Alla inlägg under juni 2007

Av Suss - 16 juni 2007 18:31

Hur kan det komma sig att jag hittlills idag haft så många som 173 besökare på min blogg? Brukar ju bara var 30-40 i vanliga fall. Kan ni svara på den frågan?

Av Suss - 16 juni 2007 12:37

Igår när jag jobbade funderade jag lite kring vad som eventuellt hänt i mitt liv om 5 år. Tänk, det kan ju ha hänt en massa saker. Troligen, om inte allt går alldeles för snett framöver så är jag fördigutbildad lärare, har fått jobb och jobbar förhoppningsvis på en skola jag trivs jättebra på. Sedan kan man ju alltid hoppas på att man hittat "the love of my life", även om jag har svårt att tro det idag eftersom de flesta killar verkar vara puckon. Det kan vara rätt intressant att sätta sig i dessa tankar men grejen är ju det att det är svårt att förutsäga sin egen framtid. Jag får se den riktiga sanningen om 5 år, men en sak som är säker är ju att jag ska fylla 27 år det året, ja om jag inte redan dött i en bilolycka eller drabbas av någon sjukdom med dödlig utgång.

Av Suss - 15 juni 2007 22:27

Nu har man jobbat i 14 timmar i sträck typ utan någon rast. Efter städet blev det till att köra fort som fan hem för att byta jobbkläder och värma lite mat. Att det gick fort, det visade sig i att jag tappade min mattallrik i golvet. Men jag hade så pass bråttom att jag inte hann plocka bort alla bitar så jag lyfte upp de delar som maten fortfarande låg på och öste över det på en annan tallrik. Sedan fick resten ligga på golvet till jag kom hem. Koko? Ja, men det bjuder jag på. ;)


Och Mallie som är horoskop-besatt skickade en länk till mig...hennes horoskop. Så jag tänkte att jag länkar väl mitt horoskop här då. *asg* Lite roligt och Malin säger att den stämmer alldeles bra in på mig. Vet inte om jag kan säga det själv, hon överdriver alltid så mycket. ;) Så mycket vet hon ändå inte om mig. :P

Av Suss - 15 juni 2007 00:12

Kvällen avslutades med nästan 2½ timmar i telefon med Malin. Vi bubblade om nunnor och diverse andra saker jag inte kommer gå mer detaljerat in på. ;) Sedan såg jag One tree hill och är det verkligen så att säsong 4 är över nu? Verkar onekligen så... =( I alla fall om man skall se till slutet.


Nu ska jag dra mitt huvud, kanske hela min kropp, till sängen för att sova. Uppstigning om 6 timmar men känns som tur är som att jag kommer att somna på stört. Natti gott folk, som nu läser denna blogg.  

Av Suss - 14 juni 2007 14:36

Kl. 4.45 imorse klev jag upp, jag trodde att klockan var 5 och jag var nästan säker på att det var alarmet jag vaknat av. Men ikke, för alarmet hade inte ringt. Listade sedan ut att det nog var tidningen som damp ned på golvet som väckte mig. Ja, jag studsade verkligen upp ur sängen, tog på mig arbetskläderna och vips såg jag att klockan bara var 4.53 Stoppade i mig kaninfodret och la mig på soffan, ställde om alarmet till 5.15 och försökte somna om, men det gick inte så bra. Fan vad koko man är. :P 5.45 var jag på jobbet iaf.


Jonna ringde någon gång efter 8. Hon hade tydligen väckt honom med lägenheten som jag ska kolla på åt henne. Kanske blir kik på söndag. Sedan ringde Sara på Studentconsulting och frågade om jag var intresserad av ännu mer jobb på åkeriet, för mig handlar det om 4,5 timmar i veckan, vilket innebär 18 timmar extra i månaden fram till augusti. Inte tackade jag nej iaf. ;) Efter dagens jobb då jag kommit till kontoret sa chefen att jag kunde jobba lite nästa vecka också, om jag ville. Jag vet inte. Jag är ju så sugen på att vara ledig men samtidigt så vore det ju niciga pengar att investera på badrummet. Är ju trots allt 25 000 spänn renoveringen kommer gå på typ... Kanske lutar åt att jag jobbar iaf, måste se schemat först. Var ju meningen att jag skulle gå hem idag, eftersom brorsan lånat "min" bil då hans är på verkstan. Men när den tiden var inne började det såklart att regna så chefen skjutsade hem mig. Om en timme kommer brorsan och hämtar mig, ska till Sörberge och hämta hans bil som de inte ens gjort något åt!! Jag blir så jävla less. Vilken stjärna som bokade in tiden (nu snackar jag om den på verkstan), han hade sagt att brorsan kunde komma in på torsdag så han tog ju för givet att det var idag det handlade om, men ikke. Det var nästa torsdag. Man brukar ju inte bara nämna vilken dag, utan också datumet, för att det inte ska bli några missuppfattningar. Idiot! En andra sväng till Timrå/Sörberge helt i jävla onödan! Kan de ju betala bensinen det kostat att åka dit och hem båda gångerna. Jaaa, less var ordet!!!

Av Suss - 13 juni 2007 19:21

Fy fan för städning! Och imorrn ska jag börja kl. 6. :S Don't want to. Nu ska jag se ett avsnitt Heroes och sedan ska jag och brorsan köra ut hans bil till mamsens och papsens jobb. Den ska på verkstan imorrn igen. Var ju meningen att jag skulle skjutsa imorrn bitti men nu när jag var tvungen att börja kl. 6 gick det ju inte.

Av Suss - 12 juni 2007 21:52

Men nu är den avklarad! Jobbigt var det så det blev ju inte precis en mil. Kände att mitt knä inte heller pallade det så bra. :( Nu får man fortsätta att bättra på kondisen lite. Var ju meningen att jag bara skulle ta en prommis för att få lite luft så det var ju riktigt duktigt gjort av mig att ta steget till att springa istället. Fram över ska jag se om jag får Jens med mig. :)


Nu har jag nyss tagit en härlig dusch, ska se två avsnitt av Heroes som jag nu har börjat sett på. Sista avsnittet på säsong 3 på Greys såg jag klart idag också. Finns ju mängder med serier att se! :P Jobba 7.30 imorrn... :(

Av Suss - 12 juni 2007 15:41

Under tiden jag rensade i mina garderober ringde städchefen igen... Den där tjejen han skulle ringa om jobb till, hon kunde bara jobba v. 28-29, och jag kan ju 30-31 så det ser fan ut som jag måste jobba iaf! :( Blääk! Men då får jag ju åtminstone jobba de veckor jag vill och få in lite mer pengar till min badrumsrenovering...

Ovido - Quiz & Flashcards