Alla inlägg den 22 mars 2007

Av Suss - 22 mars 2007 23:45

Ett sista inlägg innan tolvslaget. Det har inte hänt så mycket mer sedan sist jag skrev... Ska väl vara att jag duschat mig ren och fin då men hur intressant är det egentligen att veta? Tror inte att jag orkar se någon film heller. Sitter nog och småsnackar lite med folk fram till jag känner att jag är tillräckligt trött för att kunna gå och lägga mig.

Av Suss - 22 mars 2007 21:34

Ja nu har man suttit i tele i över tre timmar i sträck. Inte riktigt normalt, och man får jävligt ont av att har luren mot örat hela tiden. Inte nog med det har jag skaplig träningsvärk i mina armar efter gårdagens arbetspass. Jag kommer nog bli riktigt stark av att jobba på mitt jobb.Nu ska jag hitta på något vettigt...kanske kolla på en film?

Av Suss - 22 mars 2007 18:51

Oj...glömde ju att Malin sa att hon idag "kanske slår en pling". Hon blev lite ledsen när jag inte nämnde det i mitt förra inlägg men gör väl det nu då. *huhu* Hoppas du blir nöjd nu gumman. ;)

Av Suss - 22 mars 2007 16:58

Såg ju Beck - Gamen igår kväll innan läggdags... Det var en replik där som bara var såå bra som jag garvade som fan åt. Beck frågar var Mats är när han sitter inne på favoritrestaurangen, då svarar servitrisen "Mats har blivit biten i örat av en iller!" *asg* Där satt jag i soffan och garvade i min ensamhet. =) Nu har jag skrivit klart mina reflektioner kring mitt eget lärande och nu kan jag äntligen ta helg! =) Eller jag ska väl läsa igenom mobbningsuppgiften en gång till imorrn men det är ju ingen större ansträngning. Under tiden jag satt och skrev var det en kille på min msn-lista som skrev till mig och kommenterade min msn-bild, samma som jag har här på bloggen, och så säger han såhär: "Vilken sexig blick du har på den där bilden." Och jag började garva...Haha! Fler som tycker det eller? Värst vad det kommer kommentarer på mina bilder, sexiga blickar eller så frågar de om jag har sillisar. Men det där med sillisar, det kan jag ju säga på en gång att jag inte tar som någon positiv komplimang. Bättre med äkta vara...precis som jag har. *huhu*Ikväll blir det till att snacka lite i tele med Jonna tror jag. Hon sa att vi får höras på telen igår, var ju ett tag sedan nu så. Blir väl en eller ett par timmar i telefon ikväll då. ;)

Av Suss - 22 mars 2007 14:40

Såå skönt det var. Soligt men bara någon plusgrad. Som vanligt går man och tänker på en massa grejer. Har ju bott i den här lägenheten i lite mer än ett år nu. Helt sjukt vad tiden går fort. Och imorrn firar jag och Mallie 9 månader. *huhu*Jonnas bror, av henne kallad "Puckot", fyller 20 år idag. Grattis till honom. Brorsan min är där om exakt en månad idag. Kan ju inte förstå att de där får gå på systemet.Nu ska jag skriva lite om vad jag lärt mig hittills under den här specialiseringen. Later...

Ovido - Quiz & Flashcards