Alla inlägg under maj 2007

Av Suss - 8 maj 2007 21:39

Vingel! Tänka sig att jag var ner till apoteket och köpte allergitabletter idag. Duktigt! Höga halster björkpollen i luften nu, säkert därför jag varit snuvig hela dagen. Innan maten började jag skriva på diskussionen jag undvikit ett tag, sedan blev det middag och två avsnitt Greys Anatomy. Sen blev det mer diskussionsskrivande. Nästan klar nu men känner mig för trött för att slutföra det hela ikväll. Så trött att jag faktiskt begav mig ut på en promenad med ett kort stopp hos brorsan. Han höpp på med någon spotlightanordning i halltaket. Nu blir det några avsnitt Greys och kanske lite te innan läggdags.

Av Suss - 8 maj 2007 13:41

Vaknade av en betongborr imorse kl. 7.30...förbannad blev jag!!! Men somnade om när de slutade borra som tur var. Klev upp 10, fixade frukost och sen ringde Jonna. Närmare 11.30 kom Angelica och vi började plugga. Gjorde klart karlläggningen till åtgärdsprogrammet. Gick faktiskt riktigt bra, mycket nöjd! Har precis bytt om till arbetskläderna. Ska bege mig bort till järnvägen och slöjobba. Vänta på postlastbilar i någon timme. Later alligator!

Av Suss - 7 maj 2007 22:45

Här sitter man och käkar keso, ni kanske tycker att det är rätt äckligt men det gör inte jag. ;) Måste tänka efter vad jag åt till middag men kom på att det blev pärer och som pappa kallar det, "hästgnägg". Något han lurade i en gammal barndomskompis på den tiden man var ganska liten. Efter middagen någon gång så ringde jag Jens. Vi satt väl i tele i trekvart kanske innan vi insåg att det var dags att fortsätta göra det vo gjorde...d.v.s. ingenting! Vid 20 blev det Anna Pihl, så spännande! Tycker inte om när man måste vänta på nästa avsnitt i en hel vecka. Har sett klart på säsong 1 av Greys nu också...Måste tanka mer nu för att kunna fortsätta se... Tar sådan tid. Önskar jag hade lika snabbt internet som Hamstern... :/ Jonna har börjat packa lite smått och här sitter jag och tråkar...väntar på ett Greys-avsnitt som det lilla husdjuret var så snäll och skickade till mig. ;) Nu ska jag ställa in keson och sätta mig framför TV:n tror jag.

Av Suss - 7 maj 2007 15:51

Ni skulle bara kunna gissa hur glad jag är idag! Finns inga smile-gubbar som kan visa det leendet! ;) Jonna ringde för en dryg timme sedan, nästan så hon hetspratade av lycka! Hon fick jobbet och det är bara såååååååå underbart roligt! Vilken dunderbrakarfest det blir på lördag, det kan jag ju lova! Så alla ni på 51 C, ni kan ju vara förberedda på att det blir lite livat! ;) På torsdag drar hon med ett litet flyttlass som det lät. Får la ställa ner stuffsen i mitt förråd nu när det är städat.

Too good to be truth!

Av Suss - 7 maj 2007 10:41

Gick och la mig 00.40 igår...tog tid att somna och tur var väl det för annars hade jag ändå blivit väckt kl. 01.00 av ett sms. Det var i alla fall Per på jobbet som jag skickat mess till tidigare under kvällen och frågat om vi kunde byta så att han jobbade mitt fredagspass då Jonna och Mallie är här. Och det ställde han upp på. :) Jag ska jobba åt honom på järnvägen både idag och imorrn i gengälld. Så det var skönt att jag slapp jobba fredag när man ändå har besök liksom.

Nu sitter jag här och börjar bli rätt så hungrig. Måste ta och äta nån frukost. Ska träffa Bengaa sedan efter jobbet också. Vi ska göra upp en tidsplan för åtgärdsprogrammet. Har suttit och skrivit upp hur mina vardagar ser ut de närmsta två veckorna... Kommer att bli fullspeckat! Troligen inte en ledig sekund på dagarna. Undra om jag ska börja skriva diskussionen till fördjupningsuppgiften ikväll, som legat på is i över en vecka? Troligen kommer jag ju inte ha någon motivation till att börja men när man väl kommit igång så brukar det ju gå undan...

Av Suss - 6 maj 2007 21:21

Varför tar man alltid de stora chipsen i skålen först?

Nu har man varit en sväng ut till päronen. Tänkte ju se hockeyn med blev inget av då jag kom på att mamma och pappa inte har 3:an. Till hemresan hade Patrik och Micke lastat bilen full med brädbitar och diverse saker. Patrik ska ha någon spotlightanordning i halltaket. På vägen hem fick jag i alla fall sitta i baksätet bakom två skivor vars långsida var i samma höjd som min hals. Hade vi krockat hade jag definitivt blivit halshuggen. Som tur var så blev det inte så, vill ju träffa Jonna och Mallie på torsdag. ;) På hemvägen stannade vi även till hos Ingrid som till min stora lycka ställde upp på intervju så den ska vi göra på måndag nästa vecka. Nu är jag hemma, halvkollar på Wallander och nu ringde farmor så sitter i telefon med henne.

Av Suss - 6 maj 2007 15:11

Kände att det var dags för dagens först blogginlägg. Har varit så upptagen med annat idag så jag har inte hunnit med mig.

Nu har Jonna fått mig att fastna för ännu en serie, skall det aldrig ta slut snart. Framöver kommer det att vara Greys Anatomy som gäller. Såg tre avsnitt igår kväll. Smått beroende. :P Gick ner en sväng till brorsan tidigare för att se hur det såg ut i den vandaliserade hallen. Stökigt! Därefter blev det en kort promenad. Lite småkallt, fick ha vantar på mig till en början. Väl hemma satt jag seriöst igång med intervjuuppgifterna och sedan ringde jag brorsan och frågade när han skulle åka ut till Tynderö. Tänkte haka på och i samma veva försöka boka in ett intervjutillfälle med Ingrid. Hoppas hon ställer upp, var ju ett år sedan jag utnyttjade henne sist. ;) Nu har jag precis kommit ut ur duschen och sitter och väntar... Ikväll när jag kommer hem blir det definitivt Greys i alla fall! ;)

Av Suss - 5 maj 2007 20:55

Nu har jag varit duktig och rensat ur förrådet lite. Äntligen tog jag tag i det! Sedan har jag levererat hamsterns tidigare glömda sprit. Han skulle festa ikväll. Frågade om jag också skulle det men jag laddar till nästa helg istället. ;) Tror att jag ska sätta mig och glo på någon film faktiskt. Det var rätt länge sedan jag gjorde det nu. Trycka i sig lite chips kanske? ;p

Ovido - Quiz & Flashcards