Alla inlägg under maj 2007

Av Suss - 19 maj 2007 19:14

Snart har lördagen passerat. Har avklarat intervjun. Skönt! Nyss haft ett litet 7-årskalas här. Pasi och Camilla har köpt värsta familjebilen, vilket jag var helt omedveten om. En sjusitsig Toyota. Välkommen in i gänget! ;) Är ju inte lätt att få in 6 pers i en vanlig bil kanske...särskilt inte om det ska vara en massa barnstolar också. Går fort här. Undra när de ska flytta ihop? ;P

Igår kväll begav jag mig till O'learys, nykter. Lovade att skjutsa hem lillebrorsan från krogen så varför inte gå ut och glo på lite folk under denna väntan tänkte jag. Träffade ett antal kändisar, en av dem Jens, som jag stod och pratade med ett bra tag. Kände mig lite dum gjorde jag faktiskt, men jag stod emot bra. Sen kom det ett sms som jag hoppats på, samtidigt som jag inte hoppats på... :S Vad gör vi? Ta risken att bli ledsen en dag? Det bara snurrar i mitt huvud. Vet liksom inte vad jag ska ta mig till, I think I'm in love... Varför skulle det annars vara sååå jobbigt och träffa honom. Blev ju nästintill lite tårögd. Sensitive person, that's what I am.

Imorrn vid 8-tiden ska jag skjutsa mamsen, papsen och brorsan till Midlanda. De åker till Turkiet! Fusk!! Inte alldeles fel, men en annan måste stanna hemma och plugga. *suck*

Av Suss - 18 maj 2007 23:22

Tiden går...överlevde ännu en dag på jobbet. Har nyss kollat på ett avsnitt Greys. Snart händer det saker. ;)

Av Suss - 18 maj 2007 13:30

Det är fredag och snart helg. Får bara vänta till kl. 21... Vaknade av att det kliade i ögonen, pollenallergi.nu, jag var dessutom, som vanligt, trött som en gnu. Jag startade dagen med att plugga...tankar kring inkludering så man kan känna sig någorlunda förberedd inför morgondagens intervju. Åker nog ut till päronen rätt tidigt. Beror på när jag lyckas få upp mig själv ur sängen. På vägen ut ska jag stanna till hos Pasi och plocka upp hans videokamera jag ska låna. Why recording a video?

Igår kväll kl. 23 ringde farmor, lite sent måste jag säga...tur jag var vaken. ;) Mamma ringde och berättade att det var födelsedagskalas för Victor på lördag kväll. Fullt upp. Har fortfarande inte en susning om när de ska iväg till Midlanda på söndagsmorgonen. Nu händer inget mer speciellt än så att det är jobba som gäller...åt Olle. Ett par hundralappar mer i lön nästa månad. Kan behövas nu när de drar in 4 av mina timmar. Blir så arg... Ok om det varit två då! Skriver kanske något mer ikväll. Får se vad som händer när jag kommer hem.

Av Suss - 17 maj 2007 13:41

Usch! Jag hatar Birsta!! Brorsan tvingade med mig dit idag igen... Han shoppade skohylla, hatthylla och något skåp han ska ha ovanför elcentralen. Sen kollade han på jeans och när man minst anar det så träffar man på exets mamma och mormor. Vi stod och pratade ett tag om hur mycket vi sakar Gizmo, både hon och jag. Lovade även att jag ska komma och hälsa på henne någon dag i framtiden, har faktiskt tänkt på det innan men har liksom aldrig blivit av... Vi kom ju ganska bra överens hon och jag. Nu blev det tomt i min hjärna igen.

Av Suss - 17 maj 2007 00:02

Igår morse när jag åkte till sjukan insåg jag att jag kommit in i en känslosam period och så rätt jag hade. Har precis suttit och pratat med Mallie på msn, tears in my eyes sometimes. I miss her and I miss Jonna. Och jag saknar Jens. Var ska det här ta vägen. Ska det sluta med en downdag? Malin, kom ihåg och ta åt dig av vad jag sade. Jag menar varenda ord...

Grattis på 22-årsdagen Elin. :) Jag är där om cirkus 2 månader. Nu är jag jättetrött och ska snart sova. Men först 40 min framför Greys.

Puss och all kärlek till Malin och Jonna. Tack för att ni lyser upp mina dagar.

Av Suss - 16 maj 2007 20:51

Ooops, I did it again... ;) Min egen hemlis. :P

Av Suss - 16 maj 2007 15:49

Woho, yeahho! Mallie frågade om jag bloggat men eftersom jag inte haft tid tidigare idag så får jag la göra det. Kliar lite på min hals...hoppas bara det inte är någon allergisk reaktion på medicinen. Det skulle vara ett stolpskott.

Så vad har hänt under dagen. Klev upp 10.20...ställde klockan på 10 men kom inte upp förrän 20 min senare. Trötter som en gnu...som vanligt! Käkade frulle och stoppade i mig en massa tabletter. Tror man blitt knarkare snart, ligger fan mediciner i hela köket känns det som. Allt från mediciner mot halsböld, smärtstillande och allergitabletter. Idag skulle jag ha gått till en homeopat (vet fortfarande inte hur det uttalas eller stavas) men eftersom jag var så kass i halsen i måndags och jag knappt kunde prata, ringde mamma och bokade om så jag fick en ny tid...om en vecka. Hmm...ja sen har Angelica varit här och vi har pluggat. Började en timme senare än vad det var tänkt, hon sov visst över lite. ;) Nu har vi bara korrekturläsning och diskussioner kvar på vår rapport sedan är det bara en uppgift att oroa sig för. Ska genomföra den intervjun på lördag eftermiddag troligen. Skulle jag ju gjort i måndags men min hals då...

Kom ut ur duschen för en halvtimme sedan, sitter i arbetsutstyrseln i soffan med fötterna på bordet. Ingen ordning som Jens brukar säga. :) Ska fara och jobba om mindre än en timme. Har även lovat Olle att jobba hans järnvägspass på fredag så då blir det jobb från typ 14-21. Nu ringer min medicinklocka så bäst man stoppar i sig en kapsel...

Nu har du något att läsa Malin. ;)

Av Suss - 15 maj 2007 21:21

Då har man kollat på ytterligare några avsnitt av Greys. Går undan nu. Vid 20-tiden ringde mobben, var inget nummer jag hade inlagt i mobben men det visade sig vara Micke. Han och brorsan stod utanför min port och ville in. De kom och satt upp min nya hallampa som jag fick av brorsan nu när han satt spottar i sin hall. Sedan bytte de ut strömbrytarknapp med.

Värsta blåsvädret ute nu verkar det som, stackars pappa får väl fler träd nedblåsta bara för att han redan har en massa att göra i skogen. Har alldeles nyligen varit riktigt duktig. :D Dammsugit i hela lägenheten och diskat. Blir ju så fort dammigt när man är tre stycken som bor här. ;)

Ovido - Quiz & Flashcards