Alla inlägg den 27 augusti 2007

Av Suss - 27 augusti 2007 23:10

Äntligen är man hemma efter 10 timmars jobb utan en sekund av rast. Jag är grymt trött i kroppen nu. Men innan jobbet hann man med att inhandla en spegel till badrummet också. Och nu när det ännu närmare till det står helt klart. Mamsen och papsen har typ spenderat hela sin dag där, satt upp väven, dragit det där röret från duschkabinen och nu kan jag till och med börja duscha hemma igen. Sååå skönt! =) Just i detta nu sitter jag och äter lite rester igen, middag kl. 23. Det är fint det. Jonna ringde förut...vid 21.30 någon gång och frågade om jag ville komma och käka tacos med henne men det kunde jag inte, hade inte slutat jobbet ännu. =( Jag som blev så sugen på guacamole. :P

Nu ska jag sätta mig framför soffan en stund och varva ner och sedan blir det nog snart sova. Natti!

Av Suss - 27 augusti 2007 00:02

Ska jag vara nörd och kliva upp kl. 3 i natt för att kolla på Susanna Kallurs försöksheat? Det är frågan det.

Var tar tiden vägen? Det är ju dags för nanna kudden. Blir spännande att se om Hamstern ringer mig imorrn, han lovade åter igen. Svårt att tro på det där så länge han inte visar motsatsen. Ringde honom förut för att få lite hjälp och vips får man veta att han var i Uppsala och nu dragit sitt pick och pack och flyttat. När fick man veta det då? Jo, inte innan han åkte utan när han redan var framme. Han börjar på sitt nya jobb imorrn, sist jag pratade med honom om det så var det den 3 september. Men sällan de ändrar sig på det där stället då. Skulle inte ta dem seriöst för 5 öre ens.

Mallster åker utomlands på tisdag. Gissa om jag är avis. Den här jävla skitsommaren  gör en bara ännu mer sugen. Jag har ju inte ens badat en enda gång. Det är skamligt för att vara mig! Men vi får ta vår trip i juni eller något, jag och Jonna. =) Först bär det av till Stockholm och Kent! =)

Ovido - Quiz & Flashcards