Alla inlägg den 28 april 2007

Av Suss - 28 april 2007 19:31

Blev störd i min diskussionsskrivning precis när jag kommit igång. Brorsan frågade om jag skulle med in till Birsta och kolla på matta. Så snäll som jag var så följde jag med. Åkte runt på diverse ställen innan vi hamnade på Ikea och hittade en brun schysst matta för 1000 spänn. Så nu har han sin matta iaf. Sen skulle han in på Birsta city och kolla på en ny plånbok, som han också hittade. Rätt vad det var så mötte jag Karin, min handledare på andra praktiken. Var roligt att se henne igen, även om det faktiskt inte var så länge sedan sist. :) Sen blev det hemåkning och pannkakslagning. Värsta lyxmaten en sådan här lördag. ;) Nu ska jag fortsätta skriva diskussion, åtminstone försöka komma in i ett flow igen.

Av Suss - 28 april 2007 13:09

Alldeles tomt på msn... Kom ju på att Ballie och Jonnster inte alls kanske sov så länge utan de skulle ju åka till Linköping ganska tidigt. Kussen berättade ju tom på telen igår. Men mitt minne... ;) Skumt väder...mulet, soligt, regnigt, snöigt...Alla sorter av väder tror jag! Visste ni att träden håller på att bli gröna här i norr också. :) Det ni!

Nu har jag fifflat om i texten och lagt till lite i bakgrunden. Max 4 sidor var det ju så det är väl för säkerhets skull det bästa att hålla sig inom dessa. Just nu är det 3 sidor och 3 rader som innefattar Inledning, metod och resultat. Typ en sida diskussion kvar innan uppgiften är helt klar nu då. Very nice! Har lyssnat på Paolo Nutini - Jenny don't be hasty några gånger nu. Ganska skön låt måste jag säga.

Av Suss - 28 april 2007 10:45

Vad de sover, Jonna och Mallie. Jag som tyckte att jag låg kvar i sängen länge. Vädret är väl närmare kasst än bra ute. Tokmulet... Frågan är om man ska ta sig en promenad ändå och bara hoppas på att det inte börjar regna. Jag känner att jag måste komma ut en sväng. Ska faktiskt sitta och plugga idag. Boring? Yes!!! Ett måste? Jaa!!! Har precis ätit frukost och ska ta och borsta tänderna snart. Har även hunnit med att duscha. På soffan hänger två jeans jag mätte igår. Jag hade verkligen skitsvårt för att bestämma mig för vilka jeans jag ville köpa men bestämde mig slutligen för de här och de här. Schyssta brallor till ett väldigt schysst pris! :)

Ovido - Quiz & Flashcards