Alla inlägg den 23 april 2007

Av Suss - 23 april 2007 22:33

Hoppade till som fan nyss då meddelandesingalen+vibrator drog igång på mobilen... Skadligt för hjärtat! :S Alltså...det är något skumt med min hals. Skulle inte förvåna mig det minsta om jag vaknar upp i natt eller imorrn bitti och har ont i halsen. Då blir det väl bara att hasa sig ned till den lilla vårdcentralen här nere och checka läget igen. Varför, varför ska jag alltid återfå sådan här skit?? Inte nog med det är mina läppar torra och dessutom är jag lite trött. Mycket klagomål här.

Kussen sitter i tele och jag har ingenting att göra. Bara sitter här och glor framför datorn och gör ingen nytta alls. Malin har gått och lagt sig... By the way, tror faktiskt inte att jag sagt att de kommer hit upp snart va?  Var ju rädd att jag inte skulle få träffa Ballie förrän i början på juli men nu blir det om mindre än 3 veckor istället. Och glad är jag för det! Undra vad som kommer att ske? Möjligtvis det vanliga...shopping, softning och festa! :P Kanske ska jag shoppa de där svarta jeansen och de där skorna jag är sugen på då? Eller orka jag verkligen vänta så länge??! :P 

Av Suss - 23 april 2007 19:39

Ja jag säger då det... Det finns mycket tok till folk som skriver på internet. Läste nyss en hypokondrikers blogg/dagbok och fick mig ett gott skratt. Kom in på sidan efter att ha sökt på google om varför man är öm i armhålan, vilket jag är. Är så ganska säker på att det är lymfkörteln så jag tänker inte det värsta och tror att det är cancer som den där bruden gjorde. ;) Men öm i lymfkörtel+i förväg avslutad penicillinkur+en skum känsla i min hals...det känns inte så bra faktiskt. Har mina aningar om att den där fucking halsflussen är på väg tillbaka. Bläääääääääääk!

Av Suss - 23 april 2007 17:30

Träffade ju Lisa och Angelica idag för att plugga men alla var ju trötta vrak så det gick väl inte lika bra som vi velat. Men men...vi tog oss igenom uppgiften hyfsat i alla fall. Rätt klurigt med att kortsiktiga mål. Tog en promenad hem sen efteråt då Angelica stannade kvar och pluggade annat med Lisa. Det var en välbehövlig promenad för när jag kom hem och det var slutpratat om snusk med Mallie så skrev jag ihop mitt 5-10 minuters anförande. Riktigt duktig. Sedan kände jag att jag måste läsa ut boken ändå så la mig i soffan och började... Nådde min gräns då jag tänkte gå och laga mat men vips så somnade lilla Suz och sov fram till 17.30 Var ju inte riktigt meningen att det skulle bli så. :P Känner mig fortfarande trött men har väl inte helt vaknat till än kanske.

Av Suss - 23 april 2007 09:59

Vaknade för en halvtimme sedan och nu sitter jag och äter frukost. 45 min innan Angelica kommer och hämtar upp mig så frågan är vad jag ska göra till dess... Tror att det blir kurslitteraturläsning, för ovanlighetens skull... ;) Ska bli roligt att se hur lång tid den där gruppuppgiften kommer att ta.

Ovido - Quiz & Flashcards