Alla inlägg under september 2007

Av Suss - 16 september 2007 11:57

Jag har nyligen suttit och försökt vara lite filosofisk. Vi ska skriva läslogg på några kursböcker vi ska läsa och igår när jag höll på att städa så kom jag på en grej som jag skulle vilja diskutera kring, den bara ploppade upp sådär. Gick nästan omedvetade och tänkte på det. Synd bara att det är så svårt att uttrycka mina tankar, sätta rätt ord på dem. Men nu har jag i alla fall skrivit ned det viktigaste så att jag ska komma ihåg det... Sedan får jag fiffla vidare med språket så att det låter fint också.

Av Suss - 15 september 2007 23:26

Hallå, vakna upp! Se verkligheten, ingen jävla fantasivärld. Fel fel fel! Kommer att ångras! Det är jag 100% säker på.

Av Suss - 15 september 2007 23:04

Vad har jag gjort ikväll? Jo... Jag har städat, ätit och suttit vid datorn. TV:n har inte ens varit påslagen. Så ensamt och tråkigt kan man ha det på lördagkvällarna när man inte har någon att mysa med. Jag har till och med rengjort filtren i fläkten från mängder av fett. Har liksom inte rört det sedan jag flyttade in så jag tyckte att det var dags. Imorrn blir det grovrengöring i köket. Diskbänken ska bli fri från målarfärg.

Det träligaste av allt är att jag missade säsongsstarten av Svensson Svensson men som tur är går det repris imorrn.

Av Suss - 15 september 2007 20:22

Jag har alkohol i kylskåpet som jag skulle kunna supa mig reeeeedigt full på, men inte ikväll... Vet faktiskt inte riktigt var den där festsugna tjejen tog vägen, hon försvann som med den enorma vinden vi har här idag i Sundsvall. Nästa helg blir det heller ingen fest för då kommer Jonnas morsa hit från Motala på besök, helgen därpå jobbar hon, men kanske helgen därefter?

Idag har jag köpt krukor, 6 st krukor och två blommor. Nu väntar jag bara på mina lampor så blir det extra fint här. =)

Av Suss - 14 september 2007 22:52

Har druckit till Portello, fan så gött det är Antagligen något ni inte har söderut? I alla fall finns det inte i Motala... Sedan har jag stoppat i mig lite naturgodis och jag ska strax gå och lägga mig.

Imorse smet vi tidigare från föreläsningen. Skulle sluta 12 men vi stack typ 9.45 Helt värdelös föreläsning. Kom hem strax före 11, såg att det var Sverige - USA i damfotbolls-VM och kollade på matchen...tills att jag blev så less när USA gjorde 2-0. Då lade jag huvudet på kudden och försökte sova men blev störd efter en kvart då mamma ringde. Hon frågade mig hur man bifogade en fil i ett mail... Kära mamma måste ju lära sig allt sådant med mail-skickning nu när hon ska skicka CV hit och dit i hopp om att få jobb någonstans.

Sedan var det jobb för min del. Var ju inte särskilt motiverad med tanke på att man suttit i skolbänken i en hel vecka. Och som vanligt ska det alltid jävlas på slutet så att jag fick jobba över i 40 minuter. Var knappt så att jag hann in på Maxi och handla...

Men nu som sagt sova... Imorrn ska jag städa det som fortfarande är ostädat. D.v.s vardagsrum och kök.

Av Suss - 13 september 2007 19:34

Från jordens sämsta dag igår till en helt ok föreläsningsdag idag. Eller mer än ok. =) Matten var jäkligt rolig, vi fick lära oss historiska talsystem, d.v.s hur romarna, egypterna, babylonerna och mayafolket räknade. Skitbra föreläsare också, troligen den bästa jag haft faktiskt. =)

Igår städade jag badrummet, nu har jag börjat på hallen och gästtoan. Brorsan kom och störde mitt upp i allt fast för en god sak, gömma kablarna lite snyggare. Nu är det bara golvtorkning kvar... Får förmodligen jobba lite med att få bort alla färgfläckar som finns på klinkersen i hallen.

Av Suss - 12 september 2007 21:24

Ni skulle aldrig kunna förstå vilken hemsk dag i föreläsningsväg det varit på skolan idag... Hövvaligen, ärligt den värsta dagen sedan jag började min utbildning. Jag har aldrig blivit så trött, var nära att jag somnade på båda de 3 respektive 4 timmars föreläsningarna jag hade. Under sista föreläsningen syntes det verkligen att alla var less. Jocke satt och läste travdelen i tidningen, Hankie spelade Quadra pop på mobilen, jag halvsov och försökte med alla medel hålla ögonen öppna. Jag vred och vände på mig stup i ett, satt och messade med Mallie... Ja det säger ju egentligen allt.

När jag kom hem fixade jag matlåda inför morgondagen. Pancakes! Sedan började jag städa inne på sovrummet efter all renovering. Har hunnit samlas en hel del damm... Men nu har jag bara golvtorkning kvar och sedan blir det "sova sova säng säng" som Jonna säger ibland. ;) Uppstigning 06.00 Gonatt!

Av Suss - 11 september 2007 23:17

Har varit lite segt att komma in på denna sida ikväll har jag märkt. Men nu äntligen. Idag kom jag underfund om att även mammas och pappas granne går i samma kurs. Klickade till när hon pratade med Lindas mamma, vars föräldrar bodde i huset tidigare. En söööt liten bebbe har hon också, som fick vara med på musiken idag. =)

Och vet ni vad!? Nu är det sista penseldraget gjort och det känns så underbart. Så skönt att slippa gå runt med vita fläckar på händerna och det kändes jävligt bra att få slänga ner den fula målarutstyrseln i tvättkorgen. =) Nu lutar det åt nannatime alldeles strax. Fick dock en timmes sovmorgon imorrn och till min absolut stora lycka såg jag nyss på schemat att vi kommer börja med matten imorrn. Glädjeskutt! =)

Ovido - Quiz & Flashcards