Alla inlägg den 5 augusti 2007

Av Suss - 5 augusti 2007 23:57

Har nyss sett klart på filmen Underbara älskade, men gud vilken sorglig film. Tror fan inte jag tjutit så mycket under en film. Nog för att man är känslig men ikväll var det extremt. Jag hoppas för allt i världen att jag slipper samma öde som familjen i filmen...


Så vad har annars hänt idag, sedan det senaste inlägget jag skrev? Jo, det blev en cykeltur ner till stan. Jag och Jonna gick febrilt och letade efter ATG-butiker men vi lyckades inte så bra. Antingen hade de stängt eller så kunde personalen i butiken inte med maskinen. Dåligt! Vi skulle ju ta ut våra Kent-biljetter. Slutade med att jag fick stanna till på Hemköp här i Granlo för att ta ut dem och där kunde de ju iaf sin sak. 350 kr fattigare. När dagen började hade man redan planer inför kvällen men när jag och Jonna satt nere på stan vid Selångersån och åt glass fanns inga planer längre då D skulle träffa några kompisar från Finland som kom till Sundsvall. Så det var bara att hitta på något nytt att sysselsätta sig med. Jag har ju som tur haft mitt badrum att syssla med så jag har målat taket en andra gång. Jag rev också upp lite golv och sedan har jag hunnit slipa lite. Brorsan tog med sig en slipmaskin från mamsen och papsen så den har jag stått och kört med. Högljudd som sjutton var den och eftersom jag varken hade hörselkåpor eller öronproppar fick man fint stoppa i papperstussar i öronen. Ja, ni kan ju tänka er hur fint det var. ;) När jag var klar låg det slipdamm inte bara i badrummet utan även i hallen så det var bara att ge sig på dammsugaren på direkten. Inte nog med det var typ hela jag vit och när jag tog av mig kläderna och skakade om dem kom det stora dammmoln. Men handygirl har iaf hållit igång. =) Firade min aktivitet som sagt med film men får inte glömma brieosten. ;) 

Av Suss - 5 augusti 2007 12:49

Herrejäklar, det blev tidigt i säng igår. Sådär före kl. 23. Och somnade på en gång gjorde jag också, men det har ju sina förklaringar såklart.

Vaknade till vid kl. 10 imorse, käkade lite frulle och satt mig ute på balkongen i bikini. Linus på linjen frågade om jag ville följa med och sola med honom, skulle varit trevligt med tanke på att han flyttar härifrån snart, men jag kände mig inte så fräsch just för tillfället och sedan ville jag hålla mig hemme ifall Jonnster får för sig att vi ska handla spackel. Btw...Hamstern ska snart också flytta. =( Visst är det roligt för honom att han fick jobbet där nere i Stockholm men tråkigt för mig... Men om han hittat någon lägenhet i november då jag och Jonna ska ner till Stockholm på Kentkonsert så ska vi allt sova hos honom. ;)

Skulle väldigt gärna vilja hoppa in i duschen nu men jag tror att jag väntar ett tag till...

Ovido - Quiz & Flashcards