Alla inlägg den 2 september 2007

Av Suss - 2 september 2007 23:49

Jag ska gå och lägga mig i en ny- och renbäddad säng. Det måste väl vara bland det härligaste som finns? =) Som sagt, jag ger upp denna kväll nu. Natti!

Av Suss - 2 september 2007 22:29

Jag skulle kunna slänga mig i sängen på sekunden och somna med en gång. Så trött är jag nu efter dagens slit. Det är inte lite grejer jag hunnit med. Men imorrn blir det nog lite lugnare i alla fall. Ska på stan och där ska jag och Jonna luncha. Och jag ska hinna med att klippa mig också för annars kommer jag inte förlåta mig själv för att jag inte gjorde det sedan när man kommer hem och blir irriterad på luggen. Den ska bli kortare och det imorrn. Och sedan kan det vara en bra idé att kanske fundera ut vad jag vill ha för lugg också. Nu ska jag ta mig ett glas trocadero, sätta mig i soffan och slappna av. Något jag inte gjort på hela dagen.

Av Suss - 2 september 2007 19:10

Jag stod och målade (som vanligt) och så fick jag bara för mig att jag skulle skicka ett sms till Per, en bekant från Götet (om man nu kan kalla honom det), jag har i alla fall inte träffat honom på ca 15 år (jag var alltså 7 år, han 9). Jag har ett svagt minne av honom, men inget ansikte att koppla dessa minnen till. Han tyckte i alla fall om att bygga lego när han var mindre, precis som jag. Även att jag fått det bekräftat nu. ;) Per svarade i alla fall på mitt sms, skrev att han inte kom ihåg mig det minsta men att vi kanske kunde ta en fika och prata lite mer. Han har flyttat hit till Sundsvall från Göteborg för att plugga på journalistprigrammet. Nu är han även addad på msn, helt klart en trevlig prick som det verkar och fikat har vi preliminärt planerat in på onsdag. Det ska bli trevligt. =)

Av Suss - 2 september 2007 14:54

Friidrott och tvättning hela morgonen. Skit gick det ju för Kajsa och Emma i höjdhoppet. Bad! Men man kan ju inte alltid vara på topp. Mitt upp i all uppståndelse kom en jävulskt söt spjutkastare upp i TV-rutan, amerikanen Breaux Greer. Riktigt riktigt söt alltså! :P Nu ska jag hoppa in i duschen och äntligen finns det nu en dörr att stänga till badrummet. Vit och fin. =) Sedan ska jag ta en promenad ner till lillebror och kolla hur det går med tapetseringen i hans hall. Hoppas även på att få mina lister uppsatta idag men kanske hoppas jag för mycket?

Av Suss - 2 september 2007 01:55

Nog måste jag vara inne i en trötthetsperiod nu. Sov nästan 12 timmar natten som var. Ringde lillebror och frågade om han skulle med till Birsta och införskaffa lite lister, en ventil och lite annat roligt så dit for vi. Hittade även en hylla eller vad man nu ska kalla det som jag ska ha ovanför toaletten i badrummet, inget jag räknat med men passar bra nu när jag inte kan ha en tavellist där som jag tidigare planerat. Blev även shopping på Maxi, Jonna reggade oss på självscanningen så nu har man det lättsamt när man går och handlar. ;) Shoppade till tacos för Jonna skulle komma hit till mig efter hon slutat jobbet kl. 22 så vi skulle käka och se en film. Brorsan förljde i alla fall med mig hem efter Birsta och kopplade i den nya vägglampan. Grejt blev det! =) Som tack fick han middag. Efter han gått målade jag den första dörren för sista gången så nu är den färdigtorkad och klar för upphängning. Imorrn börjas det på nästa. *suck* Kl. 21 tittade jag på Eurovision dance contest, sprang mellan spisen och TV:n på slutet där så att tacosen skulle vara klar när Jonnster kom, sådär vid 22.30 Mätta blev vi och sedan drog vi igång en rulle, Little Children med bl.a Kate Winslet. Vi blev sååå besvikna på slutet, hade väl ändå kunnat sluta bättre? Men en helt ok film även om vi tyckte att det var lite skum och att man inte förstod sammanhanget mellan vissa grejer. Jonna har nyss åkt. Klockan är alldeles för mycket. Vanligtvis sover jag sedan två timmar tillbaka men inte denna kväll. Men nu ska jag gnugga på nötterna och dra mig till sängs. Gonatt! Och sorry för att det inte blivit något bloggande tidigare idag men jag har liksom som vanligt inte haft tid. Jag har till och med inte ens hunnit läsa Schulmansläktets bloggar. Fan vad illa!!

Ovido - Quiz & Flashcards