Alla inlägg den 9 september 2007

Av Suss - 9 september 2007 22:46

Imorrn börjar skolan och hör och häpna, jag har inte ens ångest! =) Känns faktiskt till och med roligt. Roligt att få träffa gamla klasskompisar man knappt sett på 3 månader och det skall även bli trevligt att träffa alla Östersundare igen. 13.15 imorrn, då smäller det! Läs-, skriv- och matematikinlärning! Det enda jobbiga är väl att man måste åka upp till Härnösand då...

Av Suss - 9 september 2007 21:51

Haha, nu åkte du allt i soporna för all framtid. Där du hör hemma! Haha!

Av Suss - 9 september 2007 21:31

...väntar aldrig för länge. Tänkte nu faktiskt bjuda på lite bilder på det nya badrummet. Det är i princip klart nu, imorrn är det nog helt klart. =)







Av Suss - 9 september 2007 21:21

Nu ska jag berätta om lördagen för jag orkade inte riktigt skriva igår kväll när jag kom hem rätt sent.

Drog iväg till Jonna vid 14-snåret ungefär. Skulle hjälpa henne att koppla in och få routern att funka men det sket sig som vanligt när det gäller mig och routers. Vi är inte bästa vänner, inte jag och Netgear i alla fall. Käka tänkte vi göra på Bite Line men det var fullbokat när vi ringde och skulle boka bord så det blev Max och hamburgare istället. Inte det nyttigaste men det var ju lördag och då kan man ju få unna sig lite skräpmat som man så sällan äter i vanliga fall. Men innan maten slingade Jonna mitt hår och jag måste säga att vi båda blev rätt nöjda. Det blev ljusare i alla fall, vilket var meningen. Bild nedan... Efter Max blev det Kvantum Nacksta för att inhandla lite avokado till guacamole. Kvällen slutade hos Jonna där vi kollade på Se upp för dårarna. Vi fick garva lite i alla fall. =) Men det var lite snyft i den också, i handlingen alltså, eller ganska mycket. Därefter blev det hemåkning för min del. Satt och chattade till klockan började närma sig två. Finns en person som fått mig att stanna uppe två timmar längre än vanligt de senaste kvällarna. ;)


Av Suss - 9 september 2007 09:44

När jag vaknade hade jag en tjej i tankarna som jag såg förra lördagen, en tjej som jag gick i samma klass som när jag gick i 5:an. Hon ett år yngre än mig och gick i 4:an. Det var en 4-5:a. Varje gång jag sett henne de senaste året blir jag enormt ledsen och hela jag mår dåligt och får en obehaglig känsla. Och detta beror absolut inte på att jag inte tycker hon henne, hon var en jättebra och snäll tjej, utan det handlar om att hon har fått en hjärntumör. Hon är/blir 21 år detta år och har hjärntumör! Jag blir faktiskt gråtfärdig bara jag sitter här och tänker på det. Jag mår dåligt. Även om jag vore världens mest skadeglada människa skulle jag inte önska att någon fick denna sjukdom. Jag tycker att den är vidrigt hemsk. Vi människor som är friska måste börja vara uppskatta och vara glada för att vi är det och inte gnälla så mycket för minsta lilla. Det finns faktiskt människor som har det mycket mycket värre. Idag riktas mina tankar speciellt till den här tjejen, även om jag mår dåligt över det. Jag lider med henne.

Ovido - Quiz & Flashcards