Alla inlägg den 30 januari 2007

Av Suss - 30 januari 2007 21:12

Då har man pluggat lite till, sett Ugly Betty och fått ett cute "Var håller du hus? Orolig"-sms av Malin. Bara för att man för en gångs skull inte råkar sitta vid datorn hela kvällen. ;) Ska la tjöta med Mallie nu och förmodligen lite med Jonna sen också. =) Henne har jag inte babblat med sen i måndags...gick ju och la mig lite tidigt igår så hon hann inte komma hem innan dess. ;)

Av Suss - 30 januari 2007 19:03

Det är fasen inte smart att lägga sig i soffan och plugga. Detta gjorde att jag blev tvungen att sova en halvtimme men nu är man i alla fall lite piggare. Har suttit och läst lite inför seminariet imorrn nu en timme men nu ska jag ut i kylan, ta en promenad till faster och hämta min extranyckel bl.a Ser inte fram emot att få komma utanför porten med tanke på att jag fryser redan nu här inne i lägenheten. Höres later!

Av Suss - 30 januari 2007 15:25

Gött, slutade 3½ timmar tidigare idag. Har varit en jobbig dag..haft en och samma "tråkiga" föreläsare hela dagen. *suck*Men nu är man hemma i alla fall. For och handlade lite till morgondagens knytkalas på skolan, blir sallad. Är la meningen att vi ska lära känna de nya i klassen. Grejen är den att hälften av de i klassen har jag gått i samma klass med sedan ett år tillbaka. Glömde igår säga att vi i min studiegrupp fick min gamla lärare som handledare...Har kännt henne i 12 år, plus hennes familj, så det känns lite halvknepigt att hon som känner mig så väl ska rätta mina uppgifter. Vi får se om hon ber någon annan att göra det...Men i övrigt gillar jag henne skarpt och har så gjort sedan jag började i 4:an då jag hade henne som lärare första gången. =)Imorrn slipper man som tur är köra upp till skolan. Ska samåka med de andra i studiegruppen som bor ett stenkast härifrån. Känns skönt att man kan slappa i bilen för en gångs skull. Har seminarium imorrn också...Nu ska jag börja med salladen, Jonna jobbar och Mallie är och matar Evves firre. *huhu*

Av Suss - 30 januari 2007 11:55

Sitter på skolan, ska strax börja... Har haft en skittråkig föreläsning hela morgonen. Ärligt talat höll jag på att somna...Var riktigt nära...Nu har vi IKT-labb. Ingenting jag heller ser fram emot.Back tonight!

Ovido - Quiz & Flashcards