Alla inlägg den 12 april 2007

Av Suss - 12 april 2007 22:26

Gick ju inte alls bra det där med trådlösa...får kalla på hamstern. Han får alltid datoruppdrag av mig. ;) Annars har jag rensat och gjort fint i mitt skafferi, omstrukturerat lite kan man också säga. Imorrn är det extrem städdag. Har ju liksom inte orkat röra en fena sedan i tisdags och måste ju ha lite fint imorrn när kussen kommer. :P I och för sig brukar det aldrig vara särskilt stökigt här, bara lite dammtussar ibland.

Av Suss - 12 april 2007 18:45

Wehoo! Humöret har börjat stiga nu! =) Min hals är väldigt mycket bättre nu. Kanske är det gurglandet av det där äckliga saltvattnet? Vad vet jag? :)Mallie skulle på prommis med Frida förut så jag tänkte att jag måste ju gå ut en sväng jag också och ta lite friskluft. Jag tog en kort och långsam promenad och sedan när jag kom in så fick jag lite feber... Kanske skulle ha stannat inne ändå men det viktigaste just nu är att min hals blir bra till imorrn då Jonna kommer. =) Jag fick åter tillbaka suget till att vilja plugga lite så nu har jag suttit och plockat ut tre intressanta saker jag vill diskutera på litteraturseminariet och förberett lite inför det. Kanske kommer jag bli lite för privat tycker vissa men jag känner att det är något jag verkligen vill dela med mig av så att andra kan lära av de misstag jag gjort. =) Jag är ju ganska öppen av mig i vanliga fall också så det har jag inga problem med. För en stund sedan ringde han, börjar verkligen sakna hans sällskap nu... Har inte träffats på en vecka nu p.g.a fjällentrip och att jag blev sjuk. Kanske inte ses förrän nästa torsdag men kanske rentav redan på söndag. Beror på hur Jonna ställer till det... ;) Nu väntar jag på att Jonnster ska ringa, hon skulle tydligen göra det efter att hon käkat. Sedan ska jag försöka fixa trådlösa nätverket så att det funkar igen. Hon ställer vissa krav på mig den där kussen, nu när hon ska ta med datorn. ;)

Av Suss - 12 april 2007 10:00

Äntligen fick jag sova hela natten utan några större problem. Vaknade till någon gång men somnade om. Sov från strax före 24 till 9.30 Jag har heller inte så ont i halsen som igår förmiddag även om jag inbillar att det numer gör mer ont på högra sidan än vänstra sidan, då det varit tvärtom förut. :S Bara det inte blir värre igen!! No fever!

Ovido - Quiz & Flashcards