Alla inlägg den 9 maj 2007

Av Suss - 9 maj 2007 22:39

Jag saknar honom... Men det är nog bäst så här, i alla fall för ett tag framöver... :(

VC!

Av Suss - 9 maj 2007 21:24

Dagen började med ett besök på vårdcentralen. Ja, ni läste rätt... Min hals är inte som den ska. Alldeles för svullen för att vara normalt. Gick ner dit utan att boka tid men fick ändå komma in på undersökning. :) Åter igen gjordes en halsodling som jag hoppas få svar på under fredagen. Annars får jag ringa dit själv och checka. Sjuksystern tyckte också att det var knepigt det här med min hals. Vem vet... Det kanske slutar med en remiss till sjukan på öron/näsa/hals? Mamsen skrämde mig lite imorse, ringde henne innan jag gick ner till VC. Doktorn hade sagt till henne att hon fått sina ledbesvär just p.g.a hennes halsproblem i min ålder. Jag vill INTE ha ledbesvär när jag blir äldre!!!!


När jag kommit hem så kom Angelica. Vi pluggade på asbra och gjorde klart åtgärdsprogrammet. Imorrn ska vi jobba med bakgrunden. Hoppas på att vara klar med rapporten i slutet av nästa vecka. Vi satsar på två veckors semester innan de två sista innedagarna. :)


Sedan har jag jobbat ikväll också. Var rätt mycket måste jag säga. Kom hem för en halvtimme sedan typ. Nu ska jag försöka göra ett fint avslut på den där diskussionen. Tjong! 

Ovido - Quiz & Flashcards