Alla inlägg under augusti 2007

Av Suss - 12 augusti 2007 13:20

Haha, vilken skräll! =)

Av Suss - 12 augusti 2007 10:24

God morgon! Jag har fortfarande ont i min hals... =( Jag ber till gudarna om att det inte är ännu en halsfluss för då blir jag galen och kommer kräva att de tar bort mina halsmandlar. Så är det bara!

Av Suss - 12 augusti 2007 00:29

Haha, ja det hände ju en rätt komisk grej på min promenad ner till stan. Det började faktiskt redan ett par minuter efter att jag klivit ut ur porten. Det första jag såg på vägen framför mig var tre killar... Och eftersom jag var lite speciellt klädd (ett par blå cheap monday-jeans, lite baggy, med hängslen, myggjagare till skor, en svart cardigan och den omtalade slipsen) så fick jag som en första känsla när jag såg dem att de skulle kommentera min klädstil. Och jag blev mer och mer övertygad ju närmre jag kom och tillslut hörde jag kommentaren "Pride är slut nu". Jag bara kände att jag var tvungen att komma med något kaxigt tillbaka så jag sa "Jag får väl ha vilken jävla klädstil jag vill, ellerhur?". Sedan blev det tyst. Jag tycker att sådana där jävla mesar bara ska hålla käft! Är det deras problem om jag har på mig lite annorlunda kläder? Sålänge de själva inte bär dem så är det ju inte deras problem. Jag tror bara att det handlar om dåligt självförtroende, och jag vill ju inte påstå att killen som spottade ut kommentaren var snyggt klädd. Så långt ifrån mode man kan komma typ. Visst kan jag klä mig som andra ibland men jag tycker att det bara kan vara lite roligt om man inte alltid ser ut som alla andra. Och så länge jag själv trivs i kläderna och tycker att det är snyggt så ska inte en jävel bry sig i det. Jag beundrar verkligen människor som inte klär sig som alla andra. Det ska de ha all cred för. Förresen...tänka sig att jag hade uppsatt hår idag. Senast jag hade det, ja det var nog på den tiden man typ gick i lekis eller lågstadiet. =)

Men nog talat om det. När jag kom ner på stan ringde jag Jens och frågade om jag fick komma och lämna min jacka hos honom, kände att jag inte behövde den, och det fick jag såklart. =) Min söta lilla Jens är alltid så snäll. När jag lämnat jackan gick jag ner mot ån. Det var ganska lugnt där vid den tidpunkten som jag kom ner så jag gick och ställde mig på en av broarna för att se om det passerade några man kände. Rätt vad det var dök Lotta upp, läste första terminen med henne. Hon erbjöd sig att låna ut sina böcker nu till den kurs som jag ska läsa. Så snäll hon är lilla Lotta. =) Sedan bytte jag bro, skickade ett sms till Jojje för att höra mig för var han höll hus. Rätt vad det var ringde han upp mig och sedan träffades vi. Vi kom på att det gått ett helt år sedan vi sågs sist, på Marinas avskedsmiddag. Helt sjukt vad tiden går fort. Gick runt med Jojje och hans tjejkompis där ett tag till jag träffade på Andreas och vi surrade på ett bra tag. Tillslut kom Jonna ner på stan så jag mötte upp henne och hennes nya arbetskamrat. De skulle åka karusell så jag hakade på. Tyvärr hade jag dock hals-ont-känningar så jag beslutade mig för att gå upp till Jens och hämta min jacka och sedan blev jag hämtad där av lillebror som fick vara taxi åt både mig och päronen.

Nu ska jag sova och jag har en sak att fundera seriöst kring. Gonatt!

Av Suss - 11 augusti 2007 19:13

11.30 var man nere på stan igen. Det var drakbåtstävlingar och jag gick ju dit av den anledningen att heja på Hagaskolan. De försvarade sin titel sedan i fjol så nu får man ta sig ned nästa år också och kika, nu när de får vara med gratis. =) Gick med Frida där nere på stan fram till 15-tiden. Kul att träffa henne nu när det var så länge sedan sist, men ska jag vara ärlig så kändes det inte som att det var i november sist utan bara någon vecka sedan. Jonna kom ner på stan hon också, strax efter 13. Blev lite strosande på stan och sedan gick vi och käkade, kebab med bröd för min del. Strax före 17-tiden blev jag ensam där nere så stod och kollade på finalerna. Blev lite kyligt på slutet men som tur är har vi sluppit regnet. Nu ska jag bestämma mig för om jag ska bege mig ner till stan ikväll eller inte. Jonna festar med sin nya arbetskompis så henne kan man ju inte vara med. Vi får helt enkelt se vad som händer. Vad jag orkar med...

Av Suss - 11 augusti 2007 19:09

Stannade till hos Jonna på hemvägen från jobbet och när jag åkte hem från henne såg jag att det var rätt mycket rörlighet på stan så jag beslöt mig för att hoppa i duschen och sedan dra ner till ån. Tog cykeln ner och träffade direkt på Annika och Kjell, som väntade på Monica så gick med dem ett tag. Träffade på D på bron av ren slump och sedan blev det en cider i tältet med gänget. Rätt vad det var upptäckte jag Jens så gick fram till han och hans polare och surrade lite. Trevligt. Lättsamma att surra med, liksom det är med Jens. Jag måste säga att kvällen blev rätt OK, ja förutom att det började regna tillslut.

Av Suss - 10 augusti 2007 16:23

Gud vad jag har varit nedlåtande och nedstämd i de senaste inläggen men bara för det tänkte jag fortsätta klaga. ;) Det jag vill säga är bara att jag är, för att använda de not-så-finaste-ordet, JÄVLIGT less på att jobba varje fredag kväll! Skulle inte ni också bli less om ni jobbade 17-21 varje fredag och så hade gjort sedan i början av februari?

Av Suss - 10 augusti 2007 10:34

Jag är arg och jag tycker faktiskt att jag har skäl för att vara arg! Men vad jag är arg på håller jag för mig själv även om jag gärna skulle vilja skriva ut det här bara för att lätta på mitt hjärta. Jag är bara så himla less på de där självupptagna människorna. Hur svårt är det egentligen?

Av Suss - 9 augusti 2007 23:04

Jag tänker på det varje dag, jag kan diskutera det flera gånger i veckan men kommer fan inte fram till ett vettigt svar. Why why why? Strange people. Alltid samma visa och frågan är ju om det någonsin kommer att ändra sig... Bara svartsjuka jävlar som är bra på det.

Ja... Nu blev ni allt nyfikna va? Fundera på den ni!

Ovido - Quiz & Flashcards