Alla inlägg under juni 2007

Av Suss - 18 juni 2007 22:54

...och jag förstår inte varför. Jag sov ju banne mig till 10.45 imorse. Och somnade om jag inte minns alldeles fel före 1 igår kväll. Jag har verkligen kommit in i en period då jag måste sova mycket. Sitter och gnuggar mig i ögonen nu, funderar på om det är något mer jag bör skriva.

Jag saknar vissa människor. Om en timme är det bara två veckor till Jonna och Mallie kommer upp och Jonna lämnar den lilla staden Motala för den lite större staden Sundsvall. 14 dagar till jag blir sambo. ;) Och snart är det Gatufesten! :D

Av Suss - 18 juni 2007 19:50

Det killas i näsan och jag har lite smått ont i huvudet. Mamma 1 och mamma 2, sitting in the tree, eating a romantic dinner and making out, är tydligen "back together". ;) Ser ni inte de otroligt vackra ringarna. Det måste vara svart guld och mängder med diamanter. *asg*

Lusen har ikväll, har faktiskt jobbat mellan 12-16, varit och kollat på Coop Bygg. Skulle se om de hade några intressanta badrumsmöbler. Så himla svårt att bestämma mig för något. Men hittade faktiskt ett som skulle kunna vara aktuellt. Sen bar det av hemmåt och nu sitter man här och surfar.


Tur det gick bra det där Malin. ;) Synd bara du skulle gå med världens ångest en hel dag. Även om du med all rätt hade den. Men jag tycker om dig i alla fall. :) 

Av Suss - 18 juni 2007 11:57

Pissigt väder ute.


Pissigt att städchefen ringde och frågade om jag kunde jobba några timmar, och att jag ställde upp.


Pissigt att jag ska jobba 04-11 på fredag morgon/midsommarafton. 

Av Suss - 17 juni 2007 23:01

Ja det är ju helt sjukt. Totalt beroende. Ett digestivekex med lite philadelphiaost... Mmm! :P Trodde ju liksom inte ens att jag skulle tycka om det förut men så fel jag hade! :P

Av Suss - 17 juni 2007 21:29

Ja ser man på, snart är söndagen över... Och Malin har legat bakfull i sin soffa hela dagen. *asg* Vilket liv baby! ;)


Jag har uträttat lite saker och det ser positivt ut. ;) Yes yes! :P Nu väntar jag bara på att någon ska ha tid att snacka lite med mig på msn... Men det verkar dött.

Av Suss - 17 juni 2007 16:28

Ja nu har man kollat på lägenhet åt kussen. Jag måste säga att den såg helt OK och och bobar ut med lite tapetsering. :) Jonnster ska få se alla bilderna jag tog bara hon kommer hem från jobbet. Så får vi se vad hon säger.


Har suttit och bläddrat genom lite bilder på datorn i brist på annat att göra. Hittade bilden jag tog på rosorna jag fick med bud på alla hjärtans dag av Jonna och Mallie. Sååå fina. Var de inte gulliga som gav mig dem? :)

Av Suss - 17 juni 2007 00:51

Jag förstår inte riktigt var tiden tagit vägen och överhuvudtaget inte vad vi pratat om? Eller jo det vet jag ju men jag kan inte förstå att det skulle ta 3½ timmar. Blev ett långt samtal med kussen ikväll, och nu satt vi nytt rekord också. ;) Utan att vi ens hade det på tankarna.


Tror jag ska kolla på Heroes nu...och sen sova. Eller så blir det sova direkt. Får se. Ska bestämma mig inom de närmsta minuterna. Gonatt på er iaf.  

Av Suss - 16 juni 2007 18:35

Jag har fått ett nytt smeknamn, som om jag redan inte hade över 10. ;) Hamstern har döpt mig till "Lusen". Jonna hade pratat med honom i telen och då skulle hon hälsa till mig. Haha!


Den andra nyheten är att jag ska kolla på lägenhet åt Jonna imorrn så då blir det plåtning. Hoppas att den är fin. :P


Bye for now

Ovido - Quiz & Flashcards