Alla inlägg under juni 2007

Av Suss - 21 juni 2007 20:24

Ja nu är det bara två dagar kvar till den dagen det gått precis ett år sedan jag och min bejb Malin sågs, inte för första gången egentligen men vi säger det i alla fall. :) Tiden går ju hur fort som helst. 23:e is the shit! Den dag hon förblev en av de mest betydelsefulla människorna i mitt liv. Älskar dig vännen och ett stort tack för att du finns och vill finnas till i mitt liv. Du har varit ett stort stöd när jag haft mina motgångar och dåliga dagar. Tack tack tack!

Av Suss - 21 juni 2007 13:14

Tänk er en gammal gubbe som luktar äckligt bara för att han är just gammal  (ni behöver ju inte dra alla över en kam här, för det är verkligen inte så jag menar). Sedan tänker ni er en rökande gubbe som redan luktar äckligt för att han är gammal och inte sköter sin hygien till hundra... Den kombinationen blir inte lysande. När gubben på våningen nedanför sitter ute på sin balkong, och jag ligger på balkongen och solar, kommer det skunkaktiga dofter lite då och då och än värre blir det när han sitter där och röker. Så som de där blossar där nere, ja då kan de inte leva länge till, men till den dagen är kommen, deras död, då kan man väl i alla fall införa en lag om att det skall vara förbjudet att röka på balkongen. Har hört talas om att det skall vara en sådan lag på gång men inför den NU! Jag kan säga såhär, det är inte bara jag som av vetskap lider av detta utan det är även grannen ovanför och grannarna bredvid mig, och säkerligen även grannarna bredvid dem. Och som oftast stinker det ute i trappuppgången också, från deras äckliga lägenhet. Många som kommer och besöker mig säger "Gud vad det luktar rök här". Klart det gör det när de även sitter och bolmar inomhus och brevinkastet flaxar ut röklukten i trappuppgången. En dag skulle det ju heller inte förvåna mig om det börjar brinna i deras lägenhet, att de somnar med en cigarett i sängen eller liknande och poff, så kanske även min lägenhet och alla mina ägodelar blir som uppbrända.

Av Suss - 21 juni 2007 11:02

Är man nån jävla slavarbetare som man kan utnyttja för att tjäna på det själv? Tragiskt nog så verkar det vara så. Vi har fått våra lönespecifikationer nu så jag frågade Olle vad han fått för OB på den lördagskörning han var med på förra månaden. Jag började ju inte med det förrän den här månaden. Jag kan ju säga att jag blev riktigt förbannad när han säger att han inte fått mer OB än vad vi brukar få på fredagen från 19.00, 34,88 kr extra i timmen. Vi jobbar alltså 04-11 på lördag morgon och har utöver vår vanliga timlön det låga OB-tillägget. Är det slaveri eller? Inte så konstigt Poståkeriet vill att vi ska ta lördagskörningarna, de tjänar ju själv på det genom att de inte behöver betala ut sina högre löner till de vanliga anställda. De papper vi fått från Studentconsulting säger ingenting om vad vi har för OB på helgerna, däremot står det att vi på fredagar har det ovan nämnda OB-tillägget mellan kl. 19.00-00.00 Så jävla förbannad nu!!

Av Suss - 20 juni 2007 22:14

Nää, vet ni vad. Det var längesedan jag sa detta men nu är jag banne mig trött på singellivet. Jag var det inte för ett halvår sedan men nu, definitivt. Vore inte alltför illa att ha någon att mysa med om kvällarna, mycket bättre än att sitta här ensam och höra ekot i lägenheten och ingen som svarar om man ställer en fråga. Har ni en bra karl åt mig, fin och trevlig en, säg till mig. ;)

Av Suss - 20 juni 2007 15:39

Grattis till Camilla och Jonas som firar 4 år tillsammans idag! Tiden går fort...

Av Suss - 20 juni 2007 15:34

Nu behöver jag inte bekymra mig mer över jobb under gatufesten för Olle tar både mitt fredagspass och min lördagskörning. *hoppar av lycka*


Det har varit rätt fint väder här i Sundsvall idag tills alla stygga molnen nu börjar inta himlen.  Har i alla fall hunnit sola lite. Var en sväng ner på stan också, på turistbyrån, för att höra om de hade några kartor över Hälsingland/Hudiksvall. GPS:en på jobbet är ju inget att hurra för om man säger så. Fick med mig ett par kartor som förhoppningsvis kan vara till lite hjälp i alla fall.  

Av Suss - 19 juni 2007 23:30

Här har det skett lite planering i kväll...med Jonnster i telefonen. Imorrn ska jag ringa och säga att jag inte kan jobba lördag morgon under gatufesten. Jag har främmande och ska inte behöva sova bort lördag förmiddag och vara totalt osocial när de är här. Dessvärre ser det ut som att jag måste jobba fredag kväll eftersom ingen stackare verkar kunna byta. Men men...då är man väl förhoppningsvis nere på stan till kl. 22 så det är ju ganska lugnt ändå.


Nu har jag tagit tag i mina tvättkassar och tömt dem också. Ren tvätt i garderoberna. Nu ska jag bara bädda rent i sängen så är det klart för sovning. :P  

Av Suss - 19 juni 2007 15:46

Då var det tvättat och klart. Nu ska jag bara orka med att slänga in allt i garderoberna. Har ångest inför att jobba fredag morgon. Riktig ångest. Och ännu mer ångest kommer jag ha om jag ska behöva jobba/om jag inte kan byta bort lördagspasset under gatufesten då brudarna är här. Det skulle vara för tragiskt att behöva jobba då, för jag åker då fan på att jobba alla dagar vad festdagar heter. Sista april t.ex och nu midsommarafton och sedan gatufesten. Jag är mer än värd att vara ledig under gatufesten!


Nu börjar jag bli less på det här skitvädret. Nog för att vi har sol lite då och då men det kan väl vara sol hela dagen. La mig ute och solade förut, eller försökte lite... Hann ligga i solstolen i en minut så gick solen i moln. Fin sommar det.  

Ovido - Quiz & Flashcards