Alla inlägg den 21 april 2007

Av Suss - 21 april 2007 21:57

Gud vad alla klagar på mig när jag sitter och pluggar på en lördag! :P Mallie tyckte att det var deprimerande och Jocke i klassen ifrågasatte det också. Men jag får ju åtminstone saker gjorda. Nu är det typ bara lite finslipning och diskussion kvar. Vad ska jag annars göra ikväll? Hur roligt är det egentligen att sitta framför TV:n och glo när det inte finns något intressant eller skoj att titta på?

Vid 16-tiden gick/cyklade jag och brorsan bort till faster för att fira kusin. Där fick vi supergod mat och tårta. Trodde faktiskt inte att det skulle bli tårta då inte kussen äter det själv men tydligen var det farmor som gjort den och hon hade väl glömt att han inte äter tårta. ;) Sen satt vi och gluttade på Postkodmiljonären eller vad det där programmet nu heter. Blandar ihop hela tiden. Var faktiskt en grymt duktig 24-årig gymnasielärarstuderande i "heta stolen". Hon säkrade 100.000 direkt utan någon som helst livlina. Nästan så man måste se på fredag hur det går för henne tillslut. :P

Kom hem för ungefär en timme sedan och sedan dess har jag pluggat. Av någon anledning så känner jag mig faktiskt lite trött... Tur man slipper penicillin och klåda i alla fall!

Av Suss - 21 april 2007 11:05

Tog som vanligt en penicillintablett igår innan jag gick och la mig. Sen låg jag i sängen ett tag och läste och det började klia som fan på typ hela kroppen. Jag kan lugnt säga att jag såg ut som en kräfta. Sedan vaknade jag före 6 imorse och det kliade på handleder och fötter. Allt detta bidrog till att jag började misstänka allergi mot penicillinen så jag har nyss ringt min exgranne som är sjuksköterska och hon rekommenderade precis som jag trodde att sluta med penicillinen och komma ihåg till nästa gång att jag inte ska ha den där sorten mer. Tydligen kunde man i vissa fall äta en penicillin som man är allergisk mot i en vecka innan allergin ger utslag. Kroppen klarar av att motstå det i början liksom. Så nu är det bara att hoppas på att det inte finns några baciller kvar som sätter sprätt på det hela igen för det vill jag då absolut inte utsättas för.

Idag fyller kussen 20 år... Ska tydligen inte bli något större firande eftersom faster ska jobba natten men jag och brorsan ska la gå och bjussa på en prelle sen.

Chip!

Ovido - Quiz & Flashcards