Alla inlägg den 26 april 2007

Av Suss - 26 april 2007 23:27

De här dagarna tror jag att det är lönsamt att köpa sig en trisslott! Brukar vara det när kussen går och lägger sig före 24. Huhu...

Av Suss - 26 april 2007 23:00

Ja då var snart ännu en dag över. Sitter och tänker på mitt grovjobb jag genomförde förut. Har haft en stor skål i vardagsrummet med vatten och matolja i. I denna har det flytit plastgrejer med ljusvekar i...som ska brinna med hjälp av matoljan. Men nu hade det samlats lite mycket damm på ytan och det hade blivit lite äckligt så jag beslutade mig för att göra ren skiten i samband med min städning. Tog ungefär en halvtimme innan jag fått ren stenarna som legat i botten någorlunda. Och man hade lagom fettiga händer ett tag. Buscha!

Mitt besök åkte hem för en halvtimme sedan. Det var trevligt. Vi pratade , kollade på lite Efterlyst och på filmer gjorda av Svenskt Näringsliv på Youtube.com. Swenska tjej It's the grej te.x Nu ska jag fortsätta kladda ner cola-glaset med vaselin. ;P

Av Suss - 26 april 2007 19:20

Söta killen! Vid 8.30 imorse fick jag ett mms från exet som jag inte pratat med på snart ett år. Blev lite smått chockad faktiskt. Men det var det sötaste mms jag fått på mycket mycket länge. :) Lilla Gizze... Hårig men ändå alltid lika söt! Lilla charmkillen. Saknar verkligen tiden och gosstunderna med honom.

Idag har jag hunnit med att skriva om den där boken vilket var väldigt skönt. Sedan städade och dammtorkade jag lägenheten så nu är den ren och fin också. Efter jag kommit ut ur duschen såg jag att Fors var inne på msn så då haffade jag honom så att han kunde svara på några få frågor som jag kommit på efter intervjun vi gjorde. Blev ett röstsamtal där. Sen blev det matlagning och nu ska jag ta och läsa lite bloggar tänkte jag. Se om det är någon som skrivit något. Sen får jag besök. ;)

Av Suss - 26 april 2007 11:43

Visserligen tänkte jag ju faktiskt inte på att den skulle betalas ut 27:e men å andra sidan hade jag ju kunnat få lönespecen någon dag tidigare. Men jag har fått lön, nästan 600 kr, så nu är jag nöjd och glad. Fick till och med råd att köpa födelsedagspresenter till både brorsan och mamsen. ;) Nu blir det keep on plugging!

Av Suss - 26 april 2007 00:58

Satt och läste lite inlägg som jag skrev för ett par månader sedan och vips kommer jag på att jag glömt gratta mig och Mallie på vår 10-månadersdag den 23:e. ;) Grattis i efterskott till dig och mig gumman. Att vi båda ska vara så senila. :P

Av Suss - 26 april 2007 00:27

Nu har jag hittat ännu mer tidsfördriv. Ytterligare bloggar att läsa. ;) Jag som är så nyfiken. Att jag är uppe vid den här tiden har faktiskt inte hört till vanligheterna de senaste veckorna tror jag. Har faktiskt skärpt till mig rejält på gå-och-lägga-sig-fronten. Nu går jag oftast och lägger mig senast vid 24-tiden, förr blev det oftast 02-02.30 :S Men ändå känner jag mig tröttare nu. Idag har jag i alla fall inte tagit någon tupplur på soffan, en bragd till mig. Kanske blir en imorrn, vem vet?

Den senaste timmen, eller mellan typ 23-24 så satt jag i tele med Jonna. För ovanlighetens skull. Vi insåg att det var dags att lägga på när vi mest satt tysta i telen och knappt sa något. Jag var ju så rolig att jag satt och läste bloggar under tiden i telefonen och Jonna gjorde något annat framför datorn.

Veckan har som vanligt rullat på i alldeles för snabb takt. Kan inte förstå att det snart är fredag igen...och snart sista april, och snart 1 maj, mammas födelsedag. På tal om sista april så frågade Danne vad jag skulle hitta på då. "No plans", sa jag och sedan sa han att jag fick komma och grilla med honom och hans polare om det visade sig att jag blev sittandes hemma ensam. Han är så snäll så. :) Men ska först se om päronen jobbar, eller rättare sagt hur de jobbar. För mamsen fyller ju som sagt år dagen efter så det kanske blir att man åker dit ut och slaggar en natt? Och på tal om födelsedagar...jag har inte köpt någon present till brorsan ännu, sa att han fick vänta till lönen kom. Och sedan är ju även mamma kvar. Jag vet inte vad jag ska köpa till någon av dem!! :S Sedan börjar jag undra när den där dagislönen som jag har gjort rätt för i Motala kommer. Trodde faktiskt att jag skulle få den nu men ack så fel jag hade tydligen... Har ju snart gått 2 månader sedan jag jobbade. Får prata med Frida om det. Nu ska jag ta mig ett glas juice som jag inhandlat idag. Tog en sväng förbi affären när jag slutat jobba. Var liksom så illa tvungen att fylla på i min kyl. Och finns det ingen mjölk där, då är det ILLA! Det första Mallie frågade när jag skrev att jag varit och handlat var typ "Köpte du tre liter mjölk eller?". Hon känner mig rätt bra, liksom jag känner henne rätt bra. Igår sa hon att jag skulle få göra henne en tjänst. "Vadå, sy upp din gråa jeans eller?". Självklart hade jag rätt! ;) Nu blir det verkligen juice! Gonatt allt vaket folk!

Ovido - Quiz & Flashcards