Alla inlägg under juli 2007

Av Suss - 9 juli 2007 00:21

Sitter i busskuren och väntar på taxin. Missade bussen p.g.a att den gick 5 min för tidigt...Arga blev vi...

Sitter i busskuren och väntar på taxin... Bussen gick ju 5 min för tidigt så vi missade den...

Drinking Breezer

Jag dricker breezer...

Gänget

Always and forever...

Suz och MallieMe and Mallie...

Dyngsur Suz

Bilden alla garvar så mycket åt... När jag pratar med Hamstern i tele... Dyngsur som ni kanske ser. ;)

Fuckoff
Typ bästa bilden av alla! ;) Me and kuss...

Av Suss - 8 juli 2007 23:34

Vaknade kl. 11 och var verkligen astrött. Imorse var det inte jag som var den pigga i gänget iaf. Det kan jag definitivt säga. Dröjde väl typ till efter 12 innan vi fick i oss någon frulle. Sedan blev det slappning. Jag och Jonna satt vid våra datorer medan Malin satt och kollade på någon dokumentär om feta barn. Vi var så sociala med varandra så att jag blir nästan stolt. ;)

När klockan närmat sig 16 tog vi iaf en prommis och det blev en rätt lång. Typ 8 km. Gick bort till Jonnas framtida lägenhet, skulle leta lite genvägar men man kan väl inte säga att vi hittade någon precis. På vägen tillbaka skulle Jonna promt gå på kyrkogården, bland alla döda. Hon fick sin vilja igenom. Stannade på Hemköp på vägen hem för att shoppa lite till spaghetti och köttfärssås. Glömde dock tomteskumlådan. Men än har hon inte kexat iaf! ;) Efter middag blev det fruktsallad och vaniljvisp. Gjorde även chokladbollar. Hamstern kom sedan på film, blev den nya Beck-filmen. Malin fick beröm för chokladbollarna av honom, han var nog riktigt impad över att havregrynen var ihopsmulade och frågade hela tiden hur hon lyckats med det. Han är bra rolig ibland. Jag fick lite massage av Hamstern sedan, när jag bad om det. Gött! ;) Jag och Malin har inte hunnit med sådant ännu och nu är det ju lite sent med tanke på att hon åker hem imöra. =( Därefter började vi även se "Dreamgirls" men jag och Malin blev så trötta så vi höll på att somna, Jonna blev lite less på oss så hon stängde av filmen efter halva. Jag hade även lite ont i skallen.

Nu har Malin gått och lagt sig, jag är själv supertrött men har inte kommit till skott ännu. Men jag fick ju ändå en blogg skriven. ;)

Av Suss - 8 juli 2007 23:20

Den sista av fyra dagar vi tog oss ner till stan. Artistmässigt sett den sämsta dagen. Det enda som var värt att se var väl Björn Rosenström. Regnade gjorde det också såklart. Vi strosade runt runt, hamnade på Donken och gick tillbaka till stan. När vi stod på Hammerfall fick vi syn på Jens/Hamstern men han var totalt blind. Började med att han stod under sitt paraply och skrev sms till någon...typ två meter ifrån oss. Vi stod verkligen och tokstirrade på honom men han såg oss inte... Jag var bara tvungen och skicka ett kort jag tog med mobilen. Sedan gick han några steg framåt i taget och tillslut ställde han sig vid ett träd. När han fick mitt mms tittade han som en galning runt efter oss men såg oss inte, stod väl då ca 5 meter ifrån honom. Rätt var det var vände han och gick tillbaka mot oss, skrivande ett sms. Men han såg oss inte. Han gick förbi och typ 10 meter ifrån oss vände han igen och började gå mot oss. Vi stod ju också under paraply. Tillslut stod han bara 1 meter ifrån oss och han såg oss fortfarande inte så jag var tvungen att ta ett kort på hans fötter och vi stod alla och vek oss av skratt för att han inte såg oss. Sedan trippade han vidare, ja utan att ha sett oss. Gud vad roligt vi hade! Någon gång vid 1-tiden gick vi och tog en taxi hem. Har väl tagit över 100 kort under alla dessa dagar så några kommer väl upp snart om jag får ork till att lägg upp dem. ;)

Av Suss - 7 juli 2007 17:48

Tidsbrist till att skriva blogg så har överseende med det. Men kommer väl bli bättre någon gång i framtiden. Men nu ska jag passa på att uppdatera medan brudarna håller på att fixa hår och sminka sig. Det har ju en annan gjort för länge sedan. ;) Sitter och dricker lite Breezer nu...


Onsdag kväll:

Vi var ner en sväng på stan, tog bilen så det blev toknyktert. Ja man kan ju ungefär säga att jag såg ungefär varje ex man haft. ;) Jag vet inte, men förut tycker jag inte man stött på någon man känner. :S Vi strosade mest runt och kikade, ungefär så hela kvällen kan sammanfattas.

Torsdag:

Glömde i förra inlägget nämna att jag fick öppna min "tidiga" födelsedagspresent. :) Fick en dyr kniv, de tycker visst inte de knivar jag har är nåt att ha. ;) Sedan fick jag en fin Mine-skål. De är så söta mina snälla vänner så. Love u two! Tack! Jag drack en halv cider innan vi begav oss ner mot stan och Gatufesten sedan på kvällen. Var inte så sugen och Malin och Jonna drack inget så blev bilen ner även då. Sprang runt mellan diverse scener men annars var det lugnt. Stannade till och pratade med några kändisar.

Fredag:

Dagen T, Takida spelade och det kunde vi ju inte missa. Hade varit grått och mestadels uppehåll hela dagen men precis när Takida började spela så kom regnet. Och sedan fortsatte det så resten av kvällen. Efter Takida gick vi upp till Bite Line, Jonna och Malin var hungriga och jag tog bara en milkshake. När vi gick ner mot området igen regnade det på rätt bra. Vi sökte oss till ett tält men där stod ju alla och en del blev nedduschad av öl. Vissa ramlade i leran. Sedan var det Sahara Hotnights. Småduggade ute men vi gick ändå och ställde oss ute, men intill tältet. Slutade med att vi gömde oss under ett träd. Blöta som katter som vi var beslutade vi oss för att skippa Europe och åka hem så vi ringde Jens. Jonna tog en bild på mig under samtalet som de har garvat så mkt åt. Kanske lägger ut lite bilder i ett inlägg framöver. ;)

Ja, och nu är det lördag och the final day! Vi ska dra ner till stan om ca en timme, ska börja med att se Björn Rosenström. Mer update later!


Av Suss - 5 juli 2007 18:01

Ja då var man här igen, blir lite dåligt med bloggande av den anledningen att man inte sitter vid datorn. Men för att återgå till gårdagen...

Vi var ju på stan och shoppade, och jag shoppade kanske lite väl mycket. :P Ett bälte och ett par skor (ja precis, igen) och lite annat krafs. Till middag blev det tacos, tradition. ;) Och vid 21-tiden bar det av till stan och gatufesten. Rätt mycket folk ute, var ju gratis inträde. Där stötte jag på diverse känt folk. Vi drog väl hem någon gång före 24. Sedan kom Jens på besök, försökte fixa det trådlösa nätverket som vi väntat på nu. Men det gick inte. Jag var rätt trött efter kvällen så somnade rätt fort.


Vaknade till vid 8 när Jonnster gick på toa. Precis innan hade jag drömt en dröm om binnikemaskar. Not so fresh! Sov vidare fram till 10 då Jens ringde och väckte mig. Som vanligt var det jag som klev upp först och de andra låg väl kvar i sängen till efter 10.30 Vid 13-tiden drog vi in till stan. Jonna beställde sin soffa. :) Sedan gick jag och mötta upp Jens eftersom brudarna övergav mig, de skulle köpa present till lilla mig, även om det är 2½ vecka kvar innan jag fyller. Jens och jag strosade runt på stan i väntan på att de skulle bli klara. Sen åkte vi tillbaka till mig, allihopa, även Jens, för han skulle göra ett nytt försök med det trådlösa. Lyckades till hälften men nu har båda internet iaf.

Men nu är det dags för mig att hoppa i duschen. Sen börja dricka lite smått för att tillsist bege sig ner till Gatufesten. 

Av Suss - 4 juli 2007 10:01

Då var man uppe på fötter igen. Har la varit vaken i en timme nu typ. Onsdag = shoppingdag. Vi får la se när vi kommer iväg. Ska i alla fall kika på soffor till Jonna och sen blir det väl som vanligt en kik i alla dessa klädaffärer för att se om man lyckligtvis hittar något fint till ett bra pris. Åsså skulle vi ju köpa en fotboll! :D


Nä man kanske skulle väcka brudarna vid liv? Sjusovare är vad de är! :P Men ger mig tillfälle att blogga. ;) 

Av Suss - 4 juli 2007 00:01

Nu ska jag ta och gå till sängs...eller i själva verket ska jag ju faktiskt sova på madrass. Blir åtminstone inte lika varmt eftersom vi inte behöver trängas tre stycken i en och samma säng, men å andra sidan finns ju risken att man blir mosad av Malin i natt! Så mycket som hon rör sig så skulle jag ju inte bli förvånad över om hon ligger på madrassen med mig imorrn bitti. ;)

Av Suss - 3 juli 2007 22:47

Jonna och Mallie har gått och lagt sig, vilket har sina förklaringar. Ska berätta varför snart. ;) Men för att börja med gårdagskvällen... Träffade en jättego och trevlig kille som jag mer än gärna träffar igen. :) Blev en fika på stan och sedan film resten av kvällen. Mysigt! :) 


Hade ju väntat mig att brudarna skulle komma vid 14-tiden idag eftersom de sagt till mig att de skulle bege sig från Motala kl. 8. Shi fick jag. Det visade sig att "puckona" ;) åkt kl. 2 i natt. Strax efter 8 fick jag ett sms från Malin, typ "Nu drar vi". Visst tänkte jag och försökte somna om men gick inge vidare bra för det var så ljust i sovrummet p.g.a att solen sken ute. Typ vid 8.15 hörde jag porten smälla igen i trapphuset. Fick faktiskt en svag tanke om att det kunde vara dem, de har ju överraskat förr. Det gick väl ytterligare 10 sekunder och sedan ringde det på dörren. Jag ville inte tro att det var dem samtidigt som jag nästan förstod det. Klev upp ur sängen och lindade täcket om mig, tittade i kikhålet men såg bara ett finger som täckte för, och sedan öppnade jag dörren. Där stod de, kl. 8.15 istället för kl. 14. De första orden jag sa var väl något i den stilen som "Ni är ju inte lite puckad ni!". Sen var det ju liksom bara att kliva upp och klä på sig för att sedan bära in alla grejer Jonna hade i bilen. Och nu har man helt enkelt blivit "kubo"! Skitskoj hoppas jag att det blir, eller det vet jag! :D

Tvättstuga hade jag också, var ju sådär lagomt skoj en sådan här fin dag, men klarade av det också. Vid 11.30 någon gång drog vi iväg och kollade på lägenheten Jonna fått, hon hade ju inte sett den själv. När vi kom dit mätte vi lite på en gång. Brudarna la sig på soffan dödströtta det första de gjorde när vi kom tillbaka (självförvållat säger då jag). ;) Jag åkte och dumpade några nycklar till städchefen. När jag kommit tillbaka var det dags att gå ut och sola och när vi kommer ut på gräsmattan så visar det sig att även grannen ligger där. Vid 15-tiden någon gång gick vi in och duschade för att sedan dra ut till päronen som bjudit oss på middag. Lasagne! Smarry! Blev kvar där till typ 20 då brorsan hade någon grej hos farmor att fixa. Sedan bar det av raka vägen till Kvantum i Bydalen för storshopping. Sedan har vi kollat på Morden i Midsomer och nu har brudarna gått och lagt sig. Själv sitter jag här...fortfarande alldeles pigger.

Det är ungefär en sammanfattning av vad som hänt. Imorrn blir det en sväng till stan och troligen Birsta. Vi ska även shoppa en fotboll att lattja lite med i dagarna framöver. :D

Ovido - Quiz & Flashcards