Alla inlägg under september 2007

Av Suss - 27 september 2007 23:45

Jag har börjat digga Carolina Gynning. Det trodde jag faktiskt inte om mig själv men så är det. Dels tycker jag att hon och Carina Berg på något vis har livat upp Idol lite, jag tycker att det har varit roligare att se på det i år om man jämför med i fjol t.ex Dels såg jag henne nyss i första avsnittet på "Fråga Olle"... Ibland säger hon ju så roliga saker att det inte går att låta bli att garva. Antagligen tilltalar hennes humor mig, måste vara så. Fördomar har jag haft och har väl fortfarande men de har svalnat. Jag tycker Gynning har en rätt skön personlighet och gör TV som tilltalar mig i bemärkelsen humor, Big-Brother var väl kanske inte det bästa hon kunde vara med i dock. Och om man tänker efter så kan jag nog ibland vara lika flamsig som henne...

Kanske får jag nu många onda kommentarer för att jag diggar Gynning? Jag misstänker att det är många som inte tycker om henne alls. Men människor är olika, vi har rätt att tycka olika och så kommer det alltid att vara. Tänk vilken tråkigt värld vi skulle leva i om alla var likadana och tyckte detsamma. Håller ni inte med?

Av Suss - 27 september 2007 18:36

Slut på motivation till att plugga mer idag. Har inte blitt så mkt gjort heller för den delen. Blir till att kliva upp ett par timmar tidigare imorrn annars kommer jobbet pajja motivationen för att plugga även imorrn.

Såg Prison Break igår innan jag gick och lade mig och nyligen såg jag första avsnittet på säsong 2 av Heroes. I natt verkar det som att Greys Anatomy kommer ut också. :P

Av Suss - 26 september 2007 22:27

Då har man suttit mest hela dagen framför datorn och pluggat. Skrivit 4 A4-sidor och min sagauppgift men nu är det banne mig klar också. =) Imorrn fortsätter jag med observationerna. Blir nog lite svårare och klurigare det. :S Men hoppas på att det går bra iaf.

Av Suss - 26 september 2007 14:04

Många av mina killkompisar imponeras över att jag är så teknisk. NU har jag även bevisat det! :P Efter lite slit så fick jag till bilden, helt utan datakunnig manlig hjälp. En eloge till mig tycker jag faktiskt. :)

Av Suss - 25 september 2007 23:11

Välkommen hit och fixa min i så fall... Är ingen bra kombination att vara trött och jävlas med dessa inställningar när det som vanligt bara ska jäääävlas.

Mitt nya inköp: En 22" LG LCD-widescreen bildskärm.


Annars har jag även hunnit med ett besök på en förskola där jag genomförde två uppgifter och sedan jobbat. Nu skulle jag lätt kunna somna. Ögonlocken kan knappt hålla sig öppna.  

Av Suss - 24 september 2007 15:25

Men herrejävlar. Kom bara att tänka på min lärare som vi kallar för Sally. Ni skulle inte kunna hitta en bättre liknelse. Movesen hon gör, byxorna hon har uppdragna så långt att, ja det rent av måste göra väldigt ont mellan benen. ;) Visserligen har väl Sally kjol på sig vad jag sett men skit samma. För att sedan inte tala om glasögonen. När de åker ned lite på näsan använder hon pekfingret (och resten av handen knuten) för att putta upp dem på rätt plats igen. Första föreläsningen jag hade med henne, tänk er att man står med båda händerna vid vardera höft, men Sally hon har dem istället för vid höfterna i höjd med brösten. Det var en upplevelse att ha Sally på föreläsningen den gången. Den enda föreläsningen med henne jag upplevt riktigt givande. Hon svarade på alla mina frågor jag hade kring det sociokulturella synsättet på lärande. Vygotsky, ihhhh! Ahh, glömde ju att Sally brukar ha rätt roliga skor på sig ibland också. Kanske går hon in dem åt sin pappa? Haha!

Av Suss - 23 september 2007 22:54

Herregud, det är helt otroligt. Jag kan inte kolla på en film innehållandes lite lycka eller sorg för då börjar tårarna rinna ner för kinderna. Satt och såg slutet på 50 first dates och tårarna bara kom. Tänk om en annan kunde bli sådär lyckligt kär någon gång.

Av Suss - 23 september 2007 21:33

Meningslöst att skriva egentligen. Inget utstickande och roligt som hänt idag, tyvärr. Så jag återkommer när det hänt något istället. Imorrn kväll blir det i alla fall till att kolla på Linköping - Timrå ute hos päronen.  =)

Ovido - Quiz & Flashcards