Alla inlägg under juni 2007

Av Suss - 12 juni 2007 09:54

Nu har jag sagt ifrån mig det där städjobbet mellan v. 28-31 och det känns helt enkelt underbart! :) Känns heller inte som någon större förlust nu när jag fått mer jobb på åkeriet. Och dessutom kan man umgås med Jonna hela juli. Hitta på något skoj! :)


Undra vad man ska hitta på idag? Ska man orka börja rensa i garderoberna igen? :P Det känns lite svalare idag så kanske inte blir så mycket solning. Fan, jag skulle ju ha kommit igång med mina joggingturer igen, men så åker man väl på halsfluss. Skulle ju inte förvåna mig...  

Av Suss - 11 juni 2007 23:48

Idag fick man som hastigast hoppa in och jobba åt Daniel. Men ska ju inte klaga, cash! :D Skönt att slippa jobba nu på lördag iaf. Har inte tagit igen den sömn jag förlorade den natten ännu. Har i alla fall inte hänt så mycket sedan jag kom hem. Suttit lite vid datorn och kollade på senast utkomna avsnittet av One tree hill.


Jonna har börjat räkna ner till flytt nu, snart bara 21 dagar kvar. Av ren rastlöshet skulle jag ju kunna rensa ur ett skåp imöra för hennes kläder. Bra framförhållning va? ;) Så om 3 veckor blir man sambo. Inte illa! *asg* Men det ska bli kul! :D Inte lika ensamt om inte annat. :P


Här är en bild sedan förfesten i lördags, Jens som knäppt.

Av Suss - 11 juni 2007 13:24

Kussen kom ju i fredags med ett flyttlass och sedan har det varit fullt upp hela helgen. Vi började redan fredag kväll att kolla på lägenhet, inget att ha. Sedan for vi hem så att jag fick sova. Klev upp kl. 3 och for till jobbet för att köra mitt första lördagspass själv. Jävlades lite med det löste sig till slut. :) När jag kom hem efter jobbet blev det lite frulle och sedan en trip till stan där det blev lite väl mkt shopping för min del... Mer än jag tänkt. 3 linnen och ett par schyssta 3/4-delsbrallor, som förövrigt visade sig färga av sig när vi på lördag kväll gjorde ett besök på Aveny. Mina händer och ben var alldeles gröna visade det sig när man kom ut så jag fick duscha av mig lite när vi kom hem, ville ju liksom inte ha en grön säng också. ;) På Avve träffade vi Camilla, storebrors nya tjej, eller vet inte om man kanske ska kalla det "nya" för de har ju varit ihop i ett halvår nu. Fick även höra av mamsen och papsen att hon och hennes barn ska flytta in hos brorsan i hans hus. Det blir verkligen en stor familj nu. :P Det blev ju också en massa dans, tror nog vi inte gjorde annat än stod på dansgolvet, vilket också kändes skapligt i fötterna sedan när vi skulle gå hem. Vi somnade som ett skott, eller iaf jag. Hade ju bara tagit en 50 minuters tupplur på lördag eftermiddag innan vi åkte och kollade på ännu en lägenhet, som inte heller var något att ha. På söndag sov vi länge, typ till 5 min innan Hamstern, måste börja säga Jens igen, ringde. Han kom hit till oss och sedan låg vi ute och solade och garvade några timmar på gräsmattan utanför mig. Därefter bar det av ut mot Tynderö och päronen för att grilla. Gött som vanligt. :) På hemvägen blev det ett besök på Kvantum för att handla lite till fruktsallad. Sedan kom Jens igen, det blev Spiderman 3, fruktsallad och lite godis. Och sedan var jag alldeles dödstrött.


Jonna drog hemöver mot Motala strax före 12 och själv har jag cyklat till stan för att köpa lite mer naturläkemedel. Igår åt jag ju både vanlig sallad och fruktsallad och jag fick varken allergiska känningar av grönsakerna eller frukten. Det verkar som att alla dessa tabletter gör sitt jobb. :) Nu ska jag sola lite på balkongen tror jag. Tjong! 

Av Suss - 8 juni 2007 07:14

Mycket trötta ögon såhär dags. Ja ni ser ju tiden, men då har jag faktiskt varit uppe i 1½ timme redan. Brorsans bil skulle på verkstan så fick åka med egen bil dit och sedan skjutsa honom till jobbet.  Jag funderar faktiskt på om jag ska lägga mig på soffan och sova en stund till. Har sovit mindre än 5 timmar i natt. Bra med tanke på att jag måste lägga mig tidigt ikväll men dåligt med tanke på att jag förmodligen kommer vara ännu tröttare när jag ska upp i natt och jobba.


Igår var det ju som jag sa studentfirande. Cyklade dit bort med brorsan och Annika i värmen, var toksvettig när man kom fram. Sedan blev det en massa äta. Cyklade inte därifrån förrän närmare 21.30 eftersom brorsan skulle in och handla fläskfilé att marinera nu imorse.


Och idag kommer Jonna, troligen innan jag jag slutat jobba. Ska hinna lösa nyckelproblemet också.  

Av Suss - 7 juni 2007 13:43

Studenterna som går ut idag ska då inte klaga på vädret. Jag har haft tvättstuga sedan kl. 11. Måttligt roligt. Låg ute och solade en sväng men det blev så fruktansvärt hett så att jag gav upp. Blir så otroligt hett på balkongen då det inte fläktar något.

Imorrn kommer Jonnster! :D Kollade vad det skulle vara för väder i helgen och jämförde här med Motala. Vi kommer ju ha varmare och bättre väder här,  både lördag, söndag och på måndag. :P Så  Jonna väljer rätt ort för helgen. :)


Så småningom blir det väl dags att hoppa in i duschen. Men jag är absolut inte sugen på att ge mig iväg på nåt studentfirande.  

Av Suss - 7 juni 2007 01:06

Ja då har man nyss kommit hem från krogen. Kvällen började med middag med studiegruppen kl. 19. Jag åt vitlöksmarinerad fläskfilé, småpotatisgratäng och pepparsås. Såååå gott! Vid 21.30, om inte klockan var mer, gick vi vidare till O'learys. Camilla och Ingela lämnade oss, de skulle upp och jobba imorrn. På Lerran var det ju såklart rätt mkt folk när vi kom, eftersom det var fotboll, men när den var slut så drog det en del. Vi satt oss vid ett bord, köpte lite drinkar och pratade. Vid 00.30 var det dags för mig att dra strået till stacken, Angelica och Lisa hade lämnat 10 min innan och jag fick sitta och vänta på att Carro och Maria kom tillbaka från toan, då jag fick lov att vakta Carros väska. Under tiden från det att Lisa och Angelica åkt till Carro och Maria kom tillbaka kom det fram en skum karl och började snacka. Han var verkligen skum... Väl utanför O'learys när jag skulle gå och hämta min cykel träffar jag på Danne. Var väl några månader sedan jag såg honom sist så det var roligt att se honom igen, full och dan. Och nu är jag i alla fall hemma och ska se till att slänga mig i säng efter att sminket är borttvättat och tänderna är borstade. Natti!

Av Suss - 5 juni 2007 22:13

Jag är så fruktansvärt trött och har väl varit det i princip hela dagen. Imorse när jag kom in i klassrummet gäspade jag stort och läraren frågade: "Är du trött Susann?" "Jo, jag tänkte att jag inte behövde sova lika mycket i natt då det bara är tre timmar idag", svarade jag.

Nu ska jag ta och stoppa i mig något och sedan blir det nog banne mig sängen. Bättre att komma upp i tid imorrn istället. Gonatt på er! Imorrn måste jag göra lite nytta här hemma.

Av Suss - 5 juni 2007 18:17

Ohh jaa! Nu är den fjärde terminen över! :) Nu slipper man skolan i 3 månader. Däremot han jag inte ens komma hem riktigt förrän Olle ringer mig och frågar om jag vill jobba järnvägen åt honom. Då var klockan 13.15, skulle vara där kl. 14. Man gör då allt för pengarna. ;) När jag kom hem från jobbet drog jag in till Birre, på ÖB och köpte solskyddsfaktor. Tre gånger så billig som den jag köpte på Åhlens, som jag ska lämna tillbaka. Sen handlade jag en sväng också. Har nyss ätit värsta lyxmiddagen, eller inte... Makaroner och falukorv. I bilen på väg hem funderade jag på om jag skulle göra lasagne men jag orkade inte. Tar sådan tid. Hmm...undra vad man ska syssla med ikväll... Sommarlovet har precis börjat och jag sitter här, alldeles rastlös. Kanske ska kolla på de där två avsnitten av Greys som jag ska se till Jonna kommer.


Cheers! 

Ovido - Quiz & Flashcards