Alla inlägg den 27 juli 2007

Av Suss - 27 juli 2007 20:07

Icke mye att göra på jobbet idag inte...därför jag sitter hemma nu. 3 paket säger väl allt? Kussen ska dra på bio och se Transformers med M, själv vägrar jag se den filmen. ;) Jävla robot-shit! :P Jag ska väl sitta upp i ett par timmar till sedan blir det sängen. Kände mig verkligen trött som ett as innan jag åkte och jobbade, hade likväl kunnat lägga mig på soffan och sova, men den tröttheten är som bortblåst just nu. Måste väl få varva ner och slappna av innan den återkommer. Ja undra vad man ska hitta på nu då?

Av Suss - 27 juli 2007 15:42

Jag är så fruktansvärt less på att köra bil så jag vill bara spy, men ändå har man varit ute och sväng i Toyboy...(mamsens bil som jag lånat i ett år nu). Vi har besökt typ alla bygg- och kakelbutiker i stan tror jag men har inte hittat någon kakeldekor åt Jonna. Men själv tror jag i alla fall att jag bestämt mig för badrumsmatta nu. Inget lätt beslut att ta...

Gårdagskvällen var mysigare än på mycket länge. Tro inte att jag satt hemma och myste med kussen bara, nä det var D. Så go att krama på. =) Såg film gjorde vi (Djävulens advokat) , åt lite naturgodis, drack te och champis. Tiden mellan 23.00-00.30 vet jag riktigt inte var den tog vägen. Låg och surrade och lyssnade på musik. Det går fort när man har roligt! =)

Nu är det bara en timme kvar innan jag ska fara och jobba igen. Städet är avklarat, fick till och med jobba ensam idag eftersom min kompanjons dotter gjorde illa sig mycket allvarligt på dagis igår under tiden vi jobbade. Stackarn... Jag ser inte fram emot denna kväll, ännu mindre natten jag har framför mig. Det enda jag kan skatta mig lycklig åt nu är väl att jag förmodligen kommer att somna som ett skott ikväll.


Miss your hugs... 

Ovido - Quiz & Flashcards