Alla inlägg den 19 augusti 2007

Av Suss - 19 augusti 2007 11:28

Tänk er själva...jag kan ju inte hjälpa till att lägga matta i badrummet precis, jag har tvättstuga och jag kommer knappt fram till datorn längre. En pyramid fram dit, nej förlåt... en mur är i vägen. Jag är en väldigt rastlös människa och nu kan jag inte ens göra något åt det eftersom jag måste hålla mig hemma. Och det värsta sådana här dagar när man är tvingad till att vara hemma, ja då är det sol ute. Snart kommer mamma och pappa på besök, och brorssönerna. Kan man ju få någon att socialisera med i alla fall, för jag kan ju inte stå i dörröppningen hela tiden och surra med bror.

Av Suss - 19 augusti 2007 10:22

Jag tänkte skriva ett inlägg igår ikväll innan det blev ett nytt dygn men shi fick jag för mitt internet fuckade sig som vanligt...

Gårdagen innebar golvläggning i badrummet, vägg idag... Bror kommer väl alldeles strax skulle jag tro. Sedan blev det en sväng till Jonna där jag även passade på att duscha. Fan vad gött det var att bli ren. =) Vi åkte sedan till mig, Jonna och jag, där vi käkade kycklinggryta och ris. Gött! Och sedan tog vi en promenad ner till Selånger Marknad. Vad vi köpte? Bara en massa gotta! Onyttiga saker till tusen, allt annat var ju skit! ;) På vägen hemöver mötte vi på Anna och Thomas, träffade på dem bara här om dagen på Ikea också. Stöter på dem lite var som helst tycker jag. Vi hade planer på att åka ut till Tynderö. Mamsen och papsen hade mina brorssöner hos sig och de har jag inte träffat sedan i julas. Men det blev ingen Tynderö-trip för det var inte någon som svarade i telefonen någonstans. Visade sig sedan när vi kom till Jonna att de var nere vid sundet och mamsen hade glömt mobilen hemma. Ungarna hade åkt ring efter båten. Hos Jonna blev det film, The number 23. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den filmen, skitseg i början, sömnvarning men sedan började det hända lite mer spännande saker så jag lyckades åtminstone hålla mig vaken.

Snart tvättstuga...Usch!

Ovido - Quiz & Flashcards