Alla inlägg den 23 januari 2007

Av Suss - 23 januari 2007 20:17

Klockan 19.40 satt jag och funderade på om man skulle duscha innan 20.00 då Ugly Betty började. Minuten efter sa Malin "Man skulle ha duschat innan Betty". "Precis vad jag tänkte på för en minut sedan", sa jag. Slutade med att vi tog tid...var ju tvungen att slå nytt rekord. *huhu* Fort som tusan gick det iaf, Malin duschade på 4 min och jag på 2 min (en minut bättre än mitt förra rekord, kanske inte på sekunderna men). ;) Antagligen gick det lite fortare för mig då jag har en aning kortare hår än Malin. ;)

Av Suss - 23 januari 2007 13:55

Det har idag gått 7 månader sedan jag och Mallie fann varandra och det sa "klick" som hon själv uttryckte det i det fina kortet jag fick på vår halvårsdag. ;) Och gumman...även om det gått ännu en månad sedan dess så kan jag knappt fortfarande slita mig ifrån dig. ;) Lämna mig aldrig! Och inte du heller Jonna... Always and forver vi tre!

Av Suss - 23 januari 2007 13:37

Sitter och väntar på Angelica...vi ska plugga. Fick studiehandledningen för specialpedagogik specialiseringen idag. Det verkar precis som det är sagt vara en tung specialisering...Men det går säkert bra, man har ju varit inställd på det också. Har suttit och kikat efter lite extrajobb på nätet, ska ringa på ett ikväll så vi får se hur det går med det. Skulle behöva jobba lite extra nu. Man vet ju aldrig om man får något sommarjobb i sommar...då kan man lika gärna förbereda, jobba några timmar i veckan några månader framöver och spara den inkomst man får så att man eventuellt klarar sig utan jobb i sommar. Skulle vara bra gött att få vara ledig hela sommaren eller åtminstone bara jobba några kvällar i veckan i alla fall. Det är min plan och jag hoppas den går vägen. :) Framför allt är det helst kvällsjobb jag nu är ute efter också.Nu är det plugga.nu som gäller...

Ovido - Quiz & Flashcards