Alla inlägg under mars 2007

Av Suss - 19 mars 2007 21:51

Nu har man kollat på Anna Pihl och Wallander - Täckmanteln. Bäst att se ikapp lite Wallander-filmer nu...har ju missat några stycken men sett den allra sista som kommit ut. Inte bra! Tror det blir en till film sedan innan jag går och lägger mig. Nu blev det varmt...

Av Suss - 19 mars 2007 17:05

Ja nu sitter man här med uppsvullda Linda Rosing-läppar. Känns i alla fall som att de är riktigt uppsvällda. *asg* Anledning: Jag har ätit ett päron. Jag kan banne mig inte äta typ en enda frukt utan att det ska bli så här... Jag undrar jag när jag ska få en spark i arslet och ta mig till läkaren och göra ett allergitest. Kan ju knappt äta grönsaker heller för den delen.Annars så har jag nu tvättat färdigt för dagen, ska väl bara lägga ner tid på att slänga in allt i garderoberna igen. Sedan har jag skrivit klart hela resultatdelen på mobbningsuppgiften. Imorrn ska jag koppla det till litteraturen i diskussionen och på onsdag har jag planerat att göra analys på likabehandlingsplanen. Mycket att stå i men det kanske är bra att man har lite saker att göra? Bättre väder idag. Med bättre menas ingen snöstorm som igår, tror faktiskt att det regnar. :) Wiee! Brukar i vanliga fall inte jubla när det regnar men detta är ett undantag.

Av Suss - 19 mars 2007 10:33

Jag sover typ 9 timmar men ändå är jag trött när jag vaknar. Har liksom aldrig varit så förut. Nu ska jag stoppa i mig lite frukost, springa ned i tvättstugan och sedan börja plugga.

Av Suss - 18 mars 2007 23:17

Ojsan hoppsan! Klockan tickar iväg. Har precis tvättat bort sminket i fejset och borstat tänderna. Min plan nu är att kolla på en Wallander-film och sedan gå stört till säng och sova. Känner mig ovanligt trött ikväll måste jag säga. Och ändå sov jag till 11 imorse. Imorrn ska jag göra ett nytt försök med tvättningen, kommer troligen gå bättre. ;) Och sedan ska jag plugga för fulla muggar. Btw...glömde skriva en sak förut. När jag var på väg hem och hade passerat rondellen i Birsta så sprang det en liten råtta över vägen. Den var lite söt. :) Stackarn som får springa ute i det här skitvädret. Hoppas det blir varmgrader igen så att all sketen snö försvinner FORT!!Men nu som sagt filmtime!Gonatt på er alla unga och gamla!

Av Suss - 18 mars 2007 21:17

I samma veva som Piggy och Peggy hade hockeykväll så var det även hockeykväll i Tynderö. Pasi och Camilla kom ut, vi käkade en god kycklinggryta till middag som var lite stark, men än dock gott. Sedan var det hockey. Alla satt klistrade framför rutan och skrek...tills vi besvikna gick från TV:n med en förlust som tog hårt! Damn it!Efter matchen var det bara att plocka ner min dator och allt annat skrot som skulle med hem, gå ut och sopa av över en decimeter snö från bilen och åka. Inte roligt att köra hem, var ju tur att de plogat i alla fall. Nu är jag hemma och munhugger lite med Malin som hädanefter kommer hålla på fjollorna i lila. *asg* Hon försöker få med mig där men det kan hon fetglömma, aldrig att jag skulle hejja på ett lag i söder om jag inte bodde där själv. Så är principen faktiskt!

Av Suss - 18 mars 2007 14:55

...jag och Jonna m.fl söp oss fulla på Mintuu. Gud så kul vi hade den kvällen. Eller jag minns inte riktigt. *huhu* Kommer i alla fall i ihåg att jag och Frida fick gå och sova av oss ruset lite medan alla andra satt i mitt vardagsrum och kollade finalen av Melodifestivalen.Däremot var det en mindre lyckad utekväll. Försökte ta oss in på Casinot men gick ju bra för alla utom mig som hade jeans med stora hål i knäna. *asg* Vi hamnade slutligen på Svenssons vars musik Jonna gillade skarpt, har jag ett minne av i alla fall. Men det var en minnesvärd kväll i alla fall. :)

Av Suss - 18 mars 2007 14:41

Har precis kommit tillbaka till päronen från brorsan och firning av Isabelle. Fick äntligen träffa brorsans nya tjej, verkar vara en bra och trevlig tjej i alla fall. :)Det är ett jävla skitväder här. Har väl snöat minst 5 cm blötsnö, inte roligt att köra bil alls kan jag säga, då man knappt såg vägkanten. Allt var vitt! Lillebrorsan och några av hans polare har åkt upp till Övik för att kolla på avgörande matchen mellan Timrå och Modo, roligt för dem att åka hem ikväll efter matchen...de tog bilen istället för supporterbussen. Vi andra ska se matchen här hemma på TV. Lite lugnare. Men attans om de inte vinner ikväll!

Av Suss - 17 mars 2007 21:45

Isabelle, min brorsdotter, fyller 10 år idag! Grattis till henne!

Ovido - Quiz & Flashcards