Alla inlägg den 29 juli 2007

Av Suss - 29 juli 2007 18:15

Blev en hyfsat tidig uppstigning idag, strax före 10. Jag håller på att få spel på min mellanslagstangent men får skylla mig själv när det rann ner lite Fanta där. ;)

Börja att småriva lite i mitt badrum idag, försökte ta bort några jävliga lister men gick inte så bra, satt som berg. Vid 14-tiden kom vi på att man skulle gjort något bättre av dagen så vi gick ut på en promenad ner till stan där Jonna var tvungen att ta ut pengar för hyran till lägenheten, hon får nämligen nycklarna imorrn, förhoppningsvis. Även hennes första dag på jobbet imorrn. =) När vi gick hemifrån regnade det så jag tog på mig regnjacka för att slippa bli dyngsur, men vilken tabbe jag gjorde. När vi kom i höjd med Västermalms skola toklyste solen och det blev asvarmt. Sedan fick man gå och bära på jackan hela vägen hem istället. Jobbigt...


Nyligen har vi ätit middag, blev tacos, rester sedan igår då Jonna åt det här hemma. Jag åt det ju även borta jag med. =) Tokmätt som vanligt. Daniel på jobbet ringde en stund senare och frågade om jag kunde jobba åt honom imorrn kväll och jovisst kan jag det. Så om inte min kompanjon på städet är borta imorrn p.g.a olyckan med dottern så att jag måste ta allt själv så ska jag jobba hans 17-21-pass.

Nu har jag precis gjort mig i ordning och är klar för att åka bort till D. =) Ska bli skönt att göra något annat än att bara sitta hemma ikväll, dessutom med ett väldigt trevligt och mysvänligt sällskap. ;)

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll. Det ska jag ha! :P

Ovido - Quiz & Flashcards