Alla inlägg under augusti 2007

Av Suss - 29 augusti 2007 11:42

Ytterligare en morgon jag sov länge. Kunde verkligen inte pallra mig upp ur sängen förrän 10.30 Sedan har jag målat... Mer behöver jag faktiskt inte säga. Däremot funderar jag på att köpa de sista grejerna till badrummet så att allt det är klart. Kanske tar det mellan jobben idag? Om jag hinner.

Av Suss - 28 augusti 2007 23:50

Blev väckt imorse av en tjej som ringde från Göteborg och ville köpa en kursbok. Nice tänkte jag och slängde den på lådan senare på dagen. Det blev lite frulle, pratade lite med Angelica på msn en stund... På tal om msn, igår kväll när jag kom hem från jobbet hade alla bombaderat och skrivit till mig, det passar när man liksom inte är hemma. ;) Skojar inte om det var 10 orangea konversationer. Anledningen till att jag överhuvudtaget var online var för att någon, vet inte om det var mamma, pappa eller brorsan, som slagit igång min dator och sedan hade jag loggats in automatiskt. För att återgå till att berätta om dagen... Jag började sedan att slipa min dörr, för hand och med sandpapper. Tungt var det, inte alls kul! Precis när jag skulle ge mig på målningen av väven i badrummet ringer det på dörren. Mamma och pappa kom, jag helt utan aning att de skulle göra det. Strax före 14 for jag till jobbet, mamsen fick ta över målningen och pappa mixtrade med toalettstol och tvättställsblandare så nu är även det ikopplat. Idag har jag invigt min duschkabin. Det var nice att äntligen slippa gå ner till brorsan för att ta en dusch. =)

Kortfattat skulle man kunna säga att dagen endast bestått av jobb och då inte bara på det riktiga jobbet utan även här hemma då. Ikväll har jag t.ex grundmålat dörren in till badrummet också, plus att jag målade väven en andra gång. Det är knappt så att man hinner med sig själv... Bilder på det nya badrummet får ni inte se förrän det är helt klart. Men det börjar helt klart närma sig. =)

Av Suss - 27 augusti 2007 23:10

Äntligen är man hemma efter 10 timmars jobb utan en sekund av rast. Jag är grymt trött i kroppen nu. Men innan jobbet hann man med att inhandla en spegel till badrummet också. Och nu när det ännu närmare till det står helt klart. Mamsen och papsen har typ spenderat hela sin dag där, satt upp väven, dragit det där röret från duschkabinen och nu kan jag till och med börja duscha hemma igen. Sååå skönt! =) Just i detta nu sitter jag och äter lite rester igen, middag kl. 23. Det är fint det. Jonna ringde förut...vid 21.30 någon gång och frågade om jag ville komma och käka tacos med henne men det kunde jag inte, hade inte slutat jobbet ännu. =( Jag som blev så sugen på guacamole. :P

Nu ska jag sätta mig framför soffan en stund och varva ner och sedan blir det nog snart sova. Natti!

Av Suss - 27 augusti 2007 00:02

Ska jag vara nörd och kliva upp kl. 3 i natt för att kolla på Susanna Kallurs försöksheat? Det är frågan det.

Var tar tiden vägen? Det är ju dags för nanna kudden. Blir spännande att se om Hamstern ringer mig imorrn, han lovade åter igen. Svårt att tro på det där så länge han inte visar motsatsen. Ringde honom förut för att få lite hjälp och vips får man veta att han var i Uppsala och nu dragit sitt pick och pack och flyttat. När fick man veta det då? Jo, inte innan han åkte utan när han redan var framme. Han börjar på sitt nya jobb imorrn, sist jag pratade med honom om det så var det den 3 september. Men sällan de ändrar sig på det där stället då. Skulle inte ta dem seriöst för 5 öre ens.

Mallster åker utomlands på tisdag. Gissa om jag är avis. Den här jävla skitsommaren  gör en bara ännu mer sugen. Jag har ju inte ens badat en enda gång. Det är skamligt för att vara mig! Men vi får ta vår trip i juni eller något, jag och Jonna. =) Först bär det av till Stockholm och Kent! =)

Av Suss - 26 augusti 2007 19:33

Det har verkligen varit en fullspeckad dag idag. Började med friidrotten, sedan slipade jag ytan på badrumskåpsdörren för att sedan måla den en första gång. Sedan blev det åter igen lite friidrott för att sedan gå en promenad i blåsen till Bergsåker och tillbaka, men värmen den är som bortblåst den också. Hösten börjar krypa inpå på riktigt nu. Hövva! Stannade till hos lillebror och passade på att duscha innan jag väl tog mig hem igen. Hemma käkade jag middag, rester, Kinamat från när mamma och pappa var här i fredags. Därefter var jag tvungen att baka banankaka. Hade 5 bananer i svalen som jag var tvungen att göra något åt och varför då inte göra min favoritkaka? ;) Den är just nu i ugnen, alldeles strax färdig så i väntan på den tänkte jag att jag skulle skriva lite blogg här då. När den är uttagen ur ugnen ska jag måla igen. Det har alltså inte varit någon sysslolös dag.

Imorrn bitti bär det av till Birsta till kl. 10 för att shoppa lite router och möjligtvis utemöbler till Jonnas balkong. Sedan jobb kl. 12-21.

Av Suss - 26 augusti 2007 19:29

Då var det klart, Carro tog sitt tredje raka VM-guld, slog sitt egna svenska och personliga rekord för att inte glömma Europarekordet. Så jävla gött! Dessutom är hon nu historisk genom att vara den andra kvinnan att ta tre raka VM-guld. Sådant får man rysningar av. Fastklistrad framför TV:n var jag när hon gång på gång visade att det inte finns någon som kan slå henne när det som mest gäller. All heder till Carolina Klüft och ett stort grattis till henne!

Av Suss - 26 augusti 2007 19:11

Som ni kanske läst så åkte jag ut till Tynderö igår med lillebror och där blev vi rent av hela dagen. Var inne hemma förrän 01.30 Anledning: Det var lyskväll. Någon ny tradition man börjat med det senaste åren och jag har faktiskt ingen koll på om det bara förekommer här ikring eller om det förekommer även i andra delar av landet. Hur är det med den saken, ni från andra delar av landet än Sundsvall som läser min blogg?

Man kan inte påstå att det var bästa förutsättningarna för en riktig mysig och fin lyskväll, det blåste som Urban. Vid 22-tiden tog hela gänget (mamsen,papsen, jag, lillebror, Annika, Kjell och Sabina) bilen ut till Åstön/Idyllen för att kika läget, om det var några som lyckats tända några ljus längs sundet. Det var riktigt dåligt med det, i jämförelse med förra året. Istället skjöt man upp raketer lite här och var. Blev även en sväng ut till Holmö-brygga, där det för övrigt var väldigt dåligt med folk. Sedan åkte vi slutligen ner till Annikas och Kjells husbil och satt där ett tag, vilda diskussioner om orättvisa lönesättningar, facket och annat dittan och dattan.


Väl hemma blev det sova! 

Av Suss - 25 augusti 2007 16:25

Jag tycker att det blåder lite väl mycket ute idag för min smak även om det är jättefint väder. Men blåsten gör att lättfrusna lilla jag fryser så fort man har t-shirt på sig ute.

Jag har nu till det bästa förberett mig inför målandet av dörr/ar ikväll. Köpt en miniroller, lånat två plastbockar av pappa plus att jag ska stjäla lite fint sandpapper hos brorsan. Det är inte endast en dörr som skall målas utan det är fyra, varav en badrumsskåpsdörr och resten vanliga dörrar. Ikväll skall jag satsa på badrumsskåpsdörren sedan får vi se när jag tar tag i de andra. Men det känns roligt att man har lite att göra framöver. =)

Jonna ringde för inte så länge sedan och frågade om jag var ledig på måndag. Har ju varit det de två senaste veckorna men bara för att hon ringde och frågade nu så är jag ju inte det. Jobbar ju 12-21. Hon ska till Birre och shoppa upp lite pengar, bl.a spendera dem på utemöbler till balkongen. Vi får se om vi kanske åker ut till de öppnar för då kan jag ju haka på i arbetskläder i ett par timmar i alla fall. =)

Ovido - Quiz & Flashcards