Alla inlägg den 17 april 2007

Av Suss - 17 april 2007 20:55

Har ju haft kussen på besök nu så därav inget bloggande men tänkte väl försöka anstränga mig och försöka komma ihåg vad som hänt under dessa dagar.


Fredag:

Jobbade ju fredag kväll...Blev klar framåt 20, bra precis då Jonna och hennes morsa kom in i stan efter sin trip. De kom och hämtade mig i Birsta på jobbet, jag lämnade min bli där, och sedan for vi ut till mina päron för att dumpa hennes morsa där. Sen blev det hemåkning. Jag fick köra polarn då Jonna kört hela vägen från Motala och var lite trött i benet. Vi hämtade min bil i Birre och sedan blev det hemåkning.


Lördag:

Uppstigning vid 9.30 Vi hade bestämt att vi skulle vara i stan senast kl.11 för vi skulle ju bowla kl 15. med hamstern. På stan shoppade Jonna en topp och jag två linnen. Sen blev det en sväng till lillebrorsan så Jonna fick se hans lägenhet och sedan hem och stoppa i oss något som kunde mätta magen. Efter 14.30 for vi iväg mot stan och hämtade upp hamstern och sedan åkte vi ut till Birsta för att bowla. Jag hade ont i käften och hamstern var dålig förlorare. Vi vet inte riktigt vem som skulle ha vunnit då alla inte fick spela lika många omgångar men jag fick i alla fall den bästa serieomgången av de serier vi hann med. :) Sedan blev det hemåkning. Hamstern följde med, fixade något på Jonnas dator som var tok och sedan åt vi middag...tacos såklart! Sällan va? Jag satt och försökte få i mig maten i 40 min p.g.a min hals! Rena helvetet. Sedan fick jag skjutsa hem hamstern så alla kunde göra sig i ordning inför kvällen. Sedan tog han sin lilla Starlet och kom tillbaka till mig med Andreas och Olle för lite party. Jag var nykterheten själv med tanke på att jag börjat käka penicillin dagen innan. Framåt 23.30 blev det Aveny. Var rädd att vi skulle stöta på storebrorsan och hans tjej där när man fick höra att de också skulle ut men de hamnade tydligen på Oscar. På Avve blev det iaf lite dans och lite snack. Såå himla skönt att kunna ta bilen hem sedan på kvällen. Kändes dock väldigt ovanligt att kunna köra hem efter en utekväll. :)


Söndag:

Vi sov ganska länge och sedan ringde Jonnas mamma och tjatade på oss att komma ut så fort som möjligt så vi kunde gå på promenad med dem. När vi duschat och fixat oss i ordning åkte vi dit ut. De hade redan gått när vi kom så vi gick och mötte upp dem. Sedan fick Patrik byta till sommardäck på bilen så passade också på att tvätta bilen se den blev ren och fin. Var så snäll så vi tvättade pappas och farmors bil också. :) Sedan kom Pasi och Camilla och det blev god middag. Sedan fick vi brådis hem till "filmkväll". ;)


Måndag:

Värsta fina vädret och Jonna har ju pratat om att hon ville gå upp till Norra Berget så då gjorde vi det. Vi satt oss på muren och kikade ut över hela Sundsvall i den härliga solen och värmen. Underbart så det måste vi göra fler gånger. :) På hemvägen åkte vi förbi och hälsade på hamstern i hans minilya. Jag fick honom att torka sina skåpluckor. Gud så vi garvade! När vi kom hem tog vi en prommis till Hemköp och handlade lite grönsaker så vi kunde käka lite tacorester sedan i lördags. Kvällen bestod av glass och persikohalvor samt en film, Rebound. Sen blev det sleepa.


Tisdag:

Idag var det dagen D. Jonnas anställningsintervju som började kl. 8 imorse. Jag sov vidare när hon åkt. Skönt. 8.45 var hon tillbaka och jag sov fortfarande vidare, fram till 11 typ. Sedan blev det duschen och Birre och stan. Jag har hittat två par skor jag vill ha och ett par jeans. Får köpa när jag får råd. Sedan gick vi och åt på Bite Line...sååå gott! :P Sedan hemgång. Tror vi båda somnade på soffan en stund efter Cityakuten. Sedan har det inte hänt så mkt mer. :)

Ovido - Quiz & Flashcards