Alla inlägg under januari 2008

Av Suss - 14 januari 2008 11:31

Har nyss suttit och kollat på Efter tio där Marie Picasso var med idag. Att hon lider med en sådan smärta i kroppen dagligen, hur många av oss kunde ana det? Ni får säga vad ni vill om men jag tycker riktigt synd om henne... Hon är en stark människa, mycket starkare än många oss andra och att hon orkar genomlida dessa dagar med denna smärta är för mig totalt ofattbart.

Nu ska jag iväg och träna lite styrke.

Av Suss - 14 januari 2008 00:58

Det var länge sedan man åt tacos innan ikväll. Känns i alla fall som så. =) Tiden har bara runnit iväg av bara den men vi har hunnit se två filmer i alla fall, Bring it on - In it to win it och Joshua. Den första är ju värsta tjejfilmen och den andra var helseg och skum. Jag och Jonna fattade inte så mycket och sedan blev vi mer eller mindre förbannad på den där ungen!

Tyvärr tror jag att jag är på väg in i en förkylningsperiod och det suger. Har haft lite ont i halsen sedan jag vaknade imorse och nu har jag blivit lite snuvig också. Droppade lite Oleum Basileum på kudden och satt och sniffade på den under filmerna. Blir några droppar till nu när jag ska sova. Jag kan inte drabbas av en förkylöning till, så är det bara. Förbannade halsflusser som sänkt mitt immunförsvar!!! Jag som typ aldrig var vare sig förkyld eller sjuk på annat sätt förr. Jag har ju liksom planerat att träna varje vardag hela veckan nu när jag inte har någon skola att behöva tänka på.


Anyway...ha en god natts sömn. Ska gå och sniffa på kudden nu. Är jättetrött.  

Av Suss - 13 januari 2008 17:05

Sov ganska länge imorse...eller det var tänkt att jag skulle sova till 10.30 och kliva upp då men klockan var närmare 11.30 innan jag lyckades hasa mig upp ut den varma och sköna sängen. Sedan kom papsen och hämtade mig...vi åkte ner till brorsan och rätt vad det var ringde Johan och frågade om jag ville följa med honom och Nicklas till backen. Och SJÄLVKLART har man ALLTID redan inplanerade saker när en sådan fråga kommer. Annars hade jag helt klart följt med. Åkte till Maxi till 15-tiden för att möta upp Jonna. Inhandlade inför vår taco- och filmkväll. =) Hon dyker väl upp om någon timme.

Av Suss - 13 januari 2008 16:58

Igår kväll var det ju skridskoåkning med Danne. Vi hamnade på Midälvaplanen tillslut. Synd det var 5 cm snö på isen redan när vi kom och att det toksnöade hela tiden när vi åkte. Men det var roligt. =) Danne skjutsade hem mig efteråt och jag hade bestämt mig för att kika förbi hos Johan en sväng på hans fest så det blev typ bara hem och vända näst intill. Men jag drack inget och kände mig som världens mest osociala människa så åkte hem efter 23 någon gång. Satt och messade lite med Danne och sedan slutade kvällen med att jag åkte bort till honom och kollade på en film, förlåt, halva filmen. ;) Låg och sov på Dannes mage under det mysiga täcket i mitten av filmen. =) Kom hem när klockan var typ 3 och gick och la mig med en gång. Så slutade lördagen...

Av Suss - 12 januari 2008 17:01

Städningen är i full gång fast har haft ett litet break nu för matlagning och chili con carne. Första gången jag gör det själv och resultatet blev väldigt lyckat. Inte illa! =) Så nu har jag fått i mig lite mat så det är väl bara till att städa klart här och börja ladda för eventuell skridskoåkning med Danne, som vissa så gärna vill kalla dejt. ;) Men det gör inte jag. =) Jag hoppas verkligen inte isen smällt bort över allt bara. :/ Idag har det än dock varit minusgrader och tur är ju det. Höjer ju förhoppningarna lite.

Ha en nice kväll allihopa! Jag blev bjuden på fest av Johan men ikväll blir det ingen fest för min del. Finns tid över kanske man kikar förbi. Vi får se vart kvällen leder...

Av Suss - 12 januari 2008 11:49

Det var inte roligt att kliva upp 7 imorse för att tvätta. När jag varit ned första gången la jag mig i sängen igen men somnade aldrig om... Sedan la jag mig i soffan och kollade på Dr. Phil och herrslalom, somnade under damernas storslalom så nu är jag lite piggare i alla fall och tvättstugan är avklarad. Nästa tvättdag är Malin i stan. =)

Nej, man kanske ska sätta igång med det man tänkt göra idag. Sy en gardin och städa...

Av Suss - 12 januari 2008 00:06

Då var kvällens löparrunda avverkad. Tyvärr blev det ensam men det gick ju det med, även om det är skittråkigt. Jag är nog alldeles för sällskapssjuk för att tycka det är roligt att springa ensam. =) Testade de nyinköpta träningsbyxorna också. Funkade finfint! =) Nu har jag precis duschat och ska se någon film till håret torkar. Sedan sova som en princessa. Klockan ringer 6.50 imorrn. Då är det tvättid. :S

Puss och natti

Av Suss - 11 januari 2008 22:33

På vägen hem mötte jag en massa hästtransportet efter varandra som troligen varit uppe på Bergsåkers travbana. Då kom jag att tänka på hur det egentligen kan vara att vara en häst... Tänk er själva vad långtråkigt de måste ha och hur rastlös de måste vara när de får stå alldeles stilla där i stallet och bara titta. Nej fy, ibland är man glad att man är människa. Undra vad hästarna tänker på när de står där? Mitt brilijanta filosoferande kom igång...

Ovido - Quiz & Flashcards