Alla inlägg den 11 april 2007

Av Suss - 11 april 2007 22:40

Jag väntar på svaret. De senaste timmarna har jag nämligen känt mig ganska pigg. Ingen feber och inte så där otroligt ont i halsen som tidigare idag. Jag kan till och med dricka utan att behöva plåga ner drycken. Nu har jag läst ut boken. Man kan ju känna att man gjort lite nytta i alla fall. Tidigare under kvällen kollade jag på Outsiders och Room Service och nu senast Fråga Olle. Har blivit rätt mycket TV-tittande de senaste två dagarna. Det viktigaste av allt just nu... Det finns lite hopp! =)

Av Suss - 11 april 2007 17:54

Då satt man här igen, svettandes med feber. Lite svårt att göra någon nytta då man inte är frisk. Har i alla fall läst den skönlitterära boken som ska läsas i skolan, ett trettiotal sidor kvar nu så jag hoppas på att läsa klart den ikväll. Imorrn är det intervjusom gäller. Vet inte hur jag ska orka med det så som jag känner för tillfället men måste nog göra den där intervjun imorrn innan det är för sent att göra den över huvud taget. Mest orolig är jag ju över att jag inte ska må bra på fredag då kussen kommer. Skulle ju inte alls vara trevligt. Vi som skulle bowla, käka tacos och festa med Hamstern på lördag. Jag får nog hålla mig nykter i alla fall. Sådant är livet ibland. Huvudsaken är att jag blir av med febern för det är den som gör en trött och matt. Har insett att jag varit uppe i 14½ timmar redan och jag kan ju inte säga att jag har några större förhoppningar om att jag ska få sova bättre i natt. Lika bra att ställa in sig på det nu.

Av Suss - 11 april 2007 12:23

Nu får de fan göra någonting åt den här skiten. Jag står inte ut med att knappt kunna svälja längre. Gör så förbaskat ont att det inte går att beskriva. Halsen är mycket fulare än igår, frågan är om man ska ringa och säga att man blivit sämre. Jag vill inte fortsätta få halsfluss varje gång jag får ont i halsen. De får ta bort halsmandlarna eller vad som helst, bara slipper känna denna smärta någon gång mer i livet! Jag är hungrig som fan men får knappt i mig något, man blir inte mätt på blåbärssoppa. Inte nog med det har jag inte fått sova något i natt heller. Fick kliva upp 3.30, kunde inte ligga och vrida mig i sängen längre. Vad ska jag göra? Jag orkar inte med detta en enda dag till...

Ovido - Quiz & Flashcards