Alla inlägg den 30 augusti 2007

Av Suss - 30 augusti 2007 23:48

Nu har man just avverkat dagens bloggläsande. Jo, för det finns ju bloggar som man bara måste läsa varje dag, som Schulmansläktets till exempel. =) Man får sig alltid något skratt.

Mamsen såg att jag hade Jotex-katalogen framme idag när hon var här och frågade om jag skulle beställa därifrån. Jag sa att jag inte bestämt mig men så nämnde hon att hon redan beställt och att grejerna kommer v.39 eller hur det var så man kanske ska passa på att beställa de där bordslamporna nu i alla fall, när tillfälle finns. Får nog ringa mamsen imorrn så att hon kan ringa dit och lägga till dem på hennes beställning.

I övrigt finns det inte så mycket mer att berätta, mina fingrar är vita av målarfärg, jag är lite trött, gäspade som sjutton på promenaden med Jens, och jag har nog bestämt mig för att gå och lägga mig nu.

Av Suss - 30 augusti 2007 21:17

Jag måste ju vara den mest otursdrabbade människan när det gäller killar. Så är det helt klart. Antingen har de inte tid med förhållande eller så ska de ut och resa i jobbet och vara borta i 5 månader. Just vid den tidpunkt man träffar dem. Så jäkla typiskt att jag alltid också ska falla för dessa. Men jag ger inte upp, jag väntar till januari och sedan får vi se. Jag tycker verkligen om Jens...och har så gjort ända sedan i mars då jag träffade honom för första gången. Det är till och med så att jag kommer ihåg exakt vad han hade för kläder på sig då när vi var ute på vår första promenad tillsammans. Jag kommer att sakna honom nu när han åker. Mycket! Det gör faktiskt riktigt ont i mig nu om jag ska vara ärlig... Kom nyss in från promenad med honom nu, ute i kylan. Känslan jag har nu är den att jag bara skulle vilja springa efter och stanna där för all framtid, i hans famn. Men det är till att drömma för mycket just nu. Fan!

Ovido - Quiz & Flashcards