Alla inlägg den 23 augusti 2007

Av Suss - 23 augusti 2007 23:00

Jag har fortfarande ont i nacken och nu börjar man fundera på om det är p.g.a överansträngning. Allt jobb den senaste tiden som skett i badrummet. Det är 5:e kvällen i rad nu jag har ont. Det kommer som vanligt på kvällskvisten. Crap också! Jag ska jobba imorrn kväll. Köra postbil som en stel pinne. Vilken rolig syn va gott folk? Men jag ska i alla fall vara ledig hela helgen och det kommer inte ske något i badrummet här då heller så jag kanske, förhoppningsvis är bra till måndag?

Av Suss - 23 augusti 2007 22:56

Gång på gång på gång när du inte har tid att prata p.g.a att du jobbar eller liknande och sedan säger att du ringer upp sedan... Vi är less på det där skitsnacket nu, för det händer aldrig typ. Och händer det så händer det ungefär en sådär 12 timmar senare eller om man har tur kanske nästa dag. Men ofta inte alls. Fy på dig Hamstern. Dålig stil! Skärpning!

Av Suss - 23 augusti 2007 22:22

Nu jävlar i helvete (ursäkta språket) men nu är jag smått eller ganska rejält förbannad för att vara exakt! Denna orättvisa schemaläggning på jobbet... Nu har jag skrivit ett irriterat klagomail där jag förklarar mina exakta känslor. Någon måtta får det faktiskt vara hur det än är. Att dra bort mina timmar, börjar blir så jävla van vid det nu...och favorisera andra... Jag är hur snäll som helst, ställer alltid upp och jobbar om det krisar och jag inte har något annat som inte kan avbokas. Och detta är tacken för alla gånger man ställt upp så snällt och sett glad ut även fast man inte varit ett dugg sugen på att jobba! Förstår ni att jag är irriterad?!

Av Suss - 23 augusti 2007 15:52

1 år och 2 månader av vänskap, äkta vänskap, Mallie! =D

Av Suss - 23 augusti 2007 13:13

...för att det inte blev något bloggande igår men det har sina orsaker.

Gårdagen började med att jag vaknade vid halv 11, lite väl sent tyckte jag faktiskt men hade för en gångs skull inte ställt något alarm så då får man skylla sig själv. Faktiskt! =) Stoppade fort i mig lite frukost och sedan begav jag mig ut i värmen på en promenad ner till stan för att köpa naturmediciner. Tänkte att jag kan ju inte vara lat och ta bilen. Snåla lite. :P Det kändes tungt att gå i den där värmen, helst av allt hade jag bara velat hoppa i basängen på utebadet när jag gick förbi där. Hemvägen var ännu tyngre men jag lyckades pallra mig hem tillslut. 8 km promenad. När man kom hem var det i princip bara att ta på sig arbetskläderna och fara och jobba. En lättsam dag på jobbet som tur var. Därefter blev det en dusch hos brorsan. Sedan bar det av till ICA Maxi, premiäröppning för att i första hand köpa tvättkorg som Jonna berättat att de hade. Fick för övrigt stå i kassakön i närmare en halvtimme. Ni kan ju själva tänka er hur mycket folk det var då. Måste fixa ICA-kort och registrera mig på självscanningen framöver så man slipper de där köerna. Rättare sagt så kommer Jonna tvinga mig att göra det. Mötte upp mamsen och papsen där på affären också, och sedan åkte vi upp till K-rauta och införskaffade mig en tvättställsblandare. Självklart finskt märke! ;) Därefter åkte jag och mamsen ner till IKEA och fyndade hylla och tro ni inte att jag hittade en skåplucka som jag ska sätta ovanför kylskåpet. I ek, exakt samma som de luckor jag redan har, bortsett från att det inte var glas på luckan. 40 kr. Inte illa! =) Min otur kanske har börjat slå över till det motsatta? Man kan ju alltid hoppas. Anyway...vi åkte hem och pappa hade fortsatt med rördragning och det var vad man höll på med resten av kvällen det, självklart med lite motgångar. Inte åkte de hem förrän vid 22.30 heller. Jens kom sedan, sen sov vi...till 11 imorse.


Har slängt ut en massa kartonger i grovsoporna och det börjar bli mer och mer plats här på golvet i vardagsrummet. Nu sitter jag och väntar på att det skall bli dags att åka till det där sablans jobbet. Inte nog med det så låter det som att de bygger E4:an utanför min balkong. Blev paff imorse när jag klev ut på balkongen och såg att gräsmattan var uppriven. Antagligen ska de väl så nytt gräs kanske? Den som lever får se. Skall försöka få tid till att skriva ikväll, men kan tyvärr inte lova något.

Ovido - Quiz & Flashcards