Alla inlägg under juni 2007

Av Suss - 28 juni 2007 12:23

Sitter här nu och är lite skärrad, och en aning ledsen... Ja det kom faktiskt nästan en tår ur ögat nyss. Det är inte så bra med Jonnas mormor, inte bra alls. Inget större hopp finns nog varken inom mig eller hos henne själv eller hennes familj, nu när läget är som det är. Sänder en tanke till dem i alla fall...eller det är nog det enda som jag tänker på för tillfället. Det är en fullkomligt oviss värld vi lever i, liksom orättvis.

Av Suss - 28 juni 2007 10:29

En ny dag och nya tag. Klev upp vid 9 och insåg att jag drömt om Alex Schulman och hans flickvän Katrin. Måste ha varit av den anledningen att jag läste deras bloggar det allra sista jag gjorde innan jag gick och la mig. Alex bjöd iaf Katrin frukost på sängen och jag påpekade till Katrin att det var ju sött av honom. Men hon var inte alldeles överväldigad. Antagligen alldeles för trött för att fatta vad som hände. Fan va sjukt alltså. Mina drömmar är sjuka! Den senaste veckan har jag även i två nätter drömt om Heroes, bara för att det var det sista jag tittade på innan jag gick och la mig.

Jag har i alla fall nyss läst igenom tidningen, väntade inte till kvällen med det, som jag gjorde igår, vilket även husdjuret påpekade när han ringde på vägen hem från Uppsala. Jag börjar smått inse att det är dags att städa här, men samtidigt känns det som att det lika gärna kan vänta till typ måndag. Jonnster och Mallster kommer ju på tisdag. Och så förjävligt ser det inte ut här. Det är bara lite damm, finns ju de som aldrig dammtorkar också. Men i ett sådant hem skulle jag aldrig klara av att leva i. Man skulle väl bli sjuk på köpet.

Och sedan var det den där presenten ja... Måste fortsätta att anstränga tankeknölarna.

Sitter fortfarande här och håller tummarna...

Av Suss - 27 juni 2007 23:25

På väggen framför mig, ovanför laptopen sitter två extremt gula post-it-lappar som är till för att hjälpa mitt minne. Jag tänker inte gå in på vad det står på dem, det förblir en hemlighet mellan mig och lapparna, men de sitter där i alla fall. Förhoppningsvis är de också till någon hjälp.


Imorrn har jag tagit på mig extrajobb på järnvägen, Daniel frågade om jag ville ta det. Ja visst. 200 kr mer än beräknat tackar man inte nej till om man är så pank som jag. ;) Gör allt för till och med små pengar.


Mallie på msn tidigare ikväll (kanske inte ordagrant men):

- Hörrö, jag har en fråga till dig...

- Jasså? Det där lät allvarligt, sa jag... ;)

- Jo, skitallvarligt, säger Mallie. *asg*

- Tell me..., säger jag.

- Vad vill du ha i födelsedagspresent?, säger Mallie.

- Åhh, vad jobbig du är, nu måste jag ju starta någon form av tankeverksamhet här också, säger jag.

Varför in i hela norden ska jag alltid ha så svårt att komma på något som jag vill ha i födelsedagspresent? Som tur är så är det ju nästan en hel månad kvar innan jag fyller. Jag måste försöka fundera på saken. Och Jonna ville också att jag skulle göra det.


Återigen tecken på att man är bortskämd. Idag har mamsen tydligen satt in 2000 spänn på mitt konto så att jag kan köpa resterande medicin som behövs för de två månader som är kvar innan jag förhoppningsvis slipper det där kaninfodret. Snälla föräldrar har man då i alla fall, det ska man då inte klaga över. Finns de som har det mycket värre.


Nu ska jag sätta på mig nattmössan och gå och sova. Kände att tröttheten började krypa sig allt närmare redan för en timme sedan. Vi får se om man drömmer något i natt. Och jag hoppas att jag inte vaknar upp imorrn bitti av ett hemskt och sorgligt sms från Jonna.

Av Suss - 27 juni 2007 21:26

Satt och läste lite gamla inlägg sedan i januari. I ett av dem skrev jag såhär: 


Taget ur Jonnas blogg: "lovade susen o mallie ett alkoholfritt 2007 ;)...måste hålla! =D"


Jag kan ju lova er att Jonnas nyårlöfte som löd sådär inte är uppfyllt! Haha!

Av Suss - 27 juni 2007 18:37

Kollade in i ladok för att se om några betyg kommit in och det hade det, för delkurs 3. Ett positivt sådant. I tre av fyra delkurser har jag nu fått VG och då har inte betyget för delkurs 4 kommit in ännu. :) Snacka om nice!


Alla tankar och allt hopp till Jonnas mormor. Håller tummarna för att det skall sluta gott.  

Av Suss - 27 juni 2007 15:18

Jag har hållt mig ifrån bloggen ända till nu, tristessen blev för stor så jag blev tvungen att skriva några rader bara för att ha något att göra i några minuter.


Nu är det bara 6 dagar till Jonna flyttar till Sundsvall. :D Wonderful, wonderful! Vädret skiftar mellan sol och mulet, men än så länge har vi klarat oss utan regn. Satt och läste lite på aftonbladet förut och man tror att vi i södra norrland längs kusten kan få bra väder under gatufesten. Sounds good for me. Vill absolut inte ha några regnstänk eller skyfall då.


Jag har äntligen bestämt mig för vilka badrumsmöbler jag vill ha. Blir ett köp på Skånska Byggvaror, badrumsmöbler + duschkabin. Är nog dags att beställa snart också, väntar bara på en katalog och sedan en bekräftelse från päronen.


Solningsmöjlighet ute nu, skall utnyttjas! Tjingeling så länge! 

Av Suss - 26 juni 2007 14:20

Jag förstår inte att man hela tiden vill jävlas med mig och Jens. Han ringde mig förut och ville ha vägbeskrivning till en gata där han skulle på anställningsintervju och då berättade han om det som sagts när han ringde SC. Han var förbannad och jag blev förbannad. Finns det ingen som helst jävla rättvisa här? Det är nästan så att jag tror att de skaffat sig en favorit, och därmed får han alla timmar. Medan mina och Jens timmar, ja de bara dras in, en efter en. Och en annan är bara snäll och ställer upp när det behövs men vad fan får jag för det? Jo, indragna timmar!


Jag gick i alla fall in till stan för att göra några ärenden. Förstod att det skulle börja regna men tog aldrig med mig något parafly. Omständigt att gå och bära på. 8 km har det blivit i alla fall och typ 5 av dem i regn. Jag var blöt som en hund när jag kom hem och nu har jag precis duschat. Jag måste se till att få något i magen.  

Av Suss - 26 juni 2007 10:53

Jag har ju en hel blogglista jag brukar gå igenom dagligen men de senaste veckorna, ja om man ska säga sedan min skola tog slut för terminen, så har bloggandet från hälften på listan blivit allt sämre. Förut kunde man räkna med en uppdatering var eller varannan dag men nu får man oftast räkna med mer än en vecka innan något nytt skrivs. Men kanske är det helt enkelt folk som fått ett liv som inte jag fått ännu? Jaja...


Blev väckt av en viss chef idag, som frågade om jag kunde jobba. Nej sa jag, jag ska iväg och jobba på PÅ. Husdjuret är nämligen på anställningsintervju i Stockholm försjuttioelfte gången så jag tar hans pass.


Kussen ringde och sa att hon fick lägenheten! That's nice! :) Inflytt 1/9 om inte tidigare. Vädret är inte göörbra idag, halvmulet. Lite synd då jag inte börjar jobba förrän 17. Vad ska jag hitta på då? Skulle i och för sig ha tagit mig till stan och köpt naturläkemedel åter igen, det ruinerar fan mig. Var bara två veckor sedan jag köpte sist för 300 spänn. Det blir nog så, en dusch och sedan stan då. Frågan är om man vågar cykla ifall det börjar regna. Eller gå kanske man skulle göra? Så att man känner att man gjort något nyttigt under dagen i alla fall.  

Ovido - Quiz & Flashcards