Alla inlägg under augusti 2007

Av Suss - 9 augusti 2007 21:41

Egentligen har jag ingen pejling på mig själv ibland. Precis som igår sa jag till mig själv att jag inte skulle bege mig ut och cykla ikväll, visserligen gjorde jag inte det heller... Men istället var jag ute och gick nästan en mil. Kladdheten! Puckad man är! Sedan blev det en skön dusch i alla fall. Satt inte helt fel! Men nu är jag nog lika kladdig igen...


Mitt jävla skitinternet fuckade upp sig totalt. Försökte få igång det i närmare 20 min men ville sig inte. Tillslut blev jag less så jag ringde upp Malin. Var ju ett tag sedan man hörde hennes röst så tog saken i egna händer. ;) Har nog bubblat i närmare en timme, med ett litet kort avbrott. Vi kommer fram till samma sak varje gång. ;) Nu har mitt internet också gått till sig.

Av Suss - 9 augusti 2007 16:12

Cyklade ner till järnvägen idag också. I höjd med universitetet hörde jag att jag hade ännu en cyklist bakom mig, hörde ljudet av växlande och rullande cykeldäck. Var riktigt obehagligt för personen i fråga cyklade kanske 2-3 meter bakom mig bara. Kändes rent av som att jag blev jagad eller förföljd. Vid universitetet svängde jag ned på grusvägen som går vid ån i hopp om att cyklisten bakom skulle ta den andra vägen men nej då, denne följde efter. Sedan började tankarna cirkulera, tänk om det är en våldtäktsman? Fast av någon anledning var ändå känslan att det var en kvinna som cyklade bakom. Kändes dumt att titta bak så av den anledningen var jag ovetandes om det var en kvinna eller man. Men tillslut blev jag äntligen av med den där cyklisten och jag kunde andas ut igen.

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet. Kladdig av den fuktiga luften, enormt kladdig. Ska snart hoppa in i duschen, ska bli extra skönt nu.

Av Suss - 9 augusti 2007 11:39

Ja då var det torsdag. Fredag redan imorrn... Helt sjukt vad fort det går. Om en månad börjar man skolan också. Hyfsat väder idag också faktiskt, även fast det skulle bli sämre. Men det går helt enkelt inte att lita på väderrapporterna, inget som stämmer. 12.30 ska jag hämta farmor på busstationen och skjutsa upp henne till Sidsjön, hon var bjuden på någon lunch eller liknande. Sedan är det jobb, i denna värme. Tror jag tar cykeln idag också, även om jag har ont i mitt ass av sadeln. Har ju inte cyklat någonting sedan Jonna flyttade in men nu är jag igång igen. Ska väl kanske lägga mig på balkongen ett tag, bara för att upprepa det jag gjort alla andra dagar här i veckan. ;)

Av Suss - 8 augusti 2007 23:26

Hade tråkigt som fan där ett tag, så tråkigt att jag tog tag i tvätten som skulle strykas. Vid 20-tiden började jag se film så har blivit två stycken sådana nu. Känner mig faktiskt lite trött, eller ganska mycket. Kanske skulle besöka sängen? Skulle nog inte sitta fel... Natti på er!

Av Suss - 8 augusti 2007 18:17

Pancakes. Mättar fort men hungrig efter en stund igen. Men jag har ju i alla fall ätit middag. =) Middag i bikini blev det idag också. Inte så ofta, kanske mer ofta om man befinner sig på varmare breddgrader.

Jag har ett problem. Ett stort problem tycker jag själv för min hjärna är tom, litet enligt er andra. Vad ska jag hitta på ikväll? Glöm att jag ska ut och cykla i alla fall, det har jag gjort tillräckligt idag. Film? Får se? Sällskapssjuk? Ja! Nu är jag inne i en sådan period igen... Damn!

Av Suss - 8 augusti 2007 15:54

Jag har varit rätt dålig på att blogga på senaste har jag märkt och egentligen vet jag inte vad det beror på. Ren glömska eller har jag för mycket att göra? Någon blandning. När det inte är det ena så äre det andra. Igår blev det solning på balkongen och jag skulle ljuga om jag inte sa att det var jävligt hett. Kunde knappt stå ut, jag som inte har särskilt lätt för att svettas, igår rann det från pannan. Jag gav upp vid 15-tiden någon gång. Efter 16 for jag och lillebror och hämtade badrumsmattorna, den riktiga renoveringen börjar den 17:e. Ser jag fram emot, även om jag hade förväntat mig att det skulle ha skett under denna vecka. Sedan var det jobb, som vanligt rätt lugnt så när jag kom hem från jobbet blev det duschen, ypperligt skönt med tanke på värmen, och sedan åkte jag till D för att se film. Som vanligt hittar vi alltid sådana där speciella filmer. The Rieper tror jag att denna hette.

Jag har ännu inte riktigt förstått att halva veckan har gått. Tiden går så fort. Idag har det också blivit solning på balkongen men ingen längre stund. Pallar det inte. Annat vore det om det fläktade men ikke då. Jag kan säga att det skulle absolut inte sitta fel med ett bad nu. Det var det enda jag tänkte på nu när jag var på jobbet. Cyklade dit, jobbade ute i värmen med mörkblå långbyxor och mörkblå t-shirt, flyttade på burar i värmen och sedan skulle man slutligen cykla hem också. Jag var rätt trött och blöt när jag kom hem för en liten stund sedan. Det är sådana här dagar man önskar att man bodde i Tynderö, eller åtminstone inte hade så långt dit. Så att man kunde cykla ner till stranden och ligga där och slappa hela dagarna i ända och ta ett dopp när man känner för det. På så sätt var det bättre förr då man bodde hemma hos päronen. Har i alla fall svalkat min kropp med två glas iste fullt med is i. Namnam!

Av Suss - 7 augusti 2007 10:06

Hur fan ska jag stå ut i över 3 månader till? Har varit hos homeopraktikern nu på morgonkvisten och fick inga bra besked. Jag måste fortsätta äta kaninfoder till i slutet av november i alla fall. Bara för att mina fucking halsmandlar inte blivit så små som man velat. Varför inte skära bort skiten istället? Detta ruinerar mig!!

Av Suss - 6 augusti 2007 21:16

Kanske dags att blogga idag också...

Varmt och soligt hela dagen. Åt frukost på balkongen med smärta i kinden. Visdomständer säger jag bara... Sedan blev det solning på balkongen också men det blev så fruktansvärt hett så jag beslutade mig för att åka ut till päronen i Tynderö och sola istället där det brukar fläkta lite mer. Tog en promenad ner till sundet och lade mig på bryggan. Faster och Kjell har även byggt ännu en brygga, en badbrygga skulle man kunna säga, och denna blev jag rätt tokig på, den gnekade exakt hela tiden. Efter 1½ timme med det där gnekandet gav jag upp och promenerade de 800 meterna upp till päronen igen där jag istället lade mig i en solstol. Tillslut blev det middagstid och rätt vad det var dök Patrik upp, till allas förvåning. Åkte hem någon gång efter 18.30 och på vägen hem fick vi stanna till hos Jonna och dumpa av hennes bergsprängare som inte kommit med flyttlasset. Väl hemma slipade jag klart det som gick att slipa med maskinen i badrummet, hade gjort klart det igår om det inte vore för att jag inte hade några skyddsglasögon. Sedan blev det dammsugning för hela slanten och tillslut en dusch. Sedan har jag hunnit överväga vad jag ska göra med mina sparkonton på Swedbank. Blir till att avsluta dem kom vi fram till. Nu sitter jag och myser i badrock och ska väl kanske ta och kolla på en film så småningom.

Ovido - Quiz & Flashcards