Alla inlägg under januari 2008

Av Suss - 18 januari 2008 13:13

Jag klev upp som vanligt imorse, åt frukost och skulle bege mig iväg för att träna. När jag kommer ut i trappuppgången känner jag åter doften av bränt. Gick in i lägenheten igen, kollade om Malla, grannen ovanför var inne på msn och ser hennes personliga meddelande: "Nya väckarklockan på 51C. Brandbilar! :S". Gick upp till henne och ringde på dörren för att höra vad hon visste men hon var inte hemma just då så jag åkte och tränade som planerat.

Nu när jag kom hem hade hon skrivit till mig att hon vaknat före 5 imorse av något bekant ljud, och det visade sig att 4 brandbilar och polisen stod utanför. Själv har jag sovit som en stock tydligen, helt ovetandes och inte hört ett enda ljud!! Jag som brukar vara så lättväckt. Faktum är nu att precis samma människa har ställt till med samma sak två gånger inom en månad. Mindre än en månad till och med! Hon sätter inte bara sitt eget liv på spel när hon är så fruktansvärt oansvarig utan också alla andras som finns i trappuppgången. Lyckas man med detta två gånger då ska man också bli utslängd, vräkt!! Ska vi andra i huset behöva gå och oroa oss ständigt för att detta ska hända igen? Hon hade ju inte ens vaknat av att brandvarnaren tjöt utan det var tidningsbudet som larmat. Och att tillägga, de fick bryta upp dörren!!! Nu ligger det i alla fall en artikel ute på ST.nu och den kan ni läsa här! Jag har definitiv kommenterat den så jag väntar bara på att min kommentar ska läggas upp...

Av Suss - 17 januari 2008 20:06

Nu har jag bakat bullar! Nästan lite förvånad över mig själv att jag verkligen tog tag i det och slutförde det. :) Det som är synd nu är ju att man kommer gå och äta av dem... :P

Funderar på om jag ska sätta mig och se handbolls-VM eller om jag ska kolla på One Tree Hill och senare en film. Hmm...

Av Suss - 17 januari 2008 13:22

Nu har man varit och tränat igen. Gött! :) Ska åka och jobba ett par timmar snart. Inget jag vill göra egentligen. Sedan efter jobbet vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Men det löser sig nog. Jag kan ju alltid lata mig med gott samvete nu när jag tränat i alla fall. :)

Av Suss - 16 januari 2008 23:59

Jag, Emelie och Nicklas hade en kortare filmkväll, började se Perfume - A story of a murderer men vi tyckte den var seg och skum så gav upp den för Vacancy istället, i vilken det hände mer saker. SötEmz satt och gömde sig bakom filten och höll för öronen och sedan åkte hon mitt i filmen, när den blev som mest spännande. Hoppas det går bra för dig där du är gumman. ;) Jag håller tummarna och är verkligen skitnyfiken så väntar spänt på en update! :P

Nu ska jag fixa mig lite te och sätta mig och se på Wallander - Pyramiden med Lassgård. Sedan ska jag sova så att jag orkar med gymmet imorrn bitti.


Kan inte jag få bli kär nu?  

Av Suss - 16 januari 2008 18:38

Måste det regna hela tiden? Räcker det inte med att sommaren regnat bort?  Nu var det  regnet som förstörde våra utförsplaner så nu sitter jag här och tråkar för mig själv istället. Och tränat har jag redan gjort idag så det tänkte jag inte heller göra. Kanske skulle hitta på något med Emelie sedan men får se om det blir något. Vi verkar båda ha en sådan dålig fantasi... :P Jonna var inte heller särskilt "på" när jag frågade henne. Fick mess av Danne som frågade om vi ska formatera om min dator ikväll men jag är rädd att det blir lite för sent innan vi kommer igång med det så det ser ut som att det får bli någon annan dag det också.

Av Suss - 15 januari 2008 21:47

Imorse när jag vaknade kände jag träningsvärken i armarna och axlarna plus att jag var toktäppt i näsan. Så bestämde mig snabbt för att skippa gymmet. Istället blev det 45 minuter promenad för jag kunde ju inte riktigt låta bli att röra på mig. :P Innan jobbet åkte jag till faster en sväng. Mamsen och papsen var där och tyckte jag skulle komma förbi en sväng. So I did. Sedan har jag jobbat hela kvällen lång.

Imorrn ser det ut som att det blir utförsåkning! Ska bli sååå kul! =)

Av Suss - 14 januari 2008 22:53

Ikväll har man myst i soffan under filten med tända ljus till Idrottsgalan, hällt i sig ett glas med C-vitaminbrus och druckit en kopp kamomillte, ätit lite vindruvor, chili torillachips från tacon igår och lite naturgodis. En salig blandning med andra ord. =) Sitter och ber så att min förkylning inte ska bli värre än vad den är nu för jag ska träna gym imorrn innan jobbet tänkte jag. =)

Nu ska jag ta tag i saken och byta ringssingnal på mobilen...

Av Suss - 14 januari 2008 18:32

Nu har man stökat bort träningen för dagen. Gick även och reklamerade träningshandskarna för andra gången så nu är det den tredje modellen jag ska testa, fast av ett annat märke denna gång. Köp inte Casalls tränings/gymhandskar. Jag har provat två olika modeller och båda har släppt i sömmen efter 1-2 träningar. Crap!

Ovido - Quiz & Flashcards