Alla inlägg under april 2007

Av Suss - 9 april 2007 21:26

Var åter igen ute i Birsta tidigare idag med brorsan och jag är såååå less på det nu så jag vill bara spy. Måste offra mig när Jonna kommer också...Igår kväll när jag satt i tele med Mallie fick jag plötsligt ont i halsen och det satt i även imorse när jag vaknade. Tänkte att jag kan ju inte bli förkyld nu när Jonna ska komma. I Birsta blev jag riktigt matt, kanske mest av lesshet på att flänga där varje helg men jag kände också att jag började få ont i nacken och axlarna, ett typiskt tecken på att en förkylning är på G. När jag kom hem proppade jag i mig en ipren och tänkte att jag skulle lägga mig i soffan och sova en stund. Men det hann jag inte förrän telen ringde. Jonna på tråden. Har blivit mycket tele med henne på senaste. Fast i telefonen i över en timme, som vanligt... Efter det kände jag mig trots allt rätt pigg så jag tog fram strykbrädan och började stryka mina vår-/sommargardiner och hängde upp dem i vardagsrummet. Köket tar jag vid ett senare tillfälle när jag får ork. Brorsan kom och käkade hos mig sedan och efter det så gick vi ned till honom och satte upp hyllor. Kom hem gjorde jag för en halvtimme sedan och nu sitter jag och väntar på ett telefonsamtal som en viss söt människa lovat. :)

Av Suss - 9 april 2007 09:31

Gud vilka skumma drömmar jag drömde i natt...först och främst att det snöade flera decimeter snö och sedan att jag blev nedpissad, rakt i ansiktet, på en krog. Not so fresh!Under natten blev jag även väckt av ett sms, egentligen två, men det är det sista som man bara behöver nämna. Det var Jonna, det kom strax före 5 och det stod att hon nyss lagt på luren på ett tre timmar långt samtal. Hyfsat koko kusin man har då. *huhu* Vem sätter sig liksom och babblar i tele kl. 2 på natten? (Ja, om man inte blir väckt av nåt fyllo då). Orkade aldrig blogga om gårdagen, fanns inte så mycket att säga om den tycker jag. Den var rätt trist om man säger så. Brorsan skulle ut till päronen och tvätta bilen i alla fall så jag hängde med dit. Väl hemkommen igen så hamnade man ju framför datorn och sedan ringde jag Malin som jag inte pratat med i tele på jag vet inte hur länge, därav 2 timmar och en kvart. Hmm... Å vet ni vad det bästa är??? Att Jonna kommer hit på FREDAG! Bara fyra dagar kvar. :DIdag blir det åter en tripp till Birsta. Brorsan ville visst inte ha sina kläder i plastpåsar, så han ska köpa trådbackar eller liknande. Sen ska jag hinna med att plugga en del också.

Av Suss - 7 april 2007 23:49

Back to the ordinary life! Varit borta typ hela dagen idag, från ca. 12-22. Först var det en lång runda i Birsta med lillebror där han shoppade...som vanligt medan en annan tittade på och fick agera smakråd. Ibland kan jag faktiskt bli rätt tokig på att han hela tiden frågar mig om allt. Han måste väl kunna tycka till lite själv? Efter Birre åkte vi i alla fall ut till päronen. God middag, fick träffa farmor för andra dagen i rad och sedan fixade jag och brorsan en fin tavla åt honom. Gjorde en träram som vi spände och häftade fast tyg han köpt idag så den tavlan kommer troligen sitta ovanför hans soffa. =) Eftersom jag är lagomt less på mitt "långa" hår nu, långt i jämförelse med vad det var efter jag klippte mig sist några dagar innan nyår. Eftersom jag för tillfället inte har råd att gå till någon frissa så fick mamma klippa av min lugg lite provisoriskt. Blev rätt bra.Hemturen blev rena rama flyttlasset kan man väl säga. Bakluckan full samt en nygjord tavla och en nyinköpt strykbräda liggandes mellan sätena. Väl hemkommen så blev det en telefonsamtal med kussen i 1½ timme eller mer. Nu är jag trötter som en gnu och ska dra mig till sängs, halvt ont i huvudet. Ska bli skönt att sova och jag hoppas att jag får sova utan att vakna sjuttioelva gånger i natt som jag gjort de tre senaste nätterna. Natten som var, var extrem. Vaknade typ kl. 2,4,6,7,8 och 9 då jag beslutade mig för att kliva upp då jag inte kunde somna om längre. Snark!

Av Suss - 7 april 2007 11:19

Då var det lördag igen. Sitter och väntar på att brorsan ska bli klar för avfärd. Vi ska åka ut till päronen. Förmodligen frysa en del där också, nu när de inte har någon värme. Men innan det ska vi svänga in i Birsta och kolla på en trådlös router. Sen finns det inte så mkt mer att säga.Later!

Av Suss - 6 april 2007 21:34

Egentligen känner jag inte för att blogga nu men jag gör la det i alla fall i brist på annat att göra. Har nyss lagt på luren...pratat med Jonna i tele i en och en halv timme. Kom hem från faster vid 20-tiden. Modo vann mot Linköping i andra finalmatchen, gött det! Där fick ni Jonna och Mallie! ;) Go Norrland!Ja vad ska man göra? Glo på en film som jag heller egentligen inte har ro till, kanske rent av plugga?

Av Suss - 6 april 2007 13:44

Oops blev visst inget bloggande igår men inte så konstigt med tanke på att det var fullt upp från det att jag vaknade till det att det blev läggdags. Först plugga, sen jobba mellan 14-21 och sen när jag kom hem fick jag besök...Nu har jag precis kommit hem från ett besök hos brorsan. Var ju tvungen att kolla hur det gick med det nya kylskåpet. Lite trött måste jag säga att jag är även om jag somnade vid 24 igår och klev upp 9 imorse. Om lite mindre än en timme så ska jag till faster på någon form av mattillställning. GLAD PÅSK till er alla!

Av Suss - 4 april 2007 10:39

Denna vecka har det verkligen varit mycket extrajobb. Imorse fick jag ett mess om att Daniel fortf. var sjuk så idag ska jag ta hans pass på järnvägen utöver mitt vanliga schemalagda pass och imorrn ska jag ta både hans pass på järnvägen och kvällspasset. Cashelicash! ;) Det är niiiice!Ska väl ta och stoppa i mig frulle, fara och handla, plugga lite till och sedan fara och jobba hela kvällen. Fullt ös medvetslös!!!

Av Suss - 3 april 2007 15:44

Kussen skickade en asbra låt för någon vecka sen som jag blev kär i...den som tydligen är i Cubus-reklamen, "Shivaree - Goodnight Moon". Om en kvart blir det till att dra iväg, måste in på bibblan på MIUN och hämta ut en bok jag reserverat och sen tänkte jag åka ut till jobbet så att jag är där i tid. Har en föraning efter gårdagen att det kommer att bli mycket att göra ikväll så lika bra att vara förberedd. Ha det gött!

Ovido - Quiz & Flashcards