Alla inlägg den 22 april 2007

Av Suss - 22 april 2007 22:32

Idag fyller brorsan 20 år! Har inte varit hemma på hela dagen vilket gjort att jag heller inte bloggat tidigare än såhär...

Imorse blev det duschning och iordningfixning. Det var till och med så att jag sminkade mig. Dra på trisser va? Ibland kan man ju faktiskt anstränga sig, om man har lust och ork. Patrik kom och plockade upp mig i sin turboaudi vid 11.30 och sedan bar det av till Söråker och storebror. Lillebror fick göra lite eljobb. Sedan blev det åkning till mamsen och papsen och de skulle precis gå på prommis när vi kom så det var ju bara att haka på. Ut i skogen med hyfsat fina kläder och gå i labyrinter bland nedblåsta träd mitt över väg och stig. Tur man är född på landet. ;) När vi kom tillbaka till mamsen och papsen så snyggade jag till mammas CV. Måste ju ha sånna grejer nu när de blir arbetslös framöver. Och jag är ju petnogheten själv så jag tog ju tag i det där. Under tiden jag satt och "finslipade" kom Pasi, Camilla, Isabelle, Victor, Amina och Alix. Tog ett tag innan jag kom underfund om varför de kom i två bilar... De fick ju inte plats 6 pers i en!! *asg* Amina, 3 och Alix, 1,5 träffade jag för första gången idag. De var så söta! :D Alix var ett riktigt matmonster. Slevade i sig maten med en gaffel i ena handen och en sked i den andra. Det gick undan! I början var han lite blyg och rädd för mig, vågade knappt titta åt mitt håll men det blev bättre ju längre tiden gick... Så farlig ser jag väl inte ut heller? :P Mitt nya namn är i alla fall "Dann". Är det inte vackert så säg? :) Jag tycker verkligen om små barn.

Lagomt till tårtan kom Laila och Mikael på besök. Våra före detta grannar. Sedan dök faster upp en sväng innan hon skulle jobba också. Nu har man varit hemma i en dryg timme. Hann inte mer än komma innanför dörren och byta om till mysbrallor så ringde Jens och slösnackade lite innan han skulle sova. :) Och nu har jag suttit och läst igenom "caset" som jag, Lisa och Angelica ska lösa imorrn. Träffas kl. 11 på MIUN och Angelica hämtar upp mig 10.45 så då gäller det att vara vaken.

Nu är jag trött! Kanske inte kuddtime riktigt ännu men inte så långt kvar. Gonatt till er alla i alla fall. Jag ska nog ta mig lite kvällsfika nu. CHIP!

Ovido - Quiz & Flashcards