Alla inlägg den 14 maj 2007

Av Suss - 14 maj 2007 22:18

Hello again! Nu har man kollat på Anna Pihl, så spännande juh! Därefter fick jag för mig att ringa Jens så då gjorde jag det. Först var han ute på joggingrunda, sen satt han massa i tele innan han slutligen ringde upp mig. Blev ganska kort samtal, bara en kvart. Han tyckte jag skulle spara på min hals och dessutom hade han inte hunnit med att duscha ännu p.g.a alla telesamtal. Nu ska jag stoppa i mig en ipren och en kapsel medicin mot halsbölden. Sedan blir det Greys och sen återstår det bara att se om det blir någon sömn i natt. Kl. 9 imorrn (tidigt) är det återbesök på öronkliniken och någon gång efter 14 ska jag och Bengaa plugga. Jag och Jens satt och pratade om jacuzzibad i telen...tror jag ska passa på när jag ska ut till päronen på lördag. :P Var länge sedan nu och jag kommer ju mig aldrig för att bada i mitt eget badkar här hemma. Därför blir det nog byte till en duschkabin när jag renoverar i sommar.

Av Suss - 14 maj 2007 19:42

Har inte bloggat sedan i torsdags så det är la dags nu...

Fredag:
Blev en shoppingdag med brudarna. Vi sov ut och sedan åkte vi till Birsta så Jonna fick skriva på anställsningspapper för hennes nya jobb. Därefter blev det stan. De har ju en förmåga att shoppa en del när de kommer hit. ;) På kvällen blev det middag på BiteLine. Så gött det var! Börjar bli tradition nu. :P Därefter blev det hemåkning, kollade slutet på Talang och sedan såg vi Wild Hogs. Inte så bra film som vi förväntat oss.

Lördag:

Funderade på om vi skulle ta en promenix men det blev en sväng till Birre istället. Jonna köpte nya skor, ovanligt? Njetska. Sedan blev det hemåkning igen. Gjorde oss i ordning inför kvällen och sedan blev det fest. Trevligt som vanligt! Blev en del roliga och knäppa bilder. 23.30 åkte vi med taxi till stan och Aveny. Jäklar vad vi shakade, blev riktigt svettigt faktiskt. :D Riktigt kul! Brorsan kom och hämtade oss någon gång vid 2.30 Min hals var riktigt kass. Gick och lade mig på soffan vid 5-tiden och sov där resten av natten.

Söndag:
Min hals var fortfarande kass och fortsatte vara det hela dagen. Blev en sväng till Kvantum för att inhandla middag jag inte kunde äta. Blev yoghurt för min del. Kvällen bestod av tv-tittande och Jonna hade ångest för att åka hem. Åter igen blev det en natt på soffan. Gick och lade mig där på en gång när det var sleepingtime. Tog ett tag innan jag somnade till. Vaknade som vanligt 100 ggr och strax före 5 fick jag nog och slog på TV:n.

Måndag:
Mådde inte alls bra men hade ingen feber. 8.30 ringde jag VC, väääääldigt grötig i rösten så man kan ju undra om det hördes vad jag sade. Fick tid till läkaren efter 11. Innan det åkte Jonna och Mallie hem, miss them already... :( Hos läkaren visade det sig i alla fall att det var äcklig halsböld jag hade så jag fick en remiss och åkte upp till öron, näsa, hals där jag fick genomgå en inte alltför trevlig behandling. Jag önskar att jag slipper göra detta någon fler gång i mitt liv! Fyy så äckligt. Och ont som fan gjorde det. När jag kom hem tvingade jag i mig en ipren, svårt. Sedan fick jag tvångssvälja en kapsel medicin, inte antibiotika dock. Mamma ringde mitt upp i allt, satt och storbölade i luren för att det gjorde så ont. Hon vet i alla fall vad jag går igenom då hon var med om det själv, även om det var över 30 år sedan. Sedan blev det en tupplur på soffan och halsen blev lite bättre. Mamsen och papsen kom på besök en snabbis. Fick i mig lite kräm efter att inte ha ätit ett jota på hela dagen. Nu ska jag glutta på Anna Pihl sen blir det nog lite Greys Anatomy.

Ovido - Quiz & Flashcards