Alla inlägg under augusti 2007

Av Suss - 5 augusti 2007 23:57

Har nyss sett klart på filmen Underbara älskade, men gud vilken sorglig film. Tror fan inte jag tjutit så mycket under en film. Nog för att man är känslig men ikväll var det extremt. Jag hoppas för allt i världen att jag slipper samma öde som familjen i filmen...


Så vad har annars hänt idag, sedan det senaste inlägget jag skrev? Jo, det blev en cykeltur ner till stan. Jag och Jonna gick febrilt och letade efter ATG-butiker men vi lyckades inte så bra. Antingen hade de stängt eller så kunde personalen i butiken inte med maskinen. Dåligt! Vi skulle ju ta ut våra Kent-biljetter. Slutade med att jag fick stanna till på Hemköp här i Granlo för att ta ut dem och där kunde de ju iaf sin sak. 350 kr fattigare. När dagen började hade man redan planer inför kvällen men när jag och Jonna satt nere på stan vid Selångersån och åt glass fanns inga planer längre då D skulle träffa några kompisar från Finland som kom till Sundsvall. Så det var bara att hitta på något nytt att sysselsätta sig med. Jag har ju som tur haft mitt badrum att syssla med så jag har målat taket en andra gång. Jag rev också upp lite golv och sedan har jag hunnit slipa lite. Brorsan tog med sig en slipmaskin från mamsen och papsen så den har jag stått och kört med. Högljudd som sjutton var den och eftersom jag varken hade hörselkåpor eller öronproppar fick man fint stoppa i papperstussar i öronen. Ja, ni kan ju tänka er hur fint det var. ;) När jag var klar låg det slipdamm inte bara i badrummet utan även i hallen så det var bara att ge sig på dammsugaren på direkten. Inte nog med det var typ hela jag vit och när jag tog av mig kläderna och skakade om dem kom det stora dammmoln. Men handygirl har iaf hållit igång. =) Firade min aktivitet som sagt med film men får inte glömma brieosten. ;) 

Av Suss - 5 augusti 2007 12:49

Herrejäklar, det blev tidigt i säng igår. Sådär före kl. 23. Och somnade på en gång gjorde jag också, men det har ju sina förklaringar såklart.

Vaknade till vid kl. 10 imorse, käkade lite frulle och satt mig ute på balkongen i bikini. Linus på linjen frågade om jag ville följa med och sola med honom, skulle varit trevligt med tanke på att han flyttar härifrån snart, men jag kände mig inte så fräsch just för tillfället och sedan ville jag hålla mig hemme ifall Jonnster får för sig att vi ska handla spackel. Btw...Hamstern ska snart också flytta. =( Visst är det roligt för honom att han fick jobbet där nere i Stockholm men tråkigt för mig... Men om han hittat någon lägenhet i november då jag och Jonna ska ner till Stockholm på Kentkonsert så ska vi allt sova hos honom. ;)

Skulle väldigt gärna vilja hoppa in i duschen nu men jag tror att jag väntar ett tag till...

Av Suss - 4 augusti 2007 21:31

...till att blogga tidigare idag. Totalt fullt upp med grejer. Kom hem från jobbet imorse strax före 9.30...la mig i sängen på stört för att sova fram till 11 då det var tvättstuga. Blev inte så glad när klockan ringde kan jag säga, sov riktigt skönt då. Men jag tragglade mig ner till källaren och slängde i två maskiner för att gå upp och lägga mig på soffan, för att somna igen. Var lika glad när alarmet ringde ännu en gång men sedan gav jag upp det där med sovandet och det känns lite nu. Det var så fruktansvärt stökigt i hela lägenheten så jag började med att åter strukturera om i mina garderober, nu när Jonna flyttat ut. Fick ganska mycket mer plats. Mitt upp i allt kom sedan päronen som kört sista lasset till Jonna. Vi bar ned mina fula badrumsskåp så nu är jag av med dem, men nu har jag istället en ny och fräsch toa som står i hallen. Vi åt lite mitt upp i allt arbete och sedan åkte vi ut till Birsta. Jag skulle till Onoff för att utnyttja min presentcheck som annars skulle ha gått ut imorrn. Sedan blev det handling. Lite tomt i mitt kylskåp var det innan. När jag kom hem fortsatte jag med garderoberna, fixade klart med det och sedan röjde jag upp lite i köket. Tog hand om all ren tvätt gjorde jag också. Sedan blev det käk och en trip till Jonna. Hon har fått det rätt mysigt i lägeneheten redan, men det blir ännu bättre sedan när vi målat väggarna. =) Kom nyss hem och nu ska jag sätta mig i soffan framför TV:n, tända lite ljus, äta kex och brieost och bara njuta av denna lördagskväll. Troligen kommer jag ju somna rätt tidigt. Tjingelong på er!

Av Suss - 3 augusti 2007 15:21

Dagen blir bara bättre och bättre. Fick ett sms förut där det stod att detta var den sista lördagskörningen! Wiee och fan så skönt! =D

Av Suss - 3 augusti 2007 11:23

Inte illa, nu är man äntligen fri det där skitjobbet! =) Precis kl. 11.11 åkte jag hem från kontoret och hade ju kunnat hoppas på att det var helg nu men inte då. Men nu känns det faktiskt som det kvittar, jag har ju klarat av de här två veckorna jag fasat så mycket över. Det är även tredje lördagsnatten i rad jag ska köra till Hudik och Ljusdal men sedan slipper jag det nog två lördagar framöver. Och i september då skolan börjar ska jag inte köra den där slingan mer.

Imorse kl. 7.20 blev jag väckt av kussen när hon for till jobbet. Tydligen ska hon flytta till sin lägenhet idag så nu blir man ensam. Men nu bor hon ju inte 55 mil ifrån utan endast 3 km. ;)

Av ren tristess ska jag nog ta och sortera lite smutskläder och måla taket nu. Måste ha något att göra.

Av Suss - 2 augusti 2007 19:17

Idag har jag sålt mitt badkar, inga problem med det! =) Sedan åkte jag ut till Birsta och köpte takfärg. En stund efter jag kommit hem igen klev Jonna in genom dörren och höll på att skrämma livet ur mig. Hoppade till riktigt bra där. Av henne fick jag höra att brorsan som ska fixa mitt badrum inte kommer förrän i slutet på månaden, morbror hade pratat med honom p.g.a Jonnas renovering. Självklart blev jag smått förbannad, ska ALLTID vara så här! Ringde mamsen och berättade och hon har nu insett att det inte är något att lita på. Jävligt tydligt att han inte vill göra jobbet, men då kan han väl lika gärna säga det så att man kunnat fixa någon annan, men inte då! Nu har jag fått ut mina aggressioner.

Eftersom jag nu inte har någon renovering på några veckor så sa jag till Jonna att vi kan ju börja med hennes lägenhet till helgen. Vardagsrummet ska hon få fixat men sovrum, kök och hall får hon stå för själv. Så till helgen har man då eventuellt spackling och målning framför sig. Men det ska bli roligt att ha något att göra. =)

Imorrn är det sista dagen på städet, gissa om jag längtat?! Ända sedan måndagen förra veckan då jag började. Sedan jobb 17-21 imorrn kväll och sedan 04.00-11.00 på lördag morgon. Jag kommer vara död på lördag. Tur ingen utgång är inplanerad. För en sådan lär det inte bli för min del...

Nu ska jag ta och bege mig iväg till D och kolla på film. Får se vad det blir ikväll. =)

Av Suss - 1 augusti 2007 16:26

Nu har det dragit igång på riktigt. När jag kom hem från jobbet började jag först och främst med att dra lös väggmatta längs med taket. Därefter spacklade jag lite småhål i taket och strax är det dax för målning. Har stått i evigheter och dragit lös matta från väggen, med hammare och skruvmejsel. Bara småbitar som lossnar så jag har många timmar kvar vid den där väggen. *suck* Mina fingrar sticks!

Ovido - Quiz & Flashcards