Alla inlägg under juli 2007

Av Suss - 22 juli 2007 19:41

Blev väckt av en viss mamma som ringde 11.40 imorse och tjatade på att vi skulle komma ut till dem som hade tagit båten till Koviken. Anledningen till varför vi överhuvudtaget sov så länge var ju att vi var ut igår kväll och det var väl inge vidare drag vill jag påstå. Dålig musik...Var en sväng till Oälearys och två svängar till Stadshuset, där även Thomas Russiak DJ:ade. Men som sagt, det var rätt kasst. Hem åkte vi med bussen kvart över två, till den ytterst sköna sängen.

Var ju meningen att vi skulle åka till Tynderö och tvätta och städa ur bilarna idag men det blev ju istället då en tur till stranden. Började med att grilla lite korv, sedan blev det solning, synd man inte tog med bikinin bara. :( Och tillsist blev det wok till middag. Gött! Vid 17.30 gick vi upp mot bilen igen, Hamstern ringde mitt upp i allt. Hade skickat ett mess till honom innan och frågat vad hans farsa respektive farfar hette, allt för att försöka luska ut om vi kanske är släkt. Det är nämligen så att min farfar är från typ samma ställe som hamsterns papps så det finns ju en viss risk. ;) På vägen mot bilen, mitt upp i allt telefonprat så såg vi en kopparsnok (eller vad det nu heter?) på vägen. Jag skrek till som fan, hatar verkligen ormar, förlåt hamstern om du har tinnitus imorrn. ;)

På vägen hem till stan stannade vi till i Bydalen och handlade. Börjar bli lite tradition det med. Jonna fick provköra brorsans bil. Handlade lite tårtingredienser framför allt för lilla jag fyller ju hela 22 år imorrn. Även att jag börjar jobba på städet i två veckor imorrn med. Hövvaligen. Men det blir ju lite pengar till badrumsrenoveringen i alla fall! :P

Av Suss - 21 juli 2007 22:07

Ja nu sitter man här...lite mer dragen än en vanlig vardag. ;) Har snart druckit upp mina breezer. Dags att dra till krogen om cirkus 50 min. Får se hur mkt folk som är ute en sådan här lördag, helgen innan löning och allt. Vill bara påpeka att jag är ganska pank för tillfället. 270 kr kvar att leva på till onsdag. 170 efter att vi varit ute ikväll...eller nä ännu mindre om vi tar taxi hem. :(

Undra om man träffar något trevligt folk ikväll? Några kändisar rent av? Brukar ju alltid stöta på någon då man är på Lerran. Men mest ser jag fram emot att få dansa, det var riktigt länge sedan nu. I alla fall över en månad sedan. :P

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll gott folk!

Av Suss - 21 juli 2007 20:26

Nu har man sovit ännu en timme, hunnit fixa sig i ordning och kommit igång med drickandet. Ikväll blir det ett besök på O'learys. Bytt pressbild för femtioelfte gången, förövrigt är det kvällens outfit jag har på mig på bilden.

Shake that ass!

Av Suss - 21 juli 2007 15:48

...natten. Sov typ 2 timmar när jag kom hem, skönt! Jag och Jonna har precis varit på stan en sväng, köpt lite Breezer. Blir utgång ikväll. :) Shaka lite.

Btw...Grattis på namnsdagen Jonna! :)


Måste försöka komma in i partystämning, suget är inte alltför stort nu om man  säger så. Får la se hur det blir med det... 

Av Suss - 20 juli 2007 21:15

Mamma ringde och påminde mig om att jag har namnsdag idag...Maggan! ;) Även att Jonna har börjat kalla mig det. ;) Har även namnsdag den 24:e, Kristina. Ja som ni ser så har jag ju fått mina andranamn efter kungligheter. Vad det beror på vet jag ej!

Man har i alla fall överlevt första dagen på jobbet, återstår om jag över lever natten/morgonen också. Hamstern har terrat mig genom att skicka 6 st likadana sms, då måste man väl ha ytterst väldigt jättetråkigt??

Av Suss - 20 juli 2007 13:26

eller så inte... Gud jag har varit så uttråkad. Nästan skönt att fara och jobba känner jag nu, så att jag får nåt att göra. Visseligen inte så mycket att göra på järnvägen då...

20 min innan jag ska åka, minuterna känns som timmar. Och inte en jävel verkar vilja tjöta på msn. Världen är fan bra tråkig ibland alltså.

Av Suss - 20 juli 2007 10:52

Fy fan vad trist det är. Har varit uppe sedan 8 för att jag ska kunna somna  tidigt ikväll. Var idiotiskt väldigt mycket trött när jag klev upp. Har suttit och läst lite gamla tidningar som kom under tiden vi inte var på hemmaplan, käkat lite frulle och irriterat mig på gubben som skrapade triss på 4:an. Gud vad mesigt långsam han var! Satt och beklagade högt så Jonna frågade vem jag pratade med när hon klev upp och gick på the toilet. Fast kan i och för sig också ha varit det där telefonsamtalet jag fick. Var en som ringde på mitt badkar jag satt ut på blocket igår. Någon som vill köpa billigt?

Mallster är sjuk, synd om henne. Men var jäkligt glad över att du inte har halsböld. ;)

Av Suss - 20 juli 2007 00:42

Jens har varit på besök även ikväll och det blev film. Närmare bestämt 88 minutes. En film som Danne tipsade mig om för bra länge sedan men som jag alltså inte sett förrän nu. Sevärd...helt klart!

Ser nu att min semester är över, nu när klockan passerat 00.00 Skulle egentligen bara jobba 17-21 imorrn kväll men så tog jag på mig även järnvägen mellan 14-16 för Olle skulle ner till sin hemort.

Nu ska jag stoppa i mig kaninfodret och sedan blir det väl sova om ett tag.

Ovido - Quiz & Flashcards