Alla inlägg den 22 juli 2007

Av Suss - 22 juli 2007 19:41

Blev väckt av en viss mamma som ringde 11.40 imorse och tjatade på att vi skulle komma ut till dem som hade tagit båten till Koviken. Anledningen till varför vi överhuvudtaget sov så länge var ju att vi var ut igår kväll och det var väl inge vidare drag vill jag påstå. Dålig musik...Var en sväng till Oälearys och två svängar till Stadshuset, där även Thomas Russiak DJ:ade. Men som sagt, det var rätt kasst. Hem åkte vi med bussen kvart över två, till den ytterst sköna sängen.

Var ju meningen att vi skulle åka till Tynderö och tvätta och städa ur bilarna idag men det blev ju istället då en tur till stranden. Började med att grilla lite korv, sedan blev det solning, synd man inte tog med bikinin bara. :( Och tillsist blev det wok till middag. Gött! Vid 17.30 gick vi upp mot bilen igen, Hamstern ringde mitt upp i allt. Hade skickat ett mess till honom innan och frågat vad hans farsa respektive farfar hette, allt för att försöka luska ut om vi kanske är släkt. Det är nämligen så att min farfar är från typ samma ställe som hamsterns papps så det finns ju en viss risk. ;) På vägen mot bilen, mitt upp i allt telefonprat så såg vi en kopparsnok (eller vad det nu heter?) på vägen. Jag skrek till som fan, hatar verkligen ormar, förlåt hamstern om du har tinnitus imorrn. ;)

På vägen hem till stan stannade vi till i Bydalen och handlade. Börjar bli lite tradition det med. Jonna fick provköra brorsans bil. Handlade lite tårtingredienser framför allt för lilla jag fyller ju hela 22 år imorrn. Även att jag börjar jobba på städet i två veckor imorrn med. Hövvaligen. Men det blir ju lite pengar till badrumsrenoveringen i alla fall! :P

Ovido - Quiz & Flashcards