Alla inlägg den 30 april 2007

Av Suss - 30 april 2007 21:32

Gush, har nyst alldeles för många gånger ikväll och börjar fundera på om det verkligen är normalt. Fryser gör jag också, till den grad att jag fick ta på mig en fleecejacka. Blev lite varmare iaf. Kanske fryser för att jag åt glass förut?

Idag var man klar på jobbet 19. Såå skönt! Och Mallie fortsätter att retas och säger att jag inte har något riktigt jobb. Kan la inte rå för att hon är avis på att hon inte har ett så bra jobb som mig. ;) På vägen hem fulltankade jag bilen. Det var riktigt längesedan jag gjorde det sist faktiskt. :) Gick på 330 spänn, tyckte att det var bäst att passa på nu innan bensinpriset går upp och förbi 11 kr igen.

Fan vad det smäller här utanför!

Av Suss - 30 april 2007 14:58

Undra om jag börja få pollenkänningar?

Gick min promenix och som vanligt är det ju sista april ute en massa småknattar och smäller smällare. Att det ska vara så kul... Har inte blivit mycket till pluggande idag. Jag har varit lite överdrivet lat nu de senaste dagarna. Tänkte fara till jobbet så att jag är där till 16.30 idag... Troligen och förhoppningsvis är väl folk inte hemma eller upptagna med annat en sådan här kväll. Jag måste ta och käka något innan jobbet...magen börjar kurra. Skepp och hoj!

Av Suss - 30 april 2007 11:11

Nog hade jag rätt alltid. Inte kom jag upp ur sängen kl. 9 utan hon var snarare 10.15 Jag sover 9 timmar men är ändå trött när jag vaknar. :S Måste vara något fel. Har käkat frulle och suttit och snackat med Jonnster på msn en stund. Nu ska jag ta mig en promenix och lämna tillbaka låneböckerna så att det blir gjort. Tjong!

Ovido - Quiz & Flashcards