Alla inlägg den 18 april 2007

Av Suss - 18 april 2007 23:30

Mycket, väldigt mycket att göra på jobbet idag. Inte nog med det så ställde en kund till med att jag fick jobba över en timme p.g.a att han inte hade jämna postförskottspengar som det är meningen att de ska ha. Jag fick fara och växla och ha mig. Blä! Men kom hem tillslut och hann inte mer än kliva innanför dörren så ringer Jonna. I samma veva kom Patrik och skulle hämta en skiva till externa hårddisken som pajjat för honom.

Sen blev det en stund i tele med mr omtänksam. :) Vi ska ses imorrn. Var två veckor sedan sist p.g.a att en massa extrajobb och sjukdomar kommit ivägen. Längtar verkligen. Har nyss stoppat i mig lite penicillin och lite kvällsfika. Funderar på att gå till sängs snart. Imorrn ska jag försöka kliva upp i tid och komma igång med pluggandet, sedan är det välbehövlig tvättstuga som gäller fram till kl 16. Tidig sänggång imorrn kväll, sisådär vid 22 i stil med Malin. ;) Attans, jag måste ta och rensa lite i mitt förråd någon dag också. 

Av Suss - 18 april 2007 16:15

Idag har Jonna åkt hem...blev lite ensamt här... :( Hon lär väl vara hemma snart skulle jag gissa.


Idag har jag pluggat, läst kurslitteratur eftersom svaren jag fick inte var som jag förväntat mig. Blir intervju imorrn trots allt. Slumrade till på soffan någon gång mellan 14-15. Jag förstår inte varför jag är så trött. Tar igen de förlorade sömntimmarna sedan förra veckan då jag inte fick sova p.g.a min hals?


Idag har jag även fått sälja en kursbok! :) Den som jag trodde att jag skulle få svårast att få iväg. Betalar av mitt lån till mig själv med de pengarna. Nu ska jag fara och jobba. Hoppas det blir en lugn kväll.


Tjolahopp! 

Ovido - Quiz & Flashcards