Alla inlägg den 1 juni 2007

Av Suss - 1 juni 2007 14:24

Bäst jag skriver nu då jag vet att det inte blir något skrivande ikväll. För att börja med gårdagskvällen så var jag hos Linus och såg film. Såg Click, man fick sig några skratt och trevligt var det. :)

Ställde klockan på 7 imorse, men såklart så kom jag ju inte upp den tiden utan klev upp strax efter 8. Blir till störta i säng på en gång när jag kommer hem ikväll från jobbet. Har inte hänt så förfärligt mycket på förmiddagen och de två sista timmarna har jag suttit på balkongen i bikiniöverdel och shorts och solat lite. Well, har redan fått lite ränder. ;) Men framför allt satsar jag ju på rediga flip flop-ränder 2007 på fötterna. Ellerhur Jonnster och Mallster? ;P

Nu har jag precis duschat så man inte ser ut som en slusk på jobbet. Inte för att jag tror att det är så många fler än jag som bryr mig men ändå. ;) Ska ju faktiskt upp och jobba i natt med. Uppstigning 02.45 Sen bär det iväg till Glada Hudik. Om man skulle stoppa i sig lite mat kanske, eller nåt!? Så att jag inte hungrar ihjäl ikväll. Ska gå och hämta ut mitt nya inpasseringskort också, förhoppningsvis med en jävligt snygg bild på mig själv! Haha! Det är nu jag ska få se hur förfärlig bilden blev. ;)

Ovido - Quiz & Flashcards