Alla inlägg den 7 juni 2007

Av Suss - 7 juni 2007 13:43

Studenterna som går ut idag ska då inte klaga på vädret. Jag har haft tvättstuga sedan kl. 11. Måttligt roligt. Låg ute och solade en sväng men det blev så fruktansvärt hett så att jag gav upp. Blir så otroligt hett på balkongen då det inte fläktar något.

Imorrn kommer Jonnster! :D Kollade vad det skulle vara för väder i helgen och jämförde här med Motala. Vi kommer ju ha varmare och bättre väder här,  både lördag, söndag och på måndag. :P Så  Jonna väljer rätt ort för helgen. :)


Så småningom blir det väl dags att hoppa in i duschen. Men jag är absolut inte sugen på att ge mig iväg på nåt studentfirande.  

Av Suss - 7 juni 2007 01:06

Ja då har man nyss kommit hem från krogen. Kvällen började med middag med studiegruppen kl. 19. Jag åt vitlöksmarinerad fläskfilé, småpotatisgratäng och pepparsås. Såååå gott! Vid 21.30, om inte klockan var mer, gick vi vidare till O'learys. Camilla och Ingela lämnade oss, de skulle upp och jobba imorrn. På Lerran var det ju såklart rätt mkt folk när vi kom, eftersom det var fotboll, men när den var slut så drog det en del. Vi satt oss vid ett bord, köpte lite drinkar och pratade. Vid 00.30 var det dags för mig att dra strået till stacken, Angelica och Lisa hade lämnat 10 min innan och jag fick sitta och vänta på att Carro och Maria kom tillbaka från toan, då jag fick lov att vakta Carros väska. Under tiden från det att Lisa och Angelica åkt till Carro och Maria kom tillbaka kom det fram en skum karl och började snacka. Han var verkligen skum... Väl utanför O'learys när jag skulle gå och hämta min cykel träffar jag på Danne. Var väl några månader sedan jag såg honom sist så det var roligt att se honom igen, full och dan. Och nu är jag i alla fall hemma och ska se till att slänga mig i säng efter att sminket är borttvättat och tänderna är borstade. Natti!

Ovido - Quiz & Flashcards