Alla inlägg under juni 2007

Av Suss - 4 juni 2007 22:59

Nä, nu är jag trött och less. Trött för att jag varit i skolan hela dagen och less för att det inte finns något som helst att göra. Nu ser jag verkligen fram emot juli då Jonna flyttar hit. Då blir det till att hitta på saker, roliga saker. Och äntligen kommer jag att ha min allra bästa vän på hemmaplan. :)


Man kanske rent av skulle ta tag i livet, tvätta fejset rent från onödigt smink och bara gå och lägga sig. Kruxet är att det känns som att det är en timme för tidigt. På min brudkista ligger en "Lärarnas tidning", ett mordvapen som jag dödade två otrevliga getingar med under gårdagen. Jag skippade min fräcka elektriska racket... Använder jag den luktar det bara stekt geting efteråt, inte alltför sköndoftande! Stinks shit!


Vet ni vad... Jag vill bli kär, sådär kär som Angelica är nu. Hon fick en dikt häromdagen av sin pojk. Hur gulligt var inte det då??! Men hur ska jag någonsin hitta "the one"? Kommer nog ta evigheter innan han står framför mig. Tell me where he is...


Nä ni, nu natti natt! Imorrn kl. 12.00 får jag sommarlov! Wonderful! :D

Av Suss - 4 juni 2007 19:09

Ännu en dag i skolan avverkad och det känns bra med endast 3 lektionstimmar innan sommarlovet står framför en. Dagens lektioner har till viss del spenderats utomhus i den sköna solen, dock lite mer påklätt idag. ;) På vägen hem ringde jag upp städchefen, han hade ringt mitt under en redovisning. Jag blir nästan lite putt på honom. Han är ju så yr! Jag har flera gånger gjort klart för honom vad som gäller, att jag med all säkerhet kan jobba v.30-31 och eventuellt 29, beroende på vad som händer. Men så säger han att jag tidigare har sagt att jag kan jobba 28-31, då blev jag lite besviken. Så om han ställer kravet på att jag måste jobba alla de fyra veckorna för att få jobba så skippar jag i skiten. Jag var snäll och erbjöd mig jobba om det behövdes, redan från början gjorde jag klart för honom att jag typ inte ville jobba mer än kanske två veckor. Nu känns det som att han försöker sätta mig på kroken och säga att jag sagt saker jag vet att jag aldrig sagt, bara för att jag SKA ta på mig jobb, bara för att han vet att det är ett säkert kort, jag behöver inte läras upp, jag har körkort som krävs i detta fall, och framför allt, han vet att kvaliteten på städningen blir bra.  Jag överlever sommaren gott och väl utan det där jobbet så jag går inte precis under jorden. 


På onsdag ska vi ut och äta med studiegruppen. Ska bli mycket trevligt. :) Tur man inte jobbar onsdagar längre. Känns som att det kommer vara fullt upp nu i veckan. På torsdag ska man på sysslingens student, innan det har jag tvättstuga från 11-15. Någonstans måste jag hinna med att städa också. På fredag är det jobba från 14-21- Kussen kommer på kvällen. Jag måste åter lägga mig tidigt, uppstigning kl. 3 för att sedan åka och jobba. Härligt värre. På lördag när jag kommer hem måste jag nog sova en timme eller två. På kvällen blir det fest med Jonna och ev. Hamstern. Ja, det var typ veckan det, som kommer, inte som varit. ;)

Av Suss - 3 juni 2007 23:20

...läggdags.

Gjorde klar mina förberedelser inför alla de tre redovisningarna som ska ske under måndag och tisdag. Sedan gjorde jag äntligen chokladbollar. Jag har tänkt på det i flera dagar nu men aldrig tagit tag i det, eller så har jag glömt. Nu när sommarlovet börjar ska jag nog baka lite bullar också. :) Frågan är bara hur jag ska få plats med allt i frysen som redan är så full.

Till kvällsfika blev det en redig tallrik med fil och müsli. Riktigt seriöst tänkte jag. Men nu är det faktiskt dags att stänga ner musik, dator, tv o.s.v för att gå och lägga sig. Men först ska jag såklart gnugga lite på tänderna. Sov gott!

Av Suss - 3 juni 2007 16:59

Beslutade mig för att en promenad bort till faster efter tolvtiden idag. Gick gjorde jag dumt nog i flipflops. På vägen dit fick jag ett mess av Hamstern som frågade om jag var hos mina päron och solade men det var jag ju inte...gick i Granlo endast iklädd shorts och bikiniöverdel. Vi kom iaf överens om att vi skulle ta en promenad tillsammans i solen så jag gick hem de 800 meterna jag hade till min port för att byta skor. Det var en plåga för mina fötter att härda ut med flipflop i 1½ km, vad hade det då blivit om jag gått över en mil till i dem? För när jag kom hem och kollade under mina onda fötter så hade jag en stor vattenblåsa på vardera fot. Blev tvungen att sticka hål. :P Först tänkte vi att vi går till stan och tar en glass men sedan kom Hamstern på att vi kunde ju gå upp till Norra berget och ta en glass istället. Vi gick först ner på stan och tog ut pengar eftersom de med säkerhet inte skulle ta kort där uppe. Vi mötte upp Olle och Andreas och sedan gick vi. Tog trappen upp och det är bland det jobbigaste jag varit med om på mycket länge. Det var  i klass med att springa en mil på årets första löptur ungefär. Inte nog med att det var hyperjobbigt så var det ju varmt också. När vi väl kom upp tillslut, efter att ha kämpat, gick vi upp i et 22 meter höga tornet och kollade på utsikten över hela stan. Det fläktade riktigt skönt. På vägen ner tog vi oss en glass och gick och satte oss på en bänk. Sedan blev vi även törstiga så vi köpte en dricka med. Ett stort plus med att de inte hade överpriser på det de sålde. :) Vi gick bilvägen hem, blev mest nedför och det var ju jobbigt även det då man fick bromsa farten hela tiden. Väl tillbaka på stan gick vi och satte oss vid den stora fontänen vid Vängåvan och satt där ett tag och glassade i solen. På vägen tillbaka till Granlo så stanna jag till på Åhlens och köpte solskyddsfaktor. Bäst att köpa sådan nu. Misstänker att jag fått soleksem på bröstet... Alltid ska det vara något. Sedan gick jag och Hamstern hem till mig, där han ställt sin bil som så snällt stod och väntade. Och nu är jag rosa som en lite nöff nöff. ;) Har precis ätit middag, blev ris och chicken nuggets. Jag är enormt sugen på chokladbollar nu så får jag tid kanske jag ställer mig i köket och gör sådana sedan. :P

Av Suss - 2 juni 2007 23:16

Vilken dramatisk match det blev till slut... :P

Såg inte förrän idag att det hade kommit ut ett nytt avsnitt Oth i torsdags och glad blev jag. :D Kollade på det efter matchen och det kan inte bli spännande värre! Nu längtar jag till nästa torsdag för att se vad som kommer att hända i fortsättningen, ja såvida det inte är uppehåll för 100:e gången. Börjar ju bli van vid det nu.

Har varit värsta partyt på bottenvåningen nedanför mig. Har nog aldrig hört sådan högt spelad musik i huset under den tid jag bott här. Var ett jäkla liv ute, vågade inte ens gå ut på balkongen och kika ner. :P Men nu har det lugnat ned sig, de har väl kanske dragit till krogen eller nåt. Själv sitter man här och kliar sig i ögonen och fortsätter snyta mig så att näsan blir ännu rödare än vad den redan var. Solbränd och lite pappersskav, det svider lite. Mina ögon skulle nog kunna slockna vilken sekund som helst bara jag tillät dem. Men först måste jag stoppa i mig alla de där tabletterna och ta en nattmacka. Imorrn blir det uppstigning kl. 9, vare sig min kropp vill det eller inte. På måndag är det skola och då måste man vara pigg, vilket innebär läggning lite tidigare imorrn. Ska ta och förbereda mig lite bättre inför alla redovisningar imorrn också. Kan vara en fördel.

Natti natt! Nu ska jag gå och läsa sms:et jag fick av någon själ som åtminstone tänker på mig ibland. ;) Hmm...denna gång gissar jag att det är Mallie. :P

Av Suss - 2 juni 2007 20:12

Gårdagkvällens jobb var som vanligt lugnt... Hos en kund jag leverade paket till hörde jag plötsligt "Men heeej Sussie!". Det var Marina, som är på hembesök i Sverige efter att ha varit i USA sen typ augusti. Men hon ska tillbaka om en vecka. Roligt att träffa henne iaf. :) När jag kom hem från jobbet var det typ sängen som gällde på direkten, eller snarare soffan i mitt fall... Tittade klart på finalen av Talang och sedan försökte man sova. Gissar på att jag slocknade vid 23 kanske. 02.45 blev det uppstigning. Inte så pigg men inte dödstrött heller. Sedan bar det av till Hudik och Ljusdal. Kom hem vid 10 någon gång. Trött som 17 var jag, och ännu tröttare var jag när jag körde hem tillbaka till Sundsvall från Ljusdal. Beslutade mig i alla fall för att gå och lägga mig ute på balkongen i solen för att sova och sola i samma veva. Två flugor i en smäll liksom. :) Fick lite färg även idag. :D Pratade även med Jonna och Hamstern som ringde under förmiddagen.

Strax före 14 kom brorsan upp till mig och vi åkte ut till Tynderö. Mamsen hade lovat grillning, kunde man ju inte missa. :P Klyftpotatis och fläskfilé. Smarry! Jag gjorde även en rabarberpaj som det blev till efterrätt. Sedan fick brorsan som vanligt bråttom med att fara hem. Tydligen skulle några polare komma till honom och kolla på fotbollen, som för övrigt går bra nu som det verkar.  3-0 till Sverige efter en halvtimme är man inte van att se. ;)

Ända sedan 04 imorse har jag haft riktiga allergikänningar. Har gått runt och snorat och nyst så in i tusan idag. Jag är så less. Dessutom är jag fortfarande trött. Kommer inte bli några problem att sova ikväll i alla fall. Det är en sak som är säker.

Av Suss - 1 juni 2007 14:24

Bäst jag skriver nu då jag vet att det inte blir något skrivande ikväll. För att börja med gårdagskvällen så var jag hos Linus och såg film. Såg Click, man fick sig några skratt och trevligt var det. :)

Ställde klockan på 7 imorse, men såklart så kom jag ju inte upp den tiden utan klev upp strax efter 8. Blir till störta i säng på en gång när jag kommer hem ikväll från jobbet. Har inte hänt så förfärligt mycket på förmiddagen och de två sista timmarna har jag suttit på balkongen i bikiniöverdel och shorts och solat lite. Well, har redan fått lite ränder. ;) Men framför allt satsar jag ju på rediga flip flop-ränder 2007 på fötterna. Ellerhur Jonnster och Mallster? ;P

Nu har jag precis duschat så man inte ser ut som en slusk på jobbet. Inte för att jag tror att det är så många fler än jag som bryr mig men ändå. ;) Ska ju faktiskt upp och jobba i natt med. Uppstigning 02.45 Sen bär det iväg till Glada Hudik. Om man skulle stoppa i sig lite mat kanske, eller nåt!? Så att jag inte hungrar ihjäl ikväll. Ska gå och hämta ut mitt nya inpasseringskort också, förhoppningsvis med en jävligt snygg bild på mig själv! Haha! Det är nu jag ska få se hur förfärlig bilden blev. ;)

Ovido - Quiz & Flashcards