Alla inlägg den 4 juni 2007

Av Suss - 4 juni 2007 22:59

Nä, nu är jag trött och less. Trött för att jag varit i skolan hela dagen och less för att det inte finns något som helst att göra. Nu ser jag verkligen fram emot juli då Jonna flyttar hit. Då blir det till att hitta på saker, roliga saker. Och äntligen kommer jag att ha min allra bästa vän på hemmaplan. :)


Man kanske rent av skulle ta tag i livet, tvätta fejset rent från onödigt smink och bara gå och lägga sig. Kruxet är att det känns som att det är en timme för tidigt. På min brudkista ligger en "Lärarnas tidning", ett mordvapen som jag dödade två otrevliga getingar med under gårdagen. Jag skippade min fräcka elektriska racket... Använder jag den luktar det bara stekt geting efteråt, inte alltför sköndoftande! Stinks shit!


Vet ni vad... Jag vill bli kär, sådär kär som Angelica är nu. Hon fick en dikt häromdagen av sin pojk. Hur gulligt var inte det då??! Men hur ska jag någonsin hitta "the one"? Kommer nog ta evigheter innan han står framför mig. Tell me where he is...


Nä ni, nu natti natt! Imorrn kl. 12.00 får jag sommarlov! Wonderful! :D

Av Suss - 4 juni 2007 19:09

Ännu en dag i skolan avverkad och det känns bra med endast 3 lektionstimmar innan sommarlovet står framför en. Dagens lektioner har till viss del spenderats utomhus i den sköna solen, dock lite mer påklätt idag. ;) På vägen hem ringde jag upp städchefen, han hade ringt mitt under en redovisning. Jag blir nästan lite putt på honom. Han är ju så yr! Jag har flera gånger gjort klart för honom vad som gäller, att jag med all säkerhet kan jobba v.30-31 och eventuellt 29, beroende på vad som händer. Men så säger han att jag tidigare har sagt att jag kan jobba 28-31, då blev jag lite besviken. Så om han ställer kravet på att jag måste jobba alla de fyra veckorna för att få jobba så skippar jag i skiten. Jag var snäll och erbjöd mig jobba om det behövdes, redan från början gjorde jag klart för honom att jag typ inte ville jobba mer än kanske två veckor. Nu känns det som att han försöker sätta mig på kroken och säga att jag sagt saker jag vet att jag aldrig sagt, bara för att jag SKA ta på mig jobb, bara för att han vet att det är ett säkert kort, jag behöver inte läras upp, jag har körkort som krävs i detta fall, och framför allt, han vet att kvaliteten på städningen blir bra.  Jag överlever sommaren gott och väl utan det där jobbet så jag går inte precis under jorden. 


På onsdag ska vi ut och äta med studiegruppen. Ska bli mycket trevligt. :) Tur man inte jobbar onsdagar längre. Känns som att det kommer vara fullt upp nu i veckan. På torsdag ska man på sysslingens student, innan det har jag tvättstuga från 11-15. Någonstans måste jag hinna med att städa också. På fredag är det jobba från 14-21- Kussen kommer på kvällen. Jag måste åter lägga mig tidigt, uppstigning kl. 3 för att sedan åka och jobba. Härligt värre. På lördag när jag kommer hem måste jag nog sova en timme eller två. På kvällen blir det fest med Jonna och ev. Hamstern. Ja, det var typ veckan det, som kommer, inte som varit. ;)

Ovido - Quiz & Flashcards