Alla inlägg den 6 mars 2007

Av Suss - 6 mars 2007 22:10

Ja då har man kommit hem från jobbet. Idag har det varit rätt körigt men det gick rätt fort när jag kom igång. 8 paket och jag var tillbaka till bra precis 21 efter att ha kommit iväg rätt sent. Men men, strul som händer ibland, som man helt enkelt får räkna med. Imorrn blir det jobb igen. Måste ta och försöka bestämma mig för vad jag ska ha för kläder med mig. Inte alltid så lätt om man varken heter Jonna eller Suz. ;) Släktdrag även där tror jag.Innan jag går och lägger mig ska jag se Prison Break för imorrn hinner jag det inte. Fullt upp hela dagen, i alla fall är det vad jag tror. Plugga på förmiddagen och jobba kvällen. Nu ska jag fortsätta äta mina vindruvor. De ska vara uppätna imorrn. Här slängs inget i onödan. ;)

Av Suss - 6 mars 2007 12:06

Nu har jag bakat bullar! De blev smarry, precis som sist. :) Kom på att jag måste börja packa min avfärdsväska och fundera över hur jag ska komma till tåget. Om faster vill skjutsa eller om jag ska ta bussen? Måste höra med skjuts den dag jag kommer hem också. Kommer ju hem strax före 16 och ska jobba kl. 17 så då finns det ju definitivt inte tid till att ta någon buss... Det löser sig nog. Nu ska jag ta och plugga lite. Imorrn ska jag och Angelica skriva intervjufrågor till intervjun också.

Av Suss - 6 mars 2007 09:40

Ja då har man vaknat då...Slocknade 24 igår, var tydligen väldigt trött när jag låg och läste lite kurslitteratur. Trodde inte själv att jag var så trött. Undra om man ska ta och stoppa i sig lite frulle och kanske börja baka bullar? Orkar jag? Vi får se...

Ovido - Quiz & Flashcards