Alla inlägg under mars 2007

Av Suss - 3 mars 2007 08:31

Det blev tidig uppstigning idag måste jag säga. Hör inte till vanligheterna att vakna kl. 7.30 och inte kunna somna om igen. Så när jag ändå vaknade så tidigt gick jag och sorterade smutstvätt och sedan sprang jag ner i tvättstugan och kollade ifall jag kan börja tvätta tidigare än 11. Finns en viss möjlighet, det hängde kläder i torkrummet men det var inga tvättmaskiner som kördes. Men beslutade mig för att vänta till åtminstone kl. 9 innan jag går ner och kollar igen. Igår kväll fick jag för mig att jag skulle se Farväl Falkenberg men jag fann den inte särskilt roande, den var ganska skum för min smak, så jag somnade helt enkelt på soffan någon gång mellan 00.30 och 01.00 Sedan vaknade jag upp 2.30 och det var ju riktigt motigt att kliva upp, stänga av datorn och gå och borsta tänderna för att slutligen gå och lägga mig i sängen.Undra när nästa människa, som man kan prata med...ska vakna?!

Av Suss - 2 mars 2007 23:22

Nu har man jobbat klart för dagen, 8 timmar blev det idag. Så himla skönt med helg så det är inte klokt, har varit en körig vecka. Jag och Jens åkte samma bil idag...var lite trevligare än att köra ensam. Sedan var vi ju så hungriga eftersom det var både utbildning och vanligt jobb, så vi stannade och åt på Divan. Blev kebabrulle. Ganska smarry. Var längesen jag åt det faktiskt. Och på fredagar får man faktiskt äta ute. ;) Av "någon" anledning fastnade jag vid datorn på en gång när jag kom hem och har varit klistrad framför den till nu. Men snart blir det faktiskt någon film eller liknande... Nu när han gått och lagt sig. ;) De har en förmåga att få en att fasta vid datorn...vissa karlar. ;)Imorrn kl. 11...tvättstuga! *suck*

Av Suss - 2 mars 2007 10:39

Men ack så skönt när man kommit hem från jobbet. I helgen blir det verkligen bara till att slappa. Vaknade av mig själv vid 9.30 Hade ställt klockan på 10.00 så det var väl rätt ok. Kände mig till och med pigg. Så skönt att sova ut idag. Efter att jag duschat ringde jag till tandläkaren men de tyckte att jag skulle vänta till måndagens återkontroll, att jag har värk fortfarande är väl tydligen ganska vanligt vid större ingrepp. Bättre att ringa en gång för mycket än en gång för lite...Om en halvtimme ska jag åka iväg och hämta upp Jens och Olle. Vi ska fara på jobbet på handdatorutbildning. Det återstår ju att se om man hinner hem till Let's dance ikväll...Hope so!

Av Suss - 1 mars 2007 23:19

Man kan knappt tro på vad jag varit med om idag...Men om vi börjar med skolan då. Var svinaktigt trött imorse. Fick inte sova riktigt inatt heller. Vaknade 03.30 och hade VÄRLDENS värk i kinden så jag blev tvungen att gå upp och ta en tablett. Knappt så jag hittade till köket...Idag hade vi en redovisning och ett examinerande seminarium på skolan. Det gick bra båda delarna, även fast jag var trött som en gnu. På hemvägen ville jag mer än gärna somna i bilen men det blev inte så. Väl hemma blev det bråttom, skulle fara och jobba en halvtimme efter att jag klivit innanför dörren. Och inte visste jag vad jag skulle ha framför mig. Det är knappt så att jag kan tro det själv och trafikledarna blev väl galen på mig. Det var så att jag hade lastat postbilen med alla paket som jag skulle leverera, totalt 7 st idag, varav två av dem skulle till Njurunda och Matfors. Jag kom till stan och kollade på bensinmätaren...och det fanns ju knappt någon bensin kvar. Nu funderar jag ju febrilt varför jag glömde att kolla det innan jag for iväg. Levererade i alla fall ett paket som skulle till centrala stan och sedan fick jag åka tillbaka till Birsta för att byta bil. Lättare sagt än gjort! Det fanns inte en enda vänsterstyrd bil med bensin i...Det slutade, efter en timme, och jag dödsstressad, med att en trafikledare fick åka med mig till macken och tanka. Tog ju såklart lite tid det också. Slutade med att jag skulle leverera 6 paket på mindre än en timme, vilket så klart var en omöjlighet då jag var tvungen att åka till Njurunda och Matfors. Fick lösa det hela genom att ringa upp kunderna och fråga om det gick bra att komma senare och alla var snälla och sa att det gick bra. Inte nog med allt detta så tog batteriet i handdatorn slut också. Inte riktigt min dag idag kanske... Var väl tillbaka på jobbet 22.30 och sen bar det av hemöver. Kändes som att det var en stor lättnad att jag klarat av det jag trodde aldrig skulle gå ett tag. En ny erfarenhet. Var länge sedan jag kände mig så stressad som jag varit idag...det kan jag lugnt konstatera. Nu har pratat med kussen i tele och berättat om min historia. Ska väl sitta och surfa ett tag till sen blir det stört i säng. Trötter som sjutton. Imorrn är det handdatorutbildning mellan 12-16 och sedan vanligt jobb med Jens mellan 17-21.

Ovido - Quiz & Flashcards